Tencerelerimi nasıl parlatabilirim??

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
arkadaşlar tencerelerimi nasıl parlatabilirim.
bazılarının altı sararmış
var mı bir püf noktası.
yardımcı olursanız sevinirim...

canım gayet basit akşamdan domestoslu suya koy sabah kalk bak nasıl parlamış en azından benim öyle oluyor

bi tanıdığım sararmış çaydanlığa çamaşır deterjanı koyup kaynatmıştı..nasıl parladığına inanamamıştım...denenebilir tencerelere de...

deterjanı içine yapıyorum çaydanlığın süper parlatıyo
birde domatesi deneyim altın sağolun paylaşım için

ben tencere ve tavalarımın altını domestosla temizlerim hep sonrada bulaşık makinasında yıkarım çok güzel oluyor. hiç sevmem sarı sarı lekeli tencere tavaları en eski tavamda bile bulunmaz

suya omo ve çamaşır suyu koyup kaynat bu kaynar suda cezve tava tencere çatal kaşık bıçak bütün çeliklerini koy ilk günki gibi parlatıyo

Reklam olurmu bilmiyorum ama amway in metal parlatıcı bir ürünü var, mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum,anlatılmaz yaşamak lazım.

amway fırın temizleyiciyi tavsiye ederim
metal temizleyici çizebilir ama fırın temizleyici jel bir ürün kesinlikle çizmeden yeni gibi yapıyor

suya omo ve çamaşır suyu koyup kaynat bu kaynar suda cezve tava tencere çatal kaşık bıçak bütün çeliklerini koy ilk günki gibi parlatıyo

Artık çamaşırlarda bile çamaşır suyu, deterjan ve yumuşatıcı kullanmaya çekinirken mutfakta kullanamıyorum bunları.Alerjik bronşit çoçuklarım olduğu için mümkün olduğunca piyasadaki hiç bir deterjanı kullanamıyorum.İşinize karışmak istemem nacizane bir önerim olacak size, çocuklarınız varsa bence sizde yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…