- 20 Nisan 2015
- 38
- 2
- Konu Sahibi La Tahzenn
Ben boşanmadan tedbir nafakası için dava açmıştım az önce celb geldi. TENSİP TUTANAĞI yazıyor, ve ne olduğunu anlamadım .
Lütfen bu yazıyı okuyup bilen biri bana yardımcı olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet davacıyım.
Bana bakıp gecimimi sağlaması için davayı açmıştım. Bunun için ne gibi bir delil gerekebilir ki. 4 ay gibi bir süredir ailemin yanında kalıyorum . Onların veya arkadaşlarımın sahitligi geçerli olur mu.?
Ben giderlerimi hesap edip değil de bir miktar nafaka talep ettim . Ailemin de durumunun olmadığını söylemiştim dilekçe de.
Şimdi ne için şahit göstermem gerekiyor ve gösterilen sahitleri dosyaya nasıl yazdirabilirim .
Ayrı bir dilekçe daha mı vermem gerekiyor . Zaten ailemin durumu çok kötü birde dosya masrafı şahit ücreti fln mi vermem gerekiyor
Boşanmadan dava açmıştım.
Dilekçe de subut deliller olarak nüfus kaydı,tanık beyanları, şair delil ve her tür delil diye geçiyor. ..
Yani ben tanık olarak kimsenin ismini yazdirmadim.
Ayrıca 300 küsür tl ödedim ve daha da sahit için bilmem ne için ödemem gerekiyor ..
Baro nun avukat vermesi için de çok işlem yaptırmak gerekiyormuş galiba . SGK dan gelir testi ,kayıtlı olduğun muhtarliktan ayrı bir belge fln...
Şimdi ben başka bir şehirde kayıtlı görülüyorum sırf belge için oraya mi gitmem gerek...
Ne yaparsak yapalım para gidecek yani bizden. Devletin zor durumda olanlara hiç mi yardımı yok!!!