Ten uyumsuzluğu ayrılık için sebep mi?

Eskileri kurcalamak bu konu için gerekli olsaydı ben yazardım zaten hanımefendi. Geçen surecte neler yaşadığımı neleri atlattigimi eşimle aramda geçen hiç birşeyi bilmiyorsunuz eski konumla ilintilendirmeden yorum yapılırsa sevinirim. Zira o günleri atlatali çok oldu
Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama çokta atlatamamışsınız , bazı kadınlarda bu var ne yazık ki kendine acı vereni sevmeyeni istemek gibi bir saplantı, sizi seveni sevin isteyin Allah başka keder vermesin birçok kadından çok daha şanslısınız eşiniz konusunda bunu bir düşünün

Evet başka bir tenin farkını bilen ten uyumsuzluğu yaşar.
Bu boşanmak için sebep mi belki...
Çoğu zaman sebep.
Senin için çözüm mü?
Bunun cevabi sende...

Kusura bakmayın sizi kırmak istemem ama çokta atlatamamışsınız , bazı kadınlarda bu var ne yazık ki kendine acı vereni sevmeyeni istemek gibi bir saplantı, sizi seveni sevin isteyin Allah başka keder vermesin birçok kadından çok daha şanslısınız eşiniz konusunda bunu bir düşünün

Konu sahibi evlenmeden sevişmiş diye bu kadar öfkelendiniz sanırım. Ne alaka yani bu yorum?
Ki önceki ilişkilerle ister istemez kıyas yapılabilir insna tecrübe edince anlıyor cinsellikte nelerin hoşuna gittiğini. Demekki konu sahibi de farklı tarz ilişkiden zevk alıyor kocasının kıymetini bilmemesiyle alakası yok bu durumun.

Esinizi seviyosunuz ama o anlamda değil insan olarak arkadaş gibi belki kendinizi kandırmayın.Cok iyi cok mukemmel biri olabilir ama bunlar sevmek için yeterli değil. Kendimden örnek vereyim cok iyi ağzımın icine bakan beni her durumda alttan alan biriyle iliski yasayamam ,evlenemem. Demiyorum ağız burun dalalım birbirimize ama ufak didişmeler benim hoşuma gidiyor ilişkide. Cok iyi cok saf temiz insanlar asla radarıma girmez. Malesef demeliyim belki de ama öyle.

Siz de böylesiniz muhtemelen ve esiniz cekici gelmiyo size. Bunun icin evlilik biter mi siz karar vereceksiniz ama bu durumum değisecegini zannetmiyorum.

Bunun icin bana gore evlilik bitirilmez.
Cunku dediginiz gibi sonra karsiniza ne cikacagi belli degil. Ten uyumu olup esiniz gibi bir insan olmadiktan sonra yine mutlu olmayacaksiniz.

Bu yüzden evlenmeden önce bir yakinlasmak lazım. Eğer bu kişi bunca harika özelliğe sahip sevgilim deseydiniz ayrılın derdim. Ama evlenmissiniz. Bu sebeple boşanmak mantıksız değil ama gereksiz...
Onun yerine yatak odasını canlandıracak birşeyler alın. Çekinmeyin, isteklerinizi açık açık söyleyin. Sizi mutlu etmek onu zaten zevke getirir .
İnternette bir sürü oyuncak satılıyor. gizli kargo ile alabilirsiniz. Onlar sayesinde doyuma ulaşmanız kolaylaşır.
Ayrıca öyle erkek parfümleri var ki, insanın et bulmuş köpek gibi peşinde koşasi geliyor :) az araştırma yapın, az da bütçe ayırın. Sizi en çok çeken kokuyu alın. İnanin ki çook etkili olur çekim konusunda.
Yaa o parfümlerden oneri istiyorum ben :)

Konu sahibi evlenmeden sevişmiş diye bu kadar öfkelendiniz sanırım. Ne alaka yani bu yorum?
Ki önceki ilişkilerle ister istemez kıyas yapılabilir insna tecrübe edince anlıyor cinsellikte nelerin hoşuna gittiğini. Demekki konu sahibi de farklı tarz ilişkiden zevk alıyor kocasının kıymetini bilmemesiyle alakası yok bu durumun.
Kimseye öfkelenmedim banane evlenmeden ne yaptığından ayrıca o konuda herkes özgür , yanlış yerden anlamışsınız bu forumda neler neler var eslerle ilgili onu demek istedim evlilik terapistini deneyebilirsiniz konu sahibi

Hayır aslında tam tersi. Orgazmda sıkıntı yok. Ama dokunmak öpmek o yoğun isteme duygusu yok. Esim genel olarak çok naif çok beyefendi birisi. Belki de bu düşünce beni ilişki sırasında da etkiliyor. Bilemiyorum
of canm inan cogu kiside yok o cünkü evlisin hep yanında . bi 15 gün uzak dur evden gitsin bak gör

İyide bunun ten uyumuyla alakası yok .
Öpüşebiliyor , sevişebiliyorsan tenin istiyor zaten demektir . Ten uyumu yoksa mümkün değil elini bile tutmak istemezsin .(başıma geldi daha önce ,tecrübeyle sabittir :))

ten uyumundan ziyade bişeyler eksik kalıyor anladığım kadarıyla. bu konuyu eşinize açıp bir çözüm bulmayı deneyebilirsiniz ki hatta uzmanlar da var bu konular için. yani elbette önemli ama çözüm bulunabilcek gibi duruyor hemen evliliğinizi bitirmeyin derim.

1. Merhabalar arkadaslar. Biraz önce konuyu açtım ama sanırım yanlis yere açtım. O yuzden tekrar yaziyorum. Bir insanın hayatında karşısına çıkabilecek en iyi insanla evliyim belki de. İlk zamanlar sıkıntı yaşadım mantık evliligiydi diyebiliriz.Ama zamanla eşimin huyuna karakterine bana olan sevgisine öyle hayran kaldım ki şuan o yanımdayken kendimi çok mutlu hissediyorum. Esim master doktora yapmis kariyerinde basarili ilerleyen cok iyi bir akademisyen. Kadin olarak esimle gurur duymakta beni cok mutlu ediyor. Çocuk istiyoruz hatta. Hersey güzel sukur. Ama sorunum şu ki eşimle ten uyumumuz malesef yok denecek kadar az. Birlikteligimizde sorun yaşamıyoruz ama doruk noktalarda hissetmiyorum kendimi. Bu sebeple bir evlilik bitirilmeli mi sizce? Bunun dışında eşim benim herseyim. Ne zaman sıkılsam bunalsam herşeye yetişir. Evde disarda beni mutlu etmek için herşeyi yapar. Aileme bile koşar benden önce. Ama bu problem bnm icimde büyüdü biraz. Ten uyumu herşey mi bilmiyorum. Bazen ömür boyu sürecek bu diyorum. Bazen bitirsem karşıma beni tatmin eden biri çıksa belki onun tırnağı etmeyecek diyorum. Psikolojik destek almaya karar verdim. Yardımlarınıza ihtiyacım var sanırım:KK43:
[/QUOTE
Ayrılmayın. Hoş zamanlar geçirmek için fırsatlar oluşturun. Cazip hale getirin ortamı. Psikolog aile terapistinden yardım alın ama asla yıkmayın yuvanızı.

İç hayatinizi bilmem ama bana gore siz bulmuş da bunuyormuşsunuz gibi geliyor hersey ten uyumu degildir bu hayatta bir tebessum bile yeter mutlu olabilmek icin

Bence sevmiyorsunuz, asik degilsiniz.
Mantik evliligi yaptim demissiniz yani insan olarak seviyorsunuzdur ama maalesef o iste tutkulu ask degil ve adami arzulamamaniz normal.

Kesinlikle haklısınız. Ama benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Yada güzel giden bı evlilikte bu sorun mudur onu merak ettim açıkçası
Ben ben. Eşim herşeyi ile dört dörtlük saygın bir işi ve kariyeri var bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım benden daha çok onu sever. Küsken bile gider en sevdiğim şeyleri alır ama 3 yıldır evliyiz cinsel hayat sıfır. Toplam 4 kez birlikte olduk o da zar zor çocuk istiyorum yaşım 33 ama daha 1 kere bile orgazm olamadım halinize şükredin

Psikolojik destekten ziyade birlikte bir cinsel terapiste gidebilirsiniz.
Birlikte bir şeyler izleyebilirsiniz işin içine biraz fantezi vs katabilirsiniz.
Eşiniz belki başta yadirgar ama ona bir ömür boyu birlikte olacağınızı ve bu konuda istekleriniz olduğunu soylemeniz lazım.
Birbirinizi tatmin etmeniz lazım ömür boyu sonra aldatmalar böyle böyle ortaya çıkıyor işte.
Ki kendisi akademisyen insan bu konularda da çeşitli okumalar vs yapabilir.

Ben ben. Eşim herşeyi ile dört dörtlük saygın bir işi ve kariyeri var bütün ailem akrabalarım arkadaşlarım benden daha çok onu sever. Küsken bile gider en sevdiğim şeyleri alır ama 3 yıldır evliyiz cinsel hayat sıfır. Toplam 4 kez birlikte olduk o da zar zor çocuk istiyorum yaşım 33 ama daha 1 kere bile orgazm olamadım halinize şükredin

Eski konuları neden hortlatıyorsunuz?2018 konusu

Back
X