- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
tencerede zıkkım kaynıyo olsaydı konu başlığı keşkeTaş değil canım taş kırığı yiyeceğiz artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tencerede zıkkım kaynıyo olsaydı konu başlığı keşkeTaş değil canım taş kırığı yiyeceğiz artık![]()
günde bir liraya ne olur dilenciler dilenmekte haklı bak asgari ücretle onlar bile geçinemez..ünüversite bitir asgari ücretle işe başla sokaktaki dilencinin kazancı daha fazla..
maalesef rabbim sonumuzu hayır etsin,kötü bir düzen var maaşın yetmediği zaman bankalar yetişiyor,halk borçlanıyor..bu gidişat iyi değil ya hayırlısı..bu konuda birlik olunmadı maalesef...şurda şu konu bile dikkat çekmiyor...eşim beni komşumla aldattı olsaydı bak sen yorumlara kaç sayfa....
mesajı düzenledim tekrar cümleler olmuş sinirli sinirli yazınca fark edememişim :)
bu konuda birlik olunmadı maalesef...şurda şu konu bile dikkat çekmiyor...eşim beni komşumla aldattı olsaydı bak sen yorumlara kaç sayfa....
mesajı düzenledim tekrar cümleler olmuş sinirli sinirli yazınca fark edememişim :)
bi yumurtaya zam olmamış, mandalina düşmüş o da mevsimsel muhtemelen
Munecim kasapta kıymanın kikosu 34 küsür falan sanırım..markette farklı olabilir..ettte 40 küsürdür markette yada kasapta..şu an her şey pahalı,pazarda markette kasapta..Ayrıca fiyatlara baktımda nerden bulunmuş bu fiyatlar, koyun eti 25-27 liraya varsa hemen gidip ordan alayım, ki koyun tercih edilmez, kuzu veya dana eti baz alınmalıydı, onların kıymalıkları bile kilosu 30 lira yahu, kuzu budu alayım desen kg 40 liradan aşağı değil, beyaz lahana nerde 1 küsür lira, 2 liradan aldım pazardan, mutfaklarda yangın var![]()
inanılmaz pahalı emekliye,asgari ücrete 30 ar tl zam dalga geçer gibiDün akşam biraz market alışverişi yaptık fiyatlar çok artmış . Hele kahvaltılıkların fiyatları ciddi anlamda uçmuş , inanamadım faturaya .
Neredeyse herşeye aynı anda ve yüksek zam gelmesi inanılır gibi değil maalesef .inanılmaz pahalı emekliye,asgari ücrete 30 ar tl zam dalga geçer gibi
ben bilmiyoru arkadaşım,asgari ücretle geçinilmez gibi..herşey çok pahalı doğalgaz ,elektirik ,tüp,tüp 70 küsür sanırım,herkezin ucuz dediği bimi anlatıyor arkadş,eskidn 40 a aldığımı şimdi 70 e alıyorum dedi..allah hepimizin yardımcısı olsun..Neredeyse herşeye aynı anda ve yüksek zam gelmesi inanılır gibi değil maalesef .
ben hep fiyatların makul olduğunu düşünürdüm. haberler abartıyo derdim. ama 2013 ve 2014 de hakikaten her şey çok pahalılaştı. market ürünleri resmen uçuyor. bakliyat et süt peynir gibi.
sebze meyve için bir şey diyemeyeceğim. izmirde yaşıyorum ve burası gerçekten çok ucuz. hatta keşke biraz artsa da çiftçide kazansa dediğim bile olmuştur. ( patates, soğan ve bazı meyveler haricinde.)
Hamdolsun kriz teğet geçti, ülkemizde kriz yok.ben bilmiyoru arkadaşım,asgari ücretle geçinilmez gibi..herşey çok pahalı doğalgaz ,elektirik ,tüp,tüp 70 küsür sanırım,herkezin ucuz dediği bimi anlatıror arkadş,eskidn 40 a aldığımı şimdi 70 e alıyorum dedi..allah hepimizin yardımcısı olsun..
Gülay, allah aşkına krizin ortasındayız,hemde ne kriz..Hamdolsun kriz teğet geçti, ülkemizde kriz yok.
Bu pahalılıkta 3 çocuk yap demek halkla dalga geçmek bence,çocukları çok seviyorum ama 3 çocuk yapamam ,eğtim de çok pahalı ev geçindirmekte,bunu yetiştireyimde hayırlısıyla..Pazara markete para yetiştiremiyorum. Sebze alayim desem en ucuz sebzenin bile kilosu 2.5 lira. Meyvesi baligi suyu buyu derken 5 kurusum kalmadan pazardan çıkıyorum. Gecen market alisverisinde de sok oldum her sey mi zamlanir? Istisnasiz hepsi bir ay oncekine gore zamliydi. Ev gecindirmek cok zor gercekten. Allah asgari ucretliye cok nufusluya yardim etsin.