benim bilidğim iki yöntem var, biri arkadaşların dediği gibi bol bol domates yemek ve havuçtan uzak durmak diğeri de limon suyu
bi sitede okumuştum arkadaşlar bilmiyorum yapar mısınız domates ile unu karıştırıp yüzünüze sürüyorsunuz biraz beklettikten sonra yıkıyorsunuz
limonun suyunu da hergün pamukla yüzünüzde gezdiriyorsunuz..
güzel amma çok daetkili yöntemler değil anlık etkiler oluşturabilir
diyosun ama bizim bildiğimiz yöntemlerle ancak geçiçi beyazlık elde edilebilir. kalıcı bi beyazlık istiyosan kimyasallar işin içine girer buda bizi fazlasıyla aşar!
o halde konunun muhatabıda bizler olamayız.basit yöntemlerle...kremlerle bitkilerle....şunla bunla asla kalıcı bi beyazlık sağlayamazsın. !OK!
bencede zaten kimyasallar olmadan cilt renginin açılması imkansız üzgünüm ama hergün bişiler uygulmak zzorundasın ve bence güneş kremsiz asla dışarı çıkma ben artık yaz kış 50 faktörlü güneş kremi kullanmaya başladım.
Canım sen bu konuya neden bu kadar taktın hangi topiğe girsem seni ve ten rengi açma isteğini görüyorum.Zaten söylediğine göre vücudun değil yüzün esmermiş.O da güneşten yani bir nevi amele yanığı:)kızma ama.Sen boşver elalemi,oradakileri suratının rengini açıp ne yapacaksın.Yazık ama.Beğenmeyen küçük oğluna almasın.
ewet beyaz ten gercektende guzel duruyor
ciddimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?