Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güle güle kullan ama ben teflon tencereyi gereksiz buluyorum teflon yerine çelik en iyisi bence teflon sadece tavada gerekli diye düşünüyorum ve ben cam kapaklı tencereleri seviyorum yemek görününce çok hoş oluyor
Hisar gerçekten A kalite güzel ürünleri var. Şu sıralar model olarak verdanın modelleri hoşuma gidiyor. Sultan serisi gibi inanılmaz güzel ürünleri var gözümü alamıyorum doğrusu
cnm bu takımın aynısı bendede var daha kullanmak nasip olmadı ben çelik ,teflon tencerelerimi çay setimi ve çatal bıçak takımlarımın hepsini hisardan aldım herkes memnun olduğunu söylüyor bende hisara güveniyorumm iyi günlerde kullan
bende çatal bıcak yakımımı cezvemi çay takımımı caydanlığımı hisardan aldımm tecerelerimide 1 pilav tenceresi 1 tavası teflon ve 3 tane celik tenceresi olan modei war ondan aldım
hisarın rio tencere takımından bende almak istiyorum ama kulpları kullanışlımıdır acaba ? metal kulplu tencereler çok ısınıyor kullanan arkadaşlar varmıdır. sizden gelen görüşlere göre kullanışlı değilse plastik kulplulardan alacağım
metal sap kullanışlı canım diğerleri çatlama yapabiliyor,cam kapak olayında da korkmana gerek yok kolay kolay kırılmaz oldu da kırılsa bile alırsın bi kapak hatta garantiden de yararlanırsın