Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karsilikliysa guzel, karsiliksizsa bol acili bir duygu![]()
Farklı hisler.. biri aşık olursa asla eskisi gibi olamaz iyi veya kötü yönde o şans artık..her şeyin aşırısını barındıran bir duygu bana göre..aşırı sevme aşırı bağlılık aşırı hüzün aşırı özleme aşırı mutluluk ama ayrılınca da aşırı acı çekme işte..
his olarak tam tanımlanabilir mi bilmiyorum bahar kokusunu içine çekmek gibi..istem dışı bir duygu..
Çok güzel bir duygu bence hayatın anlamı..
Ama bir o kadar da acı.
Yani acı ve mutluluk bir arada.
Herkesin mutlaka yaşaması gereken bir duygu bence,insan yasadıgının,kalbinin attıgının farkına varıyor.
Acı da cabası işte ..Ki zaten o aşkı yasayınca onun acısı bile hoş geliyor,ona dahi razı oluyorsun.
Hiç öyle uzaktan davulun sesi kulağınıza hoş gelmesin, kavuşursan meşk olur kavuşamazsan aşk olur demiş Aşık Veysel. Kavuşamadıkça depreşir aşk, acı çekersin, zehir gibi içine işler, seni zehirlediğini bilsen de vazgeçemezsin, gün geçtikçe daha da derine nüfuz eder.Pis bi şey yani :/
aşıksın yani öylemi
Aşık olduğunda bunu anlamaman imkansızherkes için farklı tanımı vardır,hatta her aşk farklı hisler yaratır..
Karşılığı yoksa hiçbir anlamı yok, inan bak.
nasıl bişey bu ya yemeden içmeden kesecek kadar ...bende istiyorum yasamak karsılıklı yada değil ama yasanmalı
Ben çoook seviyorum aşık olmayı. Evet çok acıtıyor ama acısı bile güzel be! Ben çok güzel seviyorum .. bebeğim gibi.. uyurken izlerdim mesela eski sevgilimi kamerada.. ben burda nargile içerdim, o karşımda uyurdu, ses de açık horultu sesleri içinde.. onu izlerken ağladiğimi bilirim.. çoook yoğun yaşarım ben aşık olunca, çok uçlarda.. hiç esirgemem sevgimi.. sararım sarmalarım.. ellerini ayaklarını öperim.. saç tellerini saklarım, dolaplarını açıp gömleklerini koklarım... ama bir o kadar da keskin ve çabuk bitiririm. aşka olduğu gibi kendime de bir o kadar düşkünüm. bu yönümü çook seviyorum.. bıçak gibi kesmesini, arkama bakmadan gitmesini de bilirim. ha gittikten sonra köpekler gibi acımı da çekerim.. aşkın acısını da en diplerde yaşarım ama hep tek başıma.. bir adama hem böylesine aşık olacaksın, onun vücudundaki benlerin sayısına varıncaya kadar bileceksin ve onun yalvarmalarına da kayıtsız kalabileceksin telefonlarını açmayacaksın.. manyaklık ya bu aşk. yeminle mazoşist adam anca böyle aşık olur..
Çok cesurmuşsun
Şahsen ben bir kere aşık oldum, ilk aşkımdı 15-16 yaşlarındaydım..Ayrıldıktan sonra 2-3 sene kendime gelemedim.. Ondan sonrada 23 yaşına kadar ilişkim olmadı.
23 yaşından sonra hayatıma giren kişilere karşı olan hislerim aşk değildi, zorlama yoğun olmayan sevgi gibi tanımsız duygulardı..
Ama işin ilginci bu süreçte karşıma herşeyiyle sevebileceğim,gördüğümde kalp atışlarımı hızlandıran ve deli gibi aşık olabileceğim 2 kişi çıktı ama ben ikisinide red ettim.. Çünkü bir daha o acıyı çekmeyi göze alamadım..![]()
Ben çoook seviyorum aşık olmayı. Evet çok acıtıyor ama acısı bile güzel be! Ben çok güzel seviyorum .. bebeğim gibi.. uyurken izlerdim mesela eski sevgilimi kamerada.. ben burda nargile içerdim, o karşımda uyurdu, ses de açık horultu sesleri içinde.. onu izlerken ağladiğimi bilirim.. çoook yoğun yaşarım ben aşık olunca, çok uçlarda.. hiç esirgemem sevgimi.. sararım sarmalarım.. ellerini ayaklarını öperim.. saç tellerini saklarım, dolaplarını açıp gömleklerini koklarım... ama bir o kadar da keskin ve çabuk bitiririm. aşka olduğu gibi kendime de bir o kadar düşkünüm. bu yönümü çook seviyorum.. bıçak gibi kesmesini, arkama bakmadan gitmesini de bilirim. ha gittikten sonra köpekler gibi acımı da çekerim.. aşkın acısını da en diplerde yaşarım ama hep tek başıma.. bir adama hem böylesine aşık olacaksın, onun vücudundaki benlerin sayısına varıncaya kadar bileceksin ve onun yalvarmalarına da kayıtsız kalabileceksin telefonlarını açmayacaksın.. manyaklık ya bu aşk. yeminle mazoşist adam anca böyle aşık olur..