• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ten uyumu

sorularim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
3
Ten uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.

Toksik ilişkiye sırf ten uyumu için geri dönmeyin kendinize yazık etmeyin. Yeni insanlar tanıyacaksınız, belki öyle aşık olacaksınız ki eski ilişkinizin esamesi okunmayacak, aslında o kadar da iyi olmadığını göreceksiniz. Tutku da olacak ten uyumu da... Ten uyumu tabii ki tek bir kişiyle yakaladığınız bir şey değil, bu biraz feromon işi, kimya; kalben çekilmediğiniz halde bedenen arzuladığınız insanlar bile olabilir. İnanın kafaya takmaya değmez. Ten uyumu yakalayacağınız insanlara rastlamak öyle zor bir şey değil gerçekten. Kendinize zaman verin rahat olun. Toksik ilişkinizi bitirdiğiniz için, gururunuz ve iradeniz, kendinize verdiğiniz değer için kendinizle gurur duyun.

Bence barışmaya neden arıyorsun
Öyle şey mi olur..
millet deli gibi aşık oluyor, yıllar sonra boşanıp.. tekrar aşık oluyor
haklısınız, birçok videoda, forumlarda sadece bir kere olur vs gibi kesin yargılarda bulunan insanlar var ve bu durum içimi kemiriyor

Ten uyumu sadece bir kişiyle mi olur? Aşık oldum ama severek ayrılmak zorunda olduğum toksik ve sonlara doğru değersiz hissettiğim bir ilişkiden çıktım birkaç ay önce. 28 yaşındayım sadece 1 sevgilim oldu o yüzden bir daha bu duyguları hissedememek en büyük korkum ve maalesef çok da özlüyorum. Unutamıyorum. Ten uyumu meselesi de olayı kafamda daha da büyütmeme sebep oluyor. Barışma konusu gündeme gelebiliyor ve zaten unutamıyorum, ilerde bunu kimseyle yaşayamayacaksam ve onunla bu kadar güzel uyum sağlamışsam neden barışmayalım gibi bazı düşüncelerle boğuşuyorum.
Ten uyumu birden fazla kişiyle olabilir. Defalarca aşık da olabiliriz. Ben oluyorum yani. Herkeste belki bu şekilde olmuyordur. Eğer değersiz hissediyorsanız, ilişki laçkalaşmış toksik bir hâl almışsa ayrılmak en doğrusu. Tekrardan bir başkasını sevebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Benim mesela sevgilimle güzel bir ten uyumu var aramızda. Hani kokusu burnunda tüter, sana güvende hissettirir, sarılması, dokunmasıyla bile fark edilebilir bu uyum. Ten uyumu çok geniş çerçeveli bir kavram. Aklın sürekli onda olur, bazen kopmak istesen de o ten uyumu bağımlılık gibi engel olur. Yine de eğer mutlu değilseniz bu doğru bir bağ değildir.

Ten uyumu birden fazla kişiyle olabilir. Defalarca aşık da olabiliriz. Ben oluyorum yani. Herkeste belki bu şekilde olmuyordur. Eğer değersiz hissediyorsanız, ilişki laçkalaşmış toksik bir hâl almışsa ayrılmak en doğrusu. Tekrardan bir başkasını sevebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Benim mesela sevgilimle güzel bir ten uyumu var aramızda. Hani kokusu burnunda tüter, sana güvende hissettirir, sarılması, dokunmasıyla bile fark edilebilir bu uyum. Ten uyumu çok geniş çerçeveli bir kavram. Aklın sürekli onda olur, bazen kopmak istesen de o ten uyumu bağımlılık gibi engel olur. Yine de eğer mutlu değilseniz bu doğru bir bağ değildir.
Aynen işte tam olarak bu, yazdıklarınızın hepsini yaşadım. Tekrardan birini sevebilirim o konu sıkıntı değil belki ama tekrardan ten uyumu… Umarım yazdığınız gibi olur teşekkür ederim

Ten uyumu ve ask ayni kisiyle olur/olacak/olmali diye bir kural yok. Aşık oldugunuz insanla ten uyumunuzun olmasi sahane olur ama her ten uyumunuz olana aşık olmazsiniz yada o size aşık olmaz. Kritik kelime "toksik". Boyle tanimladiginiz iliskide dusunmeniz gereken daha ciddi problemler olmus olmali. Cok lazimsa cagirir sevisirsiniz, illa iliskiniz olmasi da gerekmiyor :) Ama ten uyumu var diye toksik iliski de surdurmeyin yani. Cocugum kucuk diye iskence cekmeyin, annem babam uzulur diye manyak evlilikleri devam ettirmeyin, cok seviyorum diye kumara kaptirmis adamlari tasimayin, bana vurdu, bogazimi sıkti ama diger zamanlar cok iyi biri deyip sacmalamayin. Esimi seviyirum ama kvalideme cok duskun diye hapis hayati yasamayin vb vs.. Yasanan tum sorunlar tek noktadan bakildigi icin ve aklinizin sizinle oynamasi. Ne diyor icinizdeki sustumaniz gereken ses 'ya bi daha bu hissi bulamazsam, ya aaynisini yasayamazsam" Susturun su sacma sesi, arinin, kurtulun ve sonra ışık olun ki pervaneler etrafinizda ucussun

Ten uyumu var diye toksik bir ilişkinin tarafı olmak ne kadar mantıklı?? Saygının,sevginin olmadığı diken üstünde yaşadığın ilişkide ten uyumu olsa ne olur olmasa ne olur ???Her gün kendinden,kişiliğinden ödün verdiğin bir adam var karşında, yemişim ten uyumunu.....

Ten uyumu var diye toksik bir ilişkinin tarafı olmak ne kadar mantıklı?? Saygının,sevginin olmadığı diken üstünde yaşadığın ilişkide ten uyumu olsa ne olur olmasa ne olur ???Her gün kendinden,kişiliğinden ödün verdiğin bir adam var karşında, yemişim ten uyumunu.....
Yok kesinlikle ilişkiye dönmek istemiyorum aslında yani bir yanım özlüyor tabi güzel anları. Sadece zihnimde dönen bu sorunun cevabını burda belki birden fazla ilişkide bunu bulabilmiş kişiler sayesinde alabilirim diye düşündüm.

İnsan nesli biterdi bu dediğiniz gerçek olsa .Bahane aramanızı anlıyorum .Denenmişi bı kere daha deneyip aynı yere gelmek istemenizide anlıyorum.Deneyin hem sevginin ne kadar hızla nefrete döndüğünü her konuda uyum gerektiğinii ve kimsenin vazgeçilmez olmadığını anlamak için size kesin tecrübe olur .

Yok kesinlikle ilişkiye dönmek istemiyorum aslında yani bir yanım özlüyor tabi güzel anları. Sadece zihnimde dönen bu sorunun cevabını burda belki birden fazla ilişkide bunu bulabilmiş kişiler sayesinde alabilirim diye düşündüm.
Ne güzel aklınız başınızda.Dilerim güzel bir ilişki bulursunuz yeter ki yanlış tercihler yapmayın.Sizi seven değer veren bir eş bulduğunuzda asıl ten uyumu nasıl bir şey daha iyi anlarsınız

Aynen işte tam olarak bu, yazdıklarınızın hepsini yaşadım. Tekrardan birini sevebilirim o konu sıkıntı değil belki ama tekrardan ten uyumu… Umarım yazdığınız gibi olur teşekkür ederim
Ten uyumu fiziksel bir sey, hic asik olmadığınız insanla da ten uyumu olur. Tekrar sevebilirim o sıkıntı degil deyip ten uyumu olacak mi demeniz daha enteresan. Genelde tam tersinden endise edilir cunku. Ten uyumu zor, tek kişiyle yakalanan bir sey degil.

Back
X