fincan kek yapıyorum bende tencerede keki de böyle yapılıyor bunun .. Güzel ve pratik tarif teşekkürler..
Tencerede deneyecegim pastasınıda.
teşekkürler, ellerine sağlık
benimde basitime geldi ve görüntü güzel yapmak istiyorum yalnız aşamaları da fotoğraflasan da eklesen buraya
nasıl cam kalıp kullandın, kalıbı koyduğun tencere genişmiydi havlu ile tencerenin ağzını nasıl kapattın öğrenmek istiyorum, yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum
yardımcı olursan çok sevinirim
cnm yuvarlak borcam kullandım içine koyacagım tencereden küçük borcam.tencere büyük boy yanlız borcam bildiğin kek borcamları kadar büyük olmayacak zaten malzemeside az kek hamurunun ona göre göz kararı ayarla cnm.tencereni içine su koyup kek hamurunu dökdüğün borcamı tencereye oturt.havluyu tencerenin kenarlarından az taşacak şekilde tencerenin üstüne kapa kapağıda havlunun üstüne kapa.umarım faydalı olmuşdur
Süper görünüyor,ellerine sağlık..
Borcamın kapağı kapatılmayacak değil miİ? Sadece kalıp olarak kullanılıyor. 1 yumurta ile kabarıyor mu acaba..
Borcamın kapağı kapatılmayacak değil miİ? Sadece kalıp olarak kullanılıyor. 1 yumurta ile kabarıyor mu acaba..
çok güzel görünüyor.eminim görüntüsü kadar tadı da güzeldirr.müsait bi zamanda yapıcam kesnliklee.ellerinize sağlık..
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor..Ben de yapmak istiyorum bu tarifinizi.Borcam demişsiniz ama başka sitelerde porselen fincanlarla yapan kişiler dikkatimi çekti..Benim bu şekilde borcam tencerem yok maalesef..Ancak normal porselen bir çukur kabım var.Acaba ısıya maruz kalması halinde çatlar mı?Bu konuda bilginiz var mı?Yada başka ne kullanabilirim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?