Ten Uyumumu??

jervez1

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
428
15
298
İstanbul
Kızlar yedi aydır birlikte olduğum biri var çok iyi anlaşıyoruz..Çok saygılı çok efendi ne biliyim işte çok iyi niyetli biri.Tam benim istediğim gibi kibar bir insan fakat yedi aydır elele tutuştuğumuz bile yok..Hiç içimden gelmiyor..
Geçen gün resim çektirelim dedi kolunu omzuma koydu o kadar rahatsız oldum ki..Oda söylüyor sende ki bu tutukluluğun farkındayım diye..Bazı arkadaşlarım da ten uyumundan falan bahsetti aklım karıştı..Off off ne bu anlamadım???

bende başlarda tutamamıştım şöyle rahat rahat elini çünkü aklım karışıktı başka biri vardı yanı aklımda.. seninde varsa öyle bi durum o olabilir sebep

canım anladığım kadarıyla seninki mantık ilişkisi çünkü eğer beraber olduğun kişinin sana dokunmasından rahatsız oluyosan sadece sana iyi davrandığı ve efendi olduğu için onunla berabersin.Eğer duygusal olarak bişeyler hissetmiyosan dokunmasından rahatsız olabilirsin..Bende kendimden biliyorum karşımdaki çok iyi biride olsa eğer ben ona karşı bişeyler hissetmiyorsam dokunmasına katlanamam ne kadar iyi olursa olsun..Bu durumda bir ilişkide ne kadar sağlıklı olur bilemem..Eğer ilerleyen zamanlarda bu kişiyi seveceğine inanıyosan devam et tabiki ama sadece mantık olarak düşünüyosan iyi düşün derim çünkü eğer iş ciddiye binip evlenme yolunda ilerlerseniz bu kişiyle aynı yatağı paylaşacaksın buna katlanabilecekmisin?

İlk ilişkin mi ?
Değilse diğerlerinde de böyle miydi ?
7 ayda böyle sorunların kalmaması lazım, eğer diğer insanlarda tutukluk olmuyorsa bence de aşık değilsin.
Mantıkla bu işler yürümüyor.

Sizin ilk defa biriyle görüşüyor olmanız olabilir (ilk görüştüğünüz kişi ise tabi),
çekiniyor olabilirsiniz , utanıyor olabilirsiniz bu yüzden.
Yok ilk ilişkiniz değil ise, o zaman bir sıkıntı var, duygularınızı iyice tartın bence.

benim de böyle başladı, elele tutuşmak istemiyodum, bana dokunmasını istemiyodum. hatta öpmesini bile istemedim. bu tam bir buçuk yıl sürdü.
o zamanlar sadece hoşlanıyomuşum meğerse.. ama sonra kör kütük aşık oldum koala gibi sarılıyorum valla.

Yani bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştırıldık.Çok iyi biri hiç seni üzmez zorlmaz diye ki aynan de öyle biri....Ama bende duygu namına bişeyler oluşmadı bu aylar içerisinde ...Şimdi eminim ki verdiğim karar doğruymuş .Geçte olsa anladım...Neyse geç olsunda güç olmasın....Bişeylerin yolunda olmadığını bende çıtlattım ve buna bir son verelim dedim...Yani tabir-i caizse.....
UMARIM doğru bir karar almışımdır....

Nasıl tanıştığın çok önemli değil, aranızda bir çekim oluşacaksa nasıl tanışırsanız tanışın oluşur.
Benim sorduğum kıyaslayabileceğimiz durum var mı anlamındaydı.
Genel olarak konuşmak gerekirse o çekim herkesle oluşmuyor, kimi insanın elini tutmak bile zor geliyor insana kimini de söyletme işte
Ben bu sıkıntıları direk çekimle açıklıyorum, ama bir de şu var, erkeğin arayı soğutmaması lazım, seni aylarca kendi haline bırakmaması lazım, yavaş yavaş alıştırmalıydı,
Çünkü zamanla aradaki ince çizgiler duvarlar halini alıyor, sıcağı sıcağına kaynaşılması lazım :94:

O zaman bunu anlamanın tek yolu var, elini tutana kadar bekleyeceksin.
Elini tuttuğunda ne hissettiğine bakacaksın, itme mi çekme mi vukuu bulacak :)
İtmeyse sen aşık değilsin, çekmeyse aşıksın, bu kadar basit...

Teşekkür ederim cevaplarınıza bende sizin gibi düşünmüştüm...Hayırlısı bakalım...Herşey olacağına varır..

sana bişey deyimmi canım, çalıştığım şirkette bir çocuk vardı, aynı seniin durumun gibi çıkma teklif etti filan...olur sandım ama olmuyoor...elini bile tutamadım aylarca...evlenmek istedi, elini tutamadığım biriyle nasıl yatak odamı paylaşıcam, kabus gibi...ve bitirdim...başta belli oluyor,zaman kaybetme...

canım bence çok doğru bir karar almışsın bu şekilde ne sen mutlu olabilirdin ne de o.ben 27 yaşındayım ailem çok baskı yapıyor evlen evlen diye.bugüne kadar biçok kişyle tanıştırıldım ama içim almadı her iyi insanlada evlenilmezki şöyle içim kıpır kıpır olmalı o bana dokunduğunda.ama bence bu duyguları birkez yaşıyor insan.ben yaşadım ölüyordum 1 yıl sonra bile yanına giderken ben bir hata yaptım ve ayrıldık.onun hala beni sevdiğinden eminim bende hala deli gibi seviyorum onu ama o evlendi yani hiç umudum yok.ama aşık olmadığım bir adamlada sırf iyiymiş efendiymiş diye aynı yatağa giremem bunu bırak elini bile tutamam.biz erkekler gibi değiliz bir erkeğe aşık değilsek onunla hiçbişey paylaşamayız.gerçekten doğrusu buymuş senin için hem karşındaki insanıda üzmemiş olursun böylece.umarım çok mutlu olursun...

asik degilsiniz sanirim
asik olsaydiniz elini tutmak icin elinizden geleni yapardiniz
aklinizda baskasimi var tek sebeb bu olabilir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…