ten rengi problemi

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
İyi akşamlar kızlar :)
Uzun zamandır beni seven, konuştuğumuz biri var, bende onu çok seviyorum ama daha konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz sadece, sevgili olmadan önceki o tatlı dönem yani . :)

Laf arasında ona "nasıl tip kızları beğenirsin?" diye sordum ergenken beyaz tenli kızları beğeniyordum ama şuan senden başkasını beğenmiyorum dedi.

Bende bozuntuya vermedim ama bozuldum biraz acaba aklı hala öyle tiplerde midir diye

Güveniyorum aslında ama takıntı yaptım sanırım, aşırı kıskanç bi sevgili olucam galiba ben :0

Bu arada ben buğday tenliyim..

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

sadece teninizin rengiyse aranızdaki ilişkinin sebebi... :KK70:

ne komik insanlarsınız yahu. yarın vitiligo olsanız o zaman ayakları kıçına vura vura kaçacak sevgiliniz. benden söylemesi :KK53:

Ne alakası var ten rengiyle falan seninki çok yersiz bi kıskançlık olmuş ben de mesela genel olarak sarışınları beğenirim ama esmer çok yakışıklı birini gördüğümde de bi vaoov derim yani bkz Burak Özçivit :KK70: Hem seni de beğendiğini söylemiş zaten niye kompleks yaptın ki?

Uzun zamandır beni seven, konuştuğumuz biri var, bende onu çok seviyorum ama daha konuşuyoruz, birbirimizi tanıyoruz sadece, sevgili olmadan önceki o tatlı dönem yani . :)

Laf arasında ona "nasıl tip kızları beğenirsin?" diye sordum ergenken beyaz tenli kızları beğeniyordum ama şuan senden başkasını beğenmiyorum dedi.

Bende bozuntuya vermedim ama bozuldum biraz acaba aklı hala öyle tiplerde midir diye

Güveniyorum aslında ama takıntı yaptım sanırım, aşırı kıskanç bi sevgili olucam galiba ben :0

Hiç o güzel aklını bu tür şeylerle meşgul etme canım. Bir insanı sevdikten sonra ten renginin, kaşının, gözünün bir önemi kalmıyor. 'O' da seni gerçekten seviyorsa önce kalbinin güzelliği için sevecektir :KK66:
Güzellik geçici...

Olabilir düşünceler zamanla değişebiliyor begenilerde öyle. Ben küçükken tenim daha esmerdi hatta ilkokulda bi arkadaşimın dalga geçtiğini hatırlıyorum o zaman ten rengimi hic sevmezdim uzun bi süre oyle devam etti ama ben büyüdükçe begenilmeye başlandı ve suan sorsalar tam tersi düşünüyorum iyiki bu renk diyorum öyle bisey olabilir çok takilmayin . Sizi seviyosa en güzel ten rengi sizinkidir

Neden öyle bir soru sordunuz anlam veremedim.Ne önemi varki,eskiden yada şuanda farketmezki önemli olan senle olduğu bence.Takma bile bak adam demiş seni beğeniyorum diye.

Geç olmadan bırak sen bu çocuğu beyaz tenli kız bulursa seni kesin bırakır diyim yani hazırlıklı ol.

komikmiş:KK53:ergenlikten daha çıkamamış sanırım bu tarz söylemlerde bulunduğuna göre

insanın belli başlı beğenileri vardır ama hayatınacalacakları kişileri sadece bu beğenileri baz alarak almazlar ki
sevgi bir bütündür o da sizi bütünüyle sevmiş olmalı
mesela ben oldum olası erkekte göbek sevmem ama erkek arkadaşımda da nur topu gibi bir göbek var :KK66:

adam ; "şu an senden başkasını beğenmiyorum" demiş.
daha ne demeli ki siz sorun etmeyesiniz...

ben hep sen gibi tipleri beğenirdim mi demeliydi ?

ne güzel işte... beyaz beğenirken öyle bir aşık olmuş ki sizi beğeniyor..
ne beyazı ne esmeri.. umurunda değil..

kendinize dert çıkartmayın derim...

Ten renginin ne önemi var.. Bende keşke buğday olsaydım diyorum. Yarın bronzlaşır, kışın buğday takılırdım oh mis 2si bir arada :KK49: beyazlıkta özenilcek bişey yok yav, arada markete giderken bile kıpkırmızı kızarıyor kollar yanıyor, karpuza dönüyor insan yazın :KK11:

bende genç kızlığlımda beyaz tenli erkeklerden hoşlanırdım...ama esmer biriyle evlendim..değişebiliyor bu..

verin arkadasin mail adresini bana. uyarayim uzak dursun sizden. bu kadar ozguvensiz olmak takintili olmak ruhsal bi bozuluk. yakmayin kimsenin hyatini lutfen.

X