Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Ben ben. Eşim herşeyi ile dört dörtlük saygın bir işi ve kariyeri var bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım benden daha çok onu sever. Küsken bile gider en sevdiğim şeyleri alır ama 3 yıldır evliyiz cinsel hayat sıfır. Toplam 4 kez birlikte olduk o da zar zor çocuk istiyorum yaşım 33 ama daha 1 kere bile orgazm olamadım halinize şükredin
Cinsel yönelimi farklı bence.

1. Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım:KK43:
Yanlıs yoldasiniz bence. Esinize evliliginize sahip cikın. Herşey mukemmel değil hayatta

Psikolojik destekten ziyade birlikte bir cinsel terapiste gidebilirsiniz.
Birlikte bir şeyler izleyebilirsiniz işin içine biraz fantezi vs katabilirsiniz.
Eşiniz belki başta yadirgar ama ona bir ömür boyu birlikte olacağınızı ve bu konuda istekleriniz olduğunu soylemeniz lazım.
Birbirinizi tatmin etmeniz lazım ömür boyu sonra aldatmalar böyle böyle ortaya çıkıyor işte.
Ki kendisi akademisyen insan bu konularda da çeşitli okumalar vs yapabilir.
Hiçbir sey yapmaktan yana değil. 1.5 yılın sonunda zorla kavga ile üroloğa götürdüm hiçbir sorun yok. Bir sürü testler yaptılar. Başka biri de yok hayatında hep takipteyim

Hiçbir sey yapmaktan yana değil. 1.5 yılın sonunda zorla kavga ile üroloğa götürdüm hiçbir sorun yok. Bir sürü testler yaptılar. Başka biri de yok hayatında hep takipteyim
Siz isterseniz ayrı bir konu açın buradaki konu dağılmasın.
Bu arada benim konularımi okuyabilirsiniz çok benzer şikayetler ben 6 yılın sonunda boşandım.

Back
X