• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temyiz velayet

Benim elimde hic bir imkanim yok ama o cok guclu biri cocuklarimi kacirir diye korktum. Ve benim masum oldugimu anlar geri ceker diye bekledim. Aciklayamadigim bir durum oldugindan degil. Gercekten oyle birsey yapmis olsam hala ayni ecde kalmazdik beni coktan yollardi hakli olarak
Arkadaşım zaten adamın ispatlayacağı bir durum yoksa rahat olun.
Avukat yardımı alın hemen.
Açın yeniden velayet davanızı.
Hukuk zaten hep mağdur kadından yana.
Hiç bir hakim de bu kadar iftiraya uğramış kadını zor durumda bırakmaz.

Hala aynı evde misiniz??

Siz neden boşandınız,inat uğruna mı?
Onun fazlasiyla gece hayati var hem duzenim dursun hemde hayatimi sureyim istedi sanirim. Dusunun yani oyle bi pisliklik olsa ayni evde kalabilirmiydik hemde venim esim cok geleneksel biridir. Bu suclamaya inanmaya calismak onun isine geldi beni resmeb bisamak doya doya hayatini yasamak icin.

hmm.
adam zengin.
çocuklar onda kalsın ki anne diye ağlarlar geri birleşirsiniz ve iki çocukla evlenemez diye kendince plan yaptın, ortada kaldın.

hayırlısı.

Onun fazlasiyla gece hayati var hem duzenim dursun hemde hayatimi sureyim istedi sanirim. Dusunun yani oyle bi pisliklik olsa ayni evde kalabilirmiydik hemde venim esim cok geleneksel biridir. Bu suclamaya inanmaya calismak onun isine geldi beni resmeb bisamak doya doya hayatini yasamak icin.
Hem geleneksel hem de gece hayatı fazla olması biraz tuhaf değil mi?

Beni cocuklarimla vurmasinin sebebi de bu ven parcalanmis bir ailede buyudum bu yizden cok korkardim cocuklarimda yasayacak diye o da bu korkumu bildigi icin hassas niktamdan vurdu beni

gercekten boşanmak için bahane arıyormuş eşiniz.. Kaç yıllık evlisiniz, başından beri böyle geçimsizlik var mıydı sonradan mı koptu ipler..

Tehdit etse bile imzalamasaydın keşke. Hiçbir şekilde çocukları alamazdı. Hakim ne olursa olsun çocukları sen vermediğin sürece anneye veriyor.
Şu an bildiğim kadarıyla imza atmadığın için daha boşanmadınız. Hala şansın var. Çekişmeliye çevir davayı, temyize gerek kalmaz çünkü anlaşma daha bitmemiş gözüküyor. Bir avukat tut kendine.

Eve karsi geleneksel ama disariya karsi fazlasiyla sefaci. O yapinca gayet normal ama baska birinin yaoma suphesi bile ölüm sebebi onun icin.
Ben gerçekten hiç bir şey anlamadım bu konudan.
Adamın gece hayatının olması zaten evinde geleneksel olmadığını gösterir.
Adam bildiğin sorumsuz,saygısız ve hatta sırf kitap alışverişi yaptığınız için sizi ahlaksızlıkla suçluyor.
Neden dava açmıyorsunuz?
Hakaret ve iftira davaları açıp hem bebelerinize kavuşursunuz hem de tazminat alırsınız bu adamdan!

adamla boşandın, aynı evdesin ve bu arada geçen ay estetik ameliyat olmuşsun kocan için.

garip ilişkiler.

Ben gulerek nese ile girdim ameliyat haneye de nese ile yuruyerek girdim espiriler şakalar yaptik ekiple sonra ben iptal 7 saat sonra uyandirilirken ne çabuk bitti dedim

Hem geleneksel hem de gece hayatı fazla olması biraz tuhaf değil mi?
Aslında tuhaf değil... Küçük bi şehirde yaşıyorum yazmış konu sahibi.. İç Anadolu böyle adamlarla dolu, köy hayatı yaşar, ama ne karısı ne kızı ne içkisi eksik olur.. Evde ki de ona gömlek don yıkayıp yetiştirsin diye bekler

Aslında tuhaf değil... Küçük bi şehirde yaşıyorum yazmış konu sahibi.. İç Anadolu böyle adamlarla dolu, köy hayatı yaşar, ama ne karısı ne kızı ne içkisi eksik olur.. Evde ki de ona gömlek don yıkayıp yetiştirsin diye bekler
İyi de bu adamın geleneksel değil karaktersiz olduğunu gösterir.
Niçin iftiralar karşısında dava açılmadığı hala merak konusu.

Adam bildiğin sorumsuz,saygısız ve hatta sırf kitap alışverişi yaptığınız için sizi ahlaksızlıkla suçluyor.
Neden dava açmıyorsunuz?
Hakaret ve iftira davaları açıp hem bebelerinize kavuşursunuz hem de tazminat alırsınız bu adamdan!
Aynen bende bişey anlamadım.

Sizi ahlaksızlıkla suçlayacak geleneksel adama çocukları veriyorsunuz, aynı evde yaşıyorsunuz hala. Ve öyle bir olsa aynı evde yaşarmıydım diyorsunuz ama geleneksel adam sizin ameliyatta olmanızı fırsat biliyo falan filan.
Gözümde çizgili pijamasıyla oturan etrafa emirler yağdıran , tehditler eden ama hiç bi halta yaramayan bi koca profili çizildi.

İyi de bu adamın geleneksel değil karaktersiz olduğunu gösterir.
Niçin iftiralar karşısında dava açılmadığı hala merak konusu.
Katılıyorum, hatta konu sahibi başka konularda eşinin bu alışkanlıklarını aldatmasını ex hap diye bişey ( sanırım uyuşturucu oluyo) kullandığını yazmış.. Asıl boşanma davasını zamanında kendi açıp süründürebilir böyle bi babadan çocuklarını kurtarabilirdi..

Konuda oturmayan çok saçma şeyler var. Daha kucağıma almadım inşallah nasip olur ama kim alacakmış çocuğumu elimden? Ne ile tehdit ederse etsin! Atılır mı hiç öyle imza? Çocuk musunuz siz nasıl kumar oynarsınız çocuğunuzu kaybetmek pahasına. Adınız tertemiz (!) dursun 3 yaşındaki el kadar bebe anasız büyüsün!

Neden dava açmıyorsunuz?

Bende hiçbir şey anlamadım senin gibi, bence durum konu sahibinin anlattığı gibi değil tam olarak, gerçekten yaptığı ve korktuğu birşey var bence. Hangimiz böyle saçma sapan bir durumdan çocuğumuzun velayetini verip boşanırız

Back
X