- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 13
- 25
- Konu Sahibi melikecik1
Merhaba ablalar kardeşler arkadaşlar :) en başta belirteyim bu yazacaklarım şüphelenmek veya şüphe değil sadece siz olsanız nasıl tepki verirdiniz ve ben bir tepki vermeli miyim ? Yoksa abartmadan geçeyim mi ? Bu konu da düşüncelerinizi yazabilirsiniz …
Benim sözlüm askeri personel izne çıktı haliyle ben çok rahatsız etmiyorum yani kafasını dinlesin gezsin ama çokta abartmasın tabi
o da söz dinleyen ne yapması gerektiğini bilen bir insandır her zaman .elhamdulillah, bugün asker olmadan önce çalıştığı yere gideceğini uzun zamandır ustasını görmediğini dile getirdi ne güzel dedim tabi ki git bundan 10 dakika önce aradığımda açmadı ve otomatik bir mesaj gönderdi “ seni daha sonra arayayım “ olanı en sevmediğim otomatik mesaj 
Anladım belki meşguldür ama eski ustasının yanında da olsa 2 dakika açabilirdi diye düşünüyorum , kendi fikrimce …
Siz olsanız bu duruma tepki gösterir misiniz ? Yoksa normal mi karşılarsınız …
Şimdiden yorumlar için teşekkürler
Benim sözlüm askeri personel izne çıktı haliyle ben çok rahatsız etmiyorum yani kafasını dinlesin gezsin ama çokta abartmasın tabi

Anladım belki meşguldür ama eski ustasının yanında da olsa 2 dakika açabilirdi diye düşünüyorum , kendi fikrimce …
Siz olsanız bu duruma tepki gösterir misiniz ? Yoksa normal mi karşılarsınız …
Şimdiden yorumlar için teşekkürler