Tepki gostermeli miydim esime

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Beni küçük mu düşürmüş oluyor?

Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Beni küçük mu düşürmüş oluyor?
Tuhaf geldi bana

Eşinizden eminseniz bence konuyu açmayın klasik erkek şakaları
Ama eşinize güveniniz tam değilse aranızda suçlama olmadan bı konuşma yapabilirsiniz

Sorun guven degil de küçük mu düştüm acaba onu sorun ediyorum.
Valla bizim evli arkadaslarda bazen saka yapiyor bu anlamda :)) ulan tas gibi adamlar var ala ala bunu mu aldim ben gibisinden.. guler geceriz hic de ay kadin kocasini asagiliyor diye dusummeyiz. Abartmayin

Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Sorun guven degil. Beni küçük mu düşürmüş oluyor arkadaslarina bu durumda ?
Erkekler kendi aralarında yapar oyle latifeler
Bir nevi güç gösterisi ( bak bak da ibret al adamceyiz sevgilisine kalpli emoji şeysi gönderiyor demek sureti ile sitem edilebilinir):ıslık:

Mesele guven degilse bencede kurcalamayin o anda sorsaydiniz kadin atsa nolcakti diyee .ayy benim konuma benzemis bu konu .). Ama ben abartirdm bnm huyumdan olsa gerek

evli değilim ama sevgilim varken bu tarz muhabbeti arkadaşlarımla yaptığım oldu. evli olsam da yapardım muhtemelen. eşimin yapmasına da bir şey demezdim. esprisi yapılan kişi tanıdık bir kadın olsa işler değişir ama şu anlattığınız muhabbet çok masum.

Amaaannn ne diye küçük düşceksin ki adam alt tarafı makara yapmış.

Biz kadınlarda yapıyoruz böyle şakalar. Mesela sana yabancı bi kadın yanlışlikla boyle bir mesaj atsa şakacıktan sende arkadaşlarina söyleyip gülüp geçsen sonra eşin olay çıkarsa olur mu hic?

Back
X