Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu parfümü nerden bulabilirm ? :)
Simdi disari cikiyorum zaten gidip bakicam :) fikrimi yazarim cnm sagolBunların dolumlarınıda rahatlıkla kullanabilirsin güzel kokular hepside :)
Kuzucuk senin the beatinin dolumu varmıydı ki?Bunların dolumlarınıda rahatlıkla kullanabilirsin güzel kokular hepside :)
Tmm canım bak sora yaz buraya :)Simdi disari cikiyorum zaten gidip bakicam :) fikrimi yazarim cnm sagol
yirim seni bennCanım bende nuraycıma katılıyorum gucci envy me güzel bir koku yaşından ötürü de uyar diye düşünüyorum. Burberry the beat de kibar bir koku zaten nur4ycımın vazgeçilmezi
Var fıstığım bargellodaki bide d&p deki çok güzeller ama the beatimi ben bitek bargelloda beğeniyorum loris, eyfel ilaç gibi kokuyo içine etmişler benim canım parfümümün ama bargellodakini alır kullanırım severekKuzucuk senin the beatinin dolumu varmıydı ki?
oyy kıyamam tamm ben olduğunu bilmiyodum bakıciğiimmyirim seni benn
Var fıstığım bargellodaki bide d&p deki çok güzeller ama the beatimi ben bitek bargelloda beğeniyorum loris, eyfel ilaç gibi kokuyo içine etmişler benim canım parfümümün ama bargellodakini alır kullanırım severek
Bak fıstığım bargellodan bakoyy kıyamam tamm ben olduğunu bilmiyodum bakıciğiimm
tamam kuzucumBak fıstığım bargellodan bak
içime doğdu envy me alıcağın güle güle kullan canım :) dikkat çeken kendini hissettiren bi kokudurKizlar Gucci envy me aldim çokta güzel oturdu tenime teşekkürler gerçekten sagolun :* :)
Oradaki saticilarda öyle dedi bir de bir arksdasim adina soruyorum o da kendine bakmista hypnotic posion mi amor amor mu yoksa unisex olan Versace blue jeans me bunların hepsini çok beğenmiş ama kararsiz 20 yasinda o da ben blue jeans dedim ama size de sormak istedim :)içime doğdu envy me alıcağın güle güle kullan canım :) dikkat çeken kendini hissettiren bi kokudur
Valla canım ben parfümde adının olmasını severim.. dior kokularını hiç sevmem hiypnotic midir nedir adını bile yazamıyorum.. bana göre gereksiz fazla ağır aşırı bayık bi koku bende baş ağırısı yapıyor.. Ben doğal temiz taze miss gibi çiçeksi kremsi kokuları severim.. versace nin kokularına hiç bakmadım.. bakmakta istemiyorum.. diyorum ya parfümde isime markaya önem veriyorum ben :)Oradaki saticilarda öyle dedi bir de bir arksdasim adina soruyorum o da kendine bakmista hypnotic posion mi amor amor mu yoksa unisex olan Versace blue jeans me bunların hepsini çok beğenmiş ama kararsiz 20 yasinda o da ben blue jeans dedim ama size de sormak istedim :)