Tepki gostermeli miydim esime

Ya gerçekten daha önce benzer bir şey yaşayıp gülüp geçen var mı?

Ben yaşamadım, böyle şakalar yapmaz eşim ama normalde kadınlara ağzının sulu akarak bakan biri değilse, kalbinden tavrından emin olunan biriyse eş, bence matrağa vurmakta sorun yok. Evlilik mahkeme salonu değil sonuçta.

Ama bazı şakalar vardır o zaman konu ciddi yerlere gelir. Ama bu komik yani. Erkek asılıyo bana lan gibi bir anlam çıkarırdım ben şahsen ve güler espriyle sinir ederdim eşimi.

aynı muhabbeti siz kadınlar arasında yapsanız tepki verirdi eminimki neden erkeklerin aralarında yaptıgı bu tarz cıvık muhabbetleri aman ne var erkek muhabbeti diye gecistiriyoruz kadınlar yapamaz erkek yapar diye diye erkeklerin yaptıgı hersey normallesiyor

Kadınlar yapamaz diye bir şey yok bu tarz muhabbetleri en samimi arkadaşlarımla ben bile yapıyorum.
Konu sahibi eşinizin arkadaşlarıyla olan muhabbetlerini okumanız hiç hoş değil herkesin bir bireysel alanı olmalı. Küçük düşmek gibi bir durum da yok takılmaya bile değmez.

Kadınlar yapamaz diye bir şey yok bu tarz muhabbetleri en samimi arkadaşlarımla ben bile yapıyorum.
Konu sahibi eşinizin arkadaşlarıyla olan muhabbetlerini okumanız hiç hoş değil herkesin bir bireysel alanı olmalı. Küçük düşmek gibi bir durum da yok takılmaya bile değmez.
Kadinlarin yapmasi erkeklerin yapmasina gore daha anormal karsilaniyor cunku onlar erkek herseyi yapar mantigi yerlesmis..ha bana gore her iki tarafda yapmamali bos muhabbetler cunku gerek yok

Kadinlarin yapmasi erkeklerin yapmasina gore daha anormal karsilaniyor cunku onlar erkek herseyi yapar mantigi yerlesmis..ha bana gore her iki tarafda yapmamali bos muhabbetler cunku gerek yok

gerek olmasıyla alakası yok anlık bir espri yapmış işte adam unutmuştur bile sonradan. Her şeyi çok büyütmemek lazım ki bence burda asıl yanlış konu sahibinin eşinin özel mesajlarını okuması

gerek olmasıyla alakası yok anlık bir espri yapmış işte adam unutmuştur bile sonradan. Her şeyi çok büyütmemek lazım ki bence burda asıl yanlış konu sahibinin eşinin özel mesajlarını okuması
Ayni espriyi karisi yapsa tepkisi ne olurdu bilinmiyor:) bu mesaj olayi herkesin iliskisi icin farklidir ben esimin okumasina kizmam oda bana ozelimiz yok hersey ortada ama dedigim gibi herkesin farkli bu konudaki fikri konu sahibiyle esi arasindaki iliski nasildir bilemem

Eşinin o kadar ince düşündüğünü sanmıyorum, yani karımı arkadaşlarıma karşı rencide edici bir laf mı diye. Bir daha sana dokunan bir söz veya tavrına denk gelirsen sana verdiği hissi güzelce anlatırsın. Şimdi hiç takma, adamın başına komik bir şey gelmiş o da anlık espri yapmış.

Gecenlerde esime yabanci bi erkek yanlislikla mesaj atmış kalpli emojili seyler. Farklı dilden geliyor mesaj. Esim de bunu arkadaslarina mesaj olarak yollayıp hic kadinlar denk gelmez zaten diyip kahkaha atmış. Telefonunu karıştırırken gördüm. Konusmalarini okumama kizar. Sifresini biliyorum. Gülüp gectim hic ciddiye almadim bile su an düşünüyorum da tepki göstermem gerekir miydi buna? Sorun guven degil. Beni küçük mu düşürmüş oluyor arkadaslarina bu durumda ?

Bana da yabancı erkekler yazıyorum ama dilim pek yok .
Aynısını bende yapıyorum :D Yani bence çok normal bir şey ...

Back
X