Tepecij kadin dogum detaylı ultrason

Nazanfrt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
83
26
8
32
Kızlar merhaba izmir tepecikte şu sıralar detaylı ultrasona giden varmı virüsten dolayı korkuyorum gidip bakmaya özeller yüksek o yüzden tepecige gitmek istiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim

Kızlar merhaba izmir tepecikte şu sıralar detaylı ultrasona giden varmı virüsten dolayı korkuyorum gidip bakmaya özeller yüksek o yüzden tepecige gitmek istiyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim
Ben şuan 29+3 haftalığım 21+6 haftalıkken gittim oraya sıra yok dediler bakmadılar hem de sabahın köründe gitmiştim orası olmayınca Alsancak mr diye bi yer var oraya gittim 200 TL ye.

Banada tepeciktekiler gece 2 buçukta sıra alabilirsen öyle bakarlar demişlerdi alsancak mr yi aradım 300 350 gibi bişey dediler bana

Banada tepeciktekiler gece 2 buçukta sıra alabilirsen öyle bakarlar demişlerdi alsancak mr yi aradım 300 350 gibi bişey dediler bana
Evet bende geceden gidip adını yazdırıyosun diye biliyorum ama o da sıra gelirse ben 200 yaptırdım canm ama yarın bi arkadaşım yaptırcak sorarım ne kadar ama sana niye pahalı demişler

Bilmiyorumki canim 3 gun once aradim orayi oyle dediler öğrenince bana yazarmısin rica etsem

Tamam canim teşekkür ederim iyi bakiyolarmi bide sonuçları özel doktoruma göturcem veriyolarmi

Şimdi aradım 200 dedi geçen aradigimdada 300 demisl3rdi değişik.canim sana çok teşekkür ederim memnun kaldinmi ilgileniyolarmi kaç dakika bakiyolar

Şimdi aradım 200 dedi geçen aradigimdada 300 demisl3rdi değişik.canim sana çok teşekkür ederim memnun kaldinmi ilgileniyolarmi kaç dakika bakiyolar
Benim 15 dk falan sürmüştü arkadaşın 20 dk falan sürmüş zaten sana çıktı olarak rapor veriyorlar onu doktoruna gösteriyosun rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…