- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
Ten uyumu önemli, ben de görmezden gelemezdim. Ama siz mantık evliliği yaptım diyorsunuz. Şimdi aranızda duygusal yanınızı doyuracak, tutkulu bir kimya arıyorsunuz. Ters olmuş bu biraz. Zamanla öncelikleriniz değişmiş sanırım. Karşınızdaki harika bir insan olsa da, ten uyumunun bununla alakası yok ve sonradan olabilecek bir şey değil benim bildiğim ama elbette bir uzmandan yardım alın, belki de çözülür sorununuz.
Evlilikte bu önemli midir sorunuza gelince, bunu da sadece siz yanıtlayabilirsiniz, çünkü sizin evlilikten ne beklediğinizle alakalı bir durum. Benim için çok önemli mesela, eşimle ten uyumumuz olmasa evlenmezdim. Ama siz de bunu beklemek zorunda değilsiniz, herkesin mutlu olma biçimi farklı olabilir. En azından beklentileriniz ve mutlu olma yollarınız konusunda bir psikolog size yol gösterebilir.
Evlilikte bu önemli midir sorunuza gelince, bunu da sadece siz yanıtlayabilirsiniz, çünkü sizin evlilikten ne beklediğinizle alakalı bir durum. Benim için çok önemli mesela, eşimle ten uyumumuz olmasa evlenmezdim. Ama siz de bunu beklemek zorunda değilsiniz, herkesin mutlu olma biçimi farklı olabilir. En azından beklentileriniz ve mutlu olma yollarınız konusunda bir psikolog size yol gösterebilir.