• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepki gösterir misiniz ?

Bilmiyorum kafam çok karışık. Yeni de başlayan bi şey. Güzel de ilerliyor. Ama bu beni biraz rahatsız etti
Kesinlikle etmeli cok yakini oldugu için asla güvenemezdim ben Hele ki icten ice unutamamışsa eyvah ki ne eyvah iki taraf içinde ama yargısız infaz yapmamak için bence neden ayrıldıklarını vs sorabilirsin unuttuğundan emin olup adamlada arayada mesafe koymasını istersin zaten seni kaybetmek istemiyorsa rahatsiz olduğunu anlayıp mesafe koyacaktır bence

Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?

Eski patronla mı baldızla mı yazışıyor anlmadım?

Yani adamın baldızı sonuçta ne bileyim
Yeni başlayan bir şey de böyle tepki verecekseniz adamın akli varsa kaçar . Eski sevgili ile arkadaş veya akraba olan kimseyle konuşmamalıyız bu mantığa göre eski sevgili aklımıza gelir diye. Ya da konusturtmamaliyiz sevgiliyi. Çocuğu olan ve boşanmış biri hiç sevgili bile yapmasin hatta...

Merhaba hanımlar, biriyle tanıştırıldınız. Gayet sıcak samimi. Uyuşuyorsunuz. Kafa dengi. Fakat şöyle bir durum var ki daha öncesinde adamın eski patronu baldızıyla, görüştüğünüz kişiyi tanıştırmış. 1 yıllık bi ilişkileri olmuş. Eski patronu da üzerinde çok emeği geçmiş bir adam. Whatsaptan arada sırada yazışmalarına bir tepki gösterir misiniz?
Kesinlikle rahatsız olmam dolayısıyla tepkim de olmaz

Babam sevdiği bir abisinin kızıyla birkaç aylık bir evlilik yapmis, üstünden kırk yıl geçti belki, hala o abiyle aynı muhitte aynı işi yapıyorlar, hatta eski karısının yeğeni babamın yanında çalıştı falan:) yetmedi o yeğenin düğüne gittiler annemle- takı bile taktılar.
Bana cooook normal geldi
Ayrıca herkes herkesi tanıştıyor birileriyle, o zaman onlar ayrılınca arkadaşlık da bitsin. Böyle saçma şey olur mu? Buna takiliyorsaniz yol yakinken ayrılın bence, ömür geçmez..

Patronla mi yazisiyor, kizla mi?
Adam tanıştırmış olabilir, anlaşamamislar ayrılmışlar patronun ne suçu var!
Ama kizla görüşmesine tepki gösterirdim tabii ne munasebet! Eski patronun hatri icin da baldiziyla görüşmek sacma

Edit: patronlaymis. Bence sorun yok eski nisanli ne alaka? Adam sadece tanistirmis cok ufak bir detaya takılmışsiniz

Takilacak ne var bunda anlamadim. Yetiskin insanlar. Bir seyler yasanmis ve bitmis. Eski bir iliski icin eski patronunu neden silsin adam arasinin iyi oldugu biriyse?

Havadan sudan ve gereksiz konuşmalar yoksa ses çıkarmam.
Ama peşini de bırakmam, baldızıyla tekrar barıştırmaya çalışan bir hava sezersem yazdıklarında o zaman tepki gösteririm. Çöpçatanlığa soyunan adamın, bu işe de girmemesi için bir sebep yok

Eğer bu mevzu gerçekten eskide kalmışsa patronla neden gorusmesin ki? Patronun baldızı ile görüşmedigi sürece ve patron ile bu konuları tamamen kapattığı sürece bir sorun yok bence.
Edit: 1 yıl ilişkileri olmuş kısmını kacirmisim. Kararsız kaldım, bilemedim.

Sorun etmezdim. Baldız da sevgilinizi beklemiyordur herhalde. Mesela benim görumcemin en yakın arkadaşıyla sevgili olmuş eşim bunu bilip görümcem ile konuşmayayım mi. Karşınızdaki insana guveniyorsaniz devam edersiniz. Güven vermiyorsa zaten baldız olmaz başka biri olur onun kontrolünü saglayamazsiniz

Babam sevdiği bir abisinin kızıyla birkaç aylık bir evlilik yapmis, üstünden kırk yıl geçti belki, hala o abiyle aynı muhitte aynı işi yapıyorlar, hatta eski karısının yeğeni babamın yanında çalıştı falan:) yetmedi o yeğenin düğüne gittiler annemle- takı bile taktılar.
Bana cooook normal geldi
Ayrıca herkes herkesi tanıştıyor birileriyle, o zaman onlar ayrılınca arkadaşlık da bitsin. Böyle saçma şey olur mu? Buna takiliyorsaniz yol yakinken ayrılın bence, ömür geçmez..
Sizde olmasanız kendimi çok garip hissedicem artık 🙈

Başka biriyle tanıştırmak değil. Sonuçta adamın baldızıyla ilişkileri olmuş. Hiç mi aklına gelmez sürekli sürekli

Yoo

İnsanlar ortak çocuk olan eski eşleri ile görüşüyor bir şey olmuyor

Yani x kişinin baldızı ile bir yıl çıktı diye yıllardır tanıdığı adamla irtibatı mı kessin

Ayrıca adama ne diyecek “yeni sevgilim sizinle görüşmemi istemiyor, baldızınızı hatırlarım diye” mi diyecek 🤣😂

Azıcık makul olun, darlamayın adamı

Elbette görüşebilir ne var bunda? Patronuyla konuşursa baldızı aklına gelmez mi diye sormuşsunuz o açıdan bakarsak sevgilimizden ayrılınca komple hayatımızı değiştirmemiz gerek. Arkadaşının arkadaşıyla sevgili olmuş mesela arkadaşını mı silsin? Benim bir arkadaşım sevgilisiyle evinin tam karşısındaki cafede tanıştı, ayrılınca taşınsın mı o zaman her gördüğünden hatırlar diye? Çok sığ düşünüyorsanız bence.

Bu mevzuyu baldız duysa vayy be adam beni zamanında deli sevmiş demek ki şimdi eniştemle görüşmesi bile olay oluyor, biz niye ayrılmıştık du ben şu exi arayayım der heralde 😁 İnsanların kavuşmasına sebep olmak da var şu hayatta 😎

Yok canım ne tepkisi, hiç gerek yok. Hiç önemi yok onun.

Back
X