temyiz velayet

miss blue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
906
394
103
Merhabalar ben 3 ay once mahkememiz goruldu anlasmali bosandik esim anlasmali bosanma icin bana imza attirdi atmazsan cocuklarin yuzunu bile goremezsin seni rezil ederim dedi bende cocuklarim icin attim. Dilekcede nafaka mal varlihi zinet talebinde bulunmayacagim ve cocuklarin velayeti babada kalacak ve mahkeme masraflarin kocaya aittir diye 3 tane madde yaziyordu. Mahkemeden sonra karar kesinlesmesi icin 2 hafta sonra gelin imza atin dediler ben gitmedim esim gecen hafta gitmis atmis ben simdi ameliyat oldum ben hastanedeyken eve tebligat gelmis ama yokum diye bildiri kagidi asmislar. Ben temyize basvurmak istiyorum. Esim zorluk cikarirsan seni ahlaksizlikla suclarim diyor. Ben oyle bisey asla yapmadim asil yapan kendisi ben disardan okuyorum diye sucladi facedeki acikogretim sayfasinda bilgi amacli gorusmemi ve internetten kitap aldihim kisiyi ile aramda bursey olduhunu idda ediyor gec saatteki whats app gorusmelerini falan delil saydiririm diyor ama alisveris yaptigim kisiler saat 11 12arasi musaitler diye o saatte iletisime gecoyordum mecburen o da onlari kotu anlama cekiyor. Simdi ben ne yapmaliyim. Bunlar gercekten beni haksiz saymaya yetermi temyize basvurdugumda muhtemelen bunlari ortaya dokecek. Bir de evlendikten sonra ev aldi luks bir araba aldi cocuklarimi ve velayeti alabilirmiyim temyize nasil basvurabilirim?

yazışmalarınızın içeriğinde bir anormallik yoksa yani kocanızı aldatmadıysanız nedir bu telaşınız?
Tabiki de oyle birsey yaomadim ama sinek kucuk ama mide bulandirir diye birsey var. Benim boyle asla haketmedigim birseyle suvlanmak beni cok ama cok kahrediyor. Benim korkum cocuklarimi alamamak

Herşeye tamamda çocukları nasıl verdiniz asılsız suçlamalarla, umarım gerçekten yanlış bişey yapmamışsınızdır o korkuyla vermemişsinizdir.
Yaşları kaç ve kaç çocuk var?

bende boşanırken tehdit etti ölüsünü alırsın çocukların diye...

önce benden başla dedim.. ve bunu göze almıştım.. ama korkacağım bişey olsaydı bunu yapamazdım.. neyden korktuğunu açıklarsan öyle yardımcı olalım.

herşey insanlar için hepimiz hata yapabiliriz

Tehditlere boyun eğdiğiniz için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz gibi..sucunuz yoksa keşke o tehditlere pabuç bırarakmasaydınız.. Allah yardımcınız olsun..

Herşeye tamamda çocukları nasıl verdiniz asılsız suçlamalarla, umarım gerçekten yanlış bişey yapmamışsınızdır o korkuyla vermemişsinizdir.
Yaşları kaç ve kaç çocuk var?
Tehdit etti imza atarsan sadece velayeti vende kalir yine sen bak ama zorluk cikarirsan asla gostermem seni ahlaksizlikla suclarim rezil ederim dedi ben oyle birsey olmadihini ispatlarim dedim herkes şüphe bile seni bitirir burasi kucuk sehir dedi. Cocuklarim kizim 7 oglum 3 yasinda

bende boşanırken tehdit etti ölüsünü alırsın çocukların diye...

önce benden başla dedim.. ve bunu göze almıştım.. ama korkacağım bişey olsaydı bunu yapamazdım.. neyden korktuğunu açıklarsan öyle yardımcı olalım.

herşey insanlar için hepimiz hata yapabiliriz
Maaşallah her şeye rağmen çocuğu için savaşan güçlü kadın:KK24:

Tehditlere boyun eğdiğiniz için haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz gibi..sucunuz yoksa keşke o tehditlere pabuç bırarakmasaydınız.. Allah yardımcınız olsun..
Kucuk bir sehirde yasiyorum esimde zaten boyle korkuttu benimle inatlasirsan herseyi yaparim ama inatlasmazsan cocuklara sen bakarsin dedi bende guvendim zaten zaafim da var ona karsi. Sözünde durur sandim ama ben ameliyattayken gidip imza atmasi boyle yapmasi cok zoruma gitti

Ahlaksızlıkla suçlasın,nasıl ispatlayacakmış ki?
Bence o imzaları atarak yanlış yapmışsınız.
AÖF kitaplarını da başka yerden temin etseymişsiniz iyiymiş. Hasta ruhlu adamı tetiklemişsiniz resmen.

Tehdit etti imza atarsan sadece velayeti vende kalir yine sen bak ama zorluk cikarirsan asla gostermem seni ahlaksizlikla suclarim rezil ederim dedi ben oyle birsey olmadihini ispatlarim dedim herkes şüphe bile seni bitirir burasi kucuk sehir dedi. Cocuklarim kizim 7 oglum 3 yasinda
Çocuklarının anasına iftira atan ahlaksızlıkla suçlayan adamın sözüne mi inandın?

Ah kuzularım çokta küçüklermiş 3 yaşındaki çocuk napıyor acaba :(

Ben sizi haksız buldum ( başıma gelmediğinden rahat konuşuyo olabilirim kınamak istemiyorum )
Benim çocuğumu alsın bana çamur atmasın? E benim anneliğim nerde, önce kendi refahımsa neden onları dünyaya getirdim??

Olan hep sabi sübyana işte...

canım çocukların velayeti baba da ama sen bakacaksın diye resmen kandırılmışsın..

okulda bile velayeti sende olmadan velisi olamıyorsun..

yurt dışına çıkarırken bile sorun..

adamın canı sıkılsa polise şikayet etse çocuğumu kaçırdı diye.. kapına polis gelir alır çocukları..

havlayan köpek ıssırmaz ... alın devlet korumasını şunlara papuç bırakmayın lütfen yaaa

Boş tehdit.. Eğer ispatlı bi ahlaksızlık yoksa mahkeme o 3 yaşında ki yavruyu ona bırakmazdı.. Aksine yapan oysa o göremezdi çocukları

kusura bakmayın ama anlatamadığınız birşeyler var..

yazışmaların dökümünü delil olarak hakime sunardınız.. herşey kayıtlı .. kitap satın alma yazışması sizi niye korkutsunkii..

tekrar söylüyorum hepimiz insanız hata yapmış olabilirz ama herşeyi de düzeltmek bizim elimizde..

Çocuklarının anasına iftira atan ahlaksızlıkla suçlayan adamın sözüne mi inandın?

Ah kuzularım çokta küçüklermiş 3 yaşındaki çocuk napıyor acaba :KK43:

Ben sizi haksız buldum ( başıma gelmediğinden rahat konuşuyo olabilirim kınamak istemiyorum )
Benim çocuğumu alsın bana çamur atmasın? E benim anneliğim nerde, önce kendi refahımsa neden onları dünyaya getirdim??

Olan hep sabi sübyana işte...
Cocuklarima sıçramasindan korktum kendime guvenmedigimden degil cunku oncesinde sadece velayet bende kalacak sen bak dedi ben bu halde iken temyize gid meyim diye imza atmasi cok kahretti beni
Hem ben oyle birsey yapmis olsam neden hala aymi evde kalalim 4 aydir. Ben pisman olur hatasini anlar ve mahkemesini geri ceker diye bekledim

Cocuklarima sıçramasindan korktum kendime guvenmedigimden degil cunku oncesinde sadece velayet bende kalacak sen bak dedi ben bu halde iken temyize gid meyim diye imza atmasi cok kahretti beni
Hem ben oyle birsey yapmis olsam neden hala aymi evde kalalim 4 aydir. Ben pisman olur hatasini anlar ve mahkemesini geri ceker diye bekledim
Adamın ne kadar kötü niyetli olduğu belli,nasıl pişman olmasını beklersiniz,ilginç.

Hala aynı evde misiniz??

Siz neden boşandınız,inat uğruna mı?

kusura bakmayın ama anlatamadığınız birşeyler var..

yazışmaların dökümünü delil olarak hakime sunardınız.. herşey kayıtlı .. kitap satın alma yazışması sizi niye korkutsunkii..

tekrar söylüyorum hepimiz insanız hata yapmış olabilirz ama herşeyi de düzeltmek bizim elimizde..
Benim elimde hic bir imkanim yok ama o cok guclu biri cocuklarimi kacirir diye korktum. Ve benim masum oldugimu anlar geri ceker diye bekledim. Aciklayamadigim bir durum oldugindan degil. Gercekten oyle birsey yapmis olsam hala ayni ecde kalmazdik beni coktan yollardi hakli olarak

Adamın ne kadar kötü niyetli olduğu belli,nasıl pişman olmasını beklersiniz,ilginç.
Ven bisanmis bir ailenin cocugu olarak herseye ragmeb cocujlarim icin devam etmek istedim cocuklarim venim yasadiklarmi yasamasinlar diye. Raziydim onun her turlu seylerine yeterki cocuklarimin boynu bukulmesin diye

Back
X