Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Evet canim peki ikinci gun transfer olmasinda neden neydi? Insallah kuzum :)
Yas 39 amh0,93 sadece 4 yumurtam oluştu 3 u dollendi bunlardan biri sağlıksız dollenmisti. Geriye 2 embriyo kaldı en iyi laboratuvar anne karnı olduğundan hemen 2. Gün 2 embriyoyu transfer ettiler.

Yas 39 amh0,93 sadece 4 yumurtam oluştu 3 u dollendi bunlardan biri sağlıksız dollenmisti. Geriye 2 embriyo kaldı en iyi laboratuvar anne karnı olduğundan hemen 2. Gün 2 embriyoyu transfer ettiler.
Canim bende yas 26 fakat yumurta sayisi cok. 26,28

Bende erken transfer diyorum fakat doktorlar zaten hicbiri normal diyil diyo yumurtadan dolayi embriolar da cok kalitesiz ne dondurulmaya nede transfere musayit zaten cok fazla yumurta oldugu icin ohss nedir oyle bi riski var diye diger ay transfer edelim diyolarda dondurulma islemine hicbi embrion gelmiyor :(

Bende erken transfer diyorum fakat doktorlar zaten hicbiri normal diyil diyo yumurtadan dolayi embriolar da cok kalitesiz ne dondurulmaya nede transfere musayit zaten cok fazla yumurta oldugu icin ohss nedir oyle bi riski var diye diger ay transfer edelim diyolarda dondurulma islemine hicbi embrion gelmiyor :(
Anladım canım, benim embriyolar kaliteli idi o yüzden beklemediler sanırım. Aksi gibi bekletirlerdi diye düşünüyorum.

İnsallah en kısa zamanda sen de bebeğine kavusursun.

Kizlar transferimin 8.gunu bugün. Dunden baslayan karin ve sirt agrim oluyor bulantimda var. Bu karin agrisiyla adet agrim ayni sanki bebegim bana tutunmadi gibi geliyor 😞😥

Back
X