bence X beyden ziyade sizin düşünüp kalkmanız gerekirdi,her yer boş olsa ama müşteriler gelip oraya oturmak istese bile müşterinin terslenmemesi gerekir böyle bir konuda.sizin de belirttiğiniz gibi siz 2 haftada bir gidiyorsunuz ama adam orayı işletiyor,sizce bu şekilde işletmesini düşünmesi normal değil mi?siz yabancı değilsiniz,küsüp gelmemezlik yapacak haliniz de yok herhalde ama müşteriyi memnun etmek lazım ki,sonra sıkıntı yaşanmasın...
müşteri müşteride sizde oranın sahibinin eşisiniz bir bayanı elinde tabağıyla kaldırmaya utanmıyor ben olsam bende bozulurdum eşinizin tepki vermesi gerekirdi başka masalarda dolu olduğunda gidip bişey yiyip içmeyenleri kaldırıyorlarmı yani bu x bey şaştım vallahi..
tabakları falanda eşim topladı yani ben direkt kalktım ordan çıktım.orda bi sürü çalışanımız var kendimi bi garip hissettim ama eşim hiç bişi anlamadı ben bozulunca anladı tabi ama bişi demedi.müşteri velinimetimiz dio onada sinirlendim hani siz hesap ödemiosunuz önemsizsinizder gibi geldi bana.
Bence X beyin yaptığı şey çok mantıksız ve saçma, sonuçta sizlerin çalışanlarınıza göre belli bir ağırlığınız olmalı, siz düşünür de kalkarsanız ne ala, ama siz orda düşünmemişsiniz, oturmuş yemek yiyorsunuz, duracağınız da bir kaç saat en fazla, bir çalışan olarak sırf müşteriler sizin masanıza baktı diye ne hakla önünüzde tabaklarınız dururken müşterileri sizin masanıza davet eder, terbiyesizlikten başka birşey değil bence, bir iş yerinde herkes yerini bilmeli bence..
Ha siz zaten patron olarak her gün gününüzü orda geçirseniz zaten mecburen müşteri geldiğinde boş masa yoksa kalkar yer verirsiniz, ama sizin bu anlattığınız durum bambaşka bence, siz de oraa adamakıllı ağırlanması gerekn bir patron eşisiniz bence.. Sizi haksız bulanlara çok şaşırdım doğrusu.. Hadi yemeğiniz bitmiş bir süredir de boş boş sohbet ediyor olsaydınız ve X bey de gelen müşteriler karşısında sizden izin isteseydi anlayabilirdim bi nebze.. Ama şu anlattığınız durum bence çok yakışıksız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?