Tepecik kadın doğum hastahanesi

Mstfamls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.173
1.711
133
34
Merhaba, Tepecik kadin dogum da pandemi süreci ile aşılama tedavileri durdurulmuş. Süresi belli değil, benim gibi infertilite hastası olup bekleyenler var mi? Varsa eğer tekrar tedaviye açıldığında bilgi verir misiniz?

Merhaba, Tepecik kadin dogum da pandemi süreci ile aşılama tedavileri durdurulmuş. Süresi belli değil, benim gibi infertilite hastası olup bekleyenler var mi? Varsa eğer tekrar tedaviye açıldığında bilgi verir misiniz?
Merhaba arkadaşım, bende gidiyordum ve bildiğim kadarıyla hala kapalı 😬

Kusura bakma yeni gördüm yazını tşk edrim verdiğin cvp için. Inşallah açılır şubat'in 10'una kadar 😔 Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Ikinci aşılamaya iğneli tedaviyle geçilecekti.

Kusura bakma yeni gördüm yazını tşk edrim verdiğin cvp için. Inşallah açılır şubat'in 10'una kadar 😔 Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Ikinci aşılamaya iğneli tedaviyle geçilecekti.
Arkadasim bir subatta acilacakmis, gözümüz aydin😍

Ciddi misin ? Ay çoook mutlu oldum yaaaa 😍😍😍😍 Allah razı olsun canım, Rabbim senin de ne dua'n varsa kabul etsin inşallah 🤗
İnşallah canım benim, dun aradim bende 1 subat dediler, bende cok sevindim. İnşallah hakkımızda hayırlısı, nasip zaman gelmiştir de bizde gebelik yaşarız 🙏🌱

Back
X