Ceylinimdeceylinim Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :) Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2013 Mesajlar 12.918 Emoji Skoru 17.744 Puanlar 498 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #41 Aaa o neymis öyle. Benim ki çok.etkili hemen birgün kullanınca bitiyordu.. Tüh neyse artık canım geçmiş olsun askmaskm .!.: Bugün eczaneye gittim anlattim And...l diye bir ilac verdi 3 gun ac karnina iki tane ic bir hafta ara ver sonra yine aynisini yapcaksin kurtulcaksin dedi . bugün saat dört gibi içtim hala dün elli kere tuvalete giden insan kabız oldum resmen ;(( Genişletmek için tıkla...
Aaa o neymis öyle. Benim ki çok.etkili hemen birgün kullanınca bitiyordu.. Tüh neyse artık canım geçmiş olsun askmaskm .!.: Bugün eczaneye gittim anlattim And...l diye bir ilac verdi 3 gun ac karnina iki tane ic bir hafta ara ver sonra yine aynisini yapcaksin kurtulcaksin dedi . bugün saat dört gibi içtim hala dün elli kere tuvalete giden insan kabız oldum resmen ;(( Genişletmek için tıkla...
ahromeo Ne biçim Romeo'sun sen :/ Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2012 Mesajlar 507 Emoji Skoru 528 Puanlar 103 Yaş 31 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #42 Ceylinimdeceylinim .!.: Aaa o neymis öyle. Benim ki çok.etkili hemen birgün kullanınca bitiyordu.. Tüh neyse artık canım geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Bakalım bekliyorum ama korkuyorumda korkunc biseyler gorurum diye psikolojikte olabili gibide geliyo bilemedim ise yaramazsa doktor yolu gorundu
Ceylinimdeceylinim .!.: Aaa o neymis öyle. Benim ki çok.etkili hemen birgün kullanınca bitiyordu.. Tüh neyse artık canım geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Bakalım bekliyorum ama korkuyorumda korkunc biseyler gorurum diye psikolojikte olabili gibide geliyo bilemedim ise yaramazsa doktor yolu gorundu
Ceylinimdeceylinim Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :) Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2013 Mesajlar 12.918 Emoji Skoru 17.744 Puanlar 498 11 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ahromeo #43 Yok ya korkma hemen olmaz :) en az birkac ayı var o duruma askmaskm .!.: Bakalım bekliyorum ama korkuyorumda korkunc biseyler gorurum diye psikolojikte olabili gibide geliyo bilemedim ise yaramazsa doktor yolu gorundu Genişletmek için tıkla...
Yok ya korkma hemen olmaz :) en az birkac ayı var o duruma askmaskm .!.: Bakalım bekliyorum ama korkuyorumda korkunc biseyler gorurum diye psikolojikte olabili gibide geliyo bilemedim ise yaramazsa doktor yolu gorundu Genişletmek için tıkla...