tenimde hissedilecek parfum çok acil

parkmin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
30
5
32
Arkadaşlar ben 18 yasimdayim buğday tenliyim tenimde hissedilecek bir parfüm istiyorum sürekli kullanmak istiyorum acil yardim edin onerileriniz neler :)

Üniversite havasında bir parfüm onerirseniz çok güzel oluyorum rica ediyorum acil yardim edin :)

Bruno_Banani-bruno_banani_Woman.jpg

Armani code ck euphoria nasil agir mi kalir kimse daha birşey yazmamis arkadaşlar lütfen yardim edin secemiyorum biraz kararsizim tavsiyelerinize ihtiyacim var birde bulabilcegim bir markadan tavsiye ederseniz çok memnun kalirim öyle bir parfüm tavsiye edinki hep onu kullanmak istiyorum dolum orijinal farketmez :)))

Canım bende nuraycıma katılıyorum:KK19: gucci envy me güzel bir koku yaşından ötürü de uyar diye düşünüyorum. Burberry the beat de kibar bir koku zaten nur4ycımın vazgeçilmezi:KK15:

Canım bende nuraycıma katılıyorum:KK19: gucci envy me güzel bir koku yaşından ötürü de uyar diye düşünüyorum. Burberry the beat de kibar bir koku zaten nur4ycımın vazgeçilmezi:KK15:
yirim seni benn :kk77::KK19:
Kuzucuk senin the beatinin dolumu varmıydı ki?:eek:
Var fıstığım bargellodaki bide d&p deki çok güzeller ama the beatimi ben bitek bargelloda beğeniyorum :KK15: loris, eyfel ilaç gibi kokuyo içine etmişler benim canım parfümümün :KK42: ama bargellodakini alır kullanırım severek :KK19:

yirim seni benn :kk77::KK19:

Var fıstığım bargellodaki bide d&p deki çok güzeller ama the beatimi ben bitek bargelloda beğeniyorum :KK15: loris, eyfel ilaç gibi kokuyo içine etmişler benim canım parfümümün :KK42: ama bargellodakini alır kullanırım severek :KK19:
oyy kıyamam :KK15: tamm ben olduğunu bilmiyodum:KK48: bakıciğiimm:KK12:

içime doğdu envy me alıcağın :KK48: güle güle kullan canım :) dikkat çeken kendini hissettiren bi kokudur :KK19:
Oradaki saticilarda öyle dedi bir de bir arksdasim adina soruyorum o da kendine bakmista hypnotic posion mi amor amor mu yoksa unisex olan Versace blue jeans me bunların hepsini çok beğenmiş ama kararsiz 20 yasinda o da ben blue jeans dedim ama size de sormak istedim :)

Oradaki saticilarda öyle dedi bir de bir arksdasim adina soruyorum o da kendine bakmista hypnotic posion mi amor amor mu yoksa unisex olan Versace blue jeans me bunların hepsini çok beğenmiş ama kararsiz 20 yasinda o da ben blue jeans dedim ama size de sormak istedim :)
Valla canım ben parfümde adının olmasını severim.. dior kokularını hiç sevmem hiypnotic midir nedir adını bile yazamıyorum.. bana göre gereksiz fazla ağır aşırı bayık bi koku bende baş ağırısı yapıyor.. Ben doğal temiz taze miss gibi çiçeksi kremsi kokuları severim.. versace nin kokularına hiç bakmadım.. bakmakta istemiyorum.. diyorum ya parfümde isime markaya önem veriyorum ben :)

X