tepki vermeyen susan erkek:(

sunandstars

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
174
99
98
İstanbul
arkadaşlar ben kendime çok karmaşık bir durum içinde buldum ben bu kişiye çok kızgınım birlikte değiliz şu an zaten ama artık onu hayatımdan tamamen çıkarmak istediğimi söyledim çünkü bu durum beni artık üzüyor ve yıpratıyor ama hiç bir tepki yok ne anlama geliyor sizce bu yardımcı olurmusunuz

kızlar hiç yorum yapmamışsınız ama zaten suskunluk uzun sürmedi çok şiddetli kavga ettik nerdeyse 1 yıldır falan hem benim seviyormuş gibi davranıp arkadaş ayağına tutmuyordu da buna artık bir son vermem gerekti psikolojim bozulmaya başlamıştı şimdi üzgünüm ama daha ferah hissediyorum

demek ki bir erkeğin gurur sevgisinden daha üstünmüş bunca zaman bir daha onun bana yakın olmasına izin vermicem çünkü ben hayatıma çok kolay birini sokmuyorum biraz da bundan cesaret gitmem elde var sandı beni ama artık bitti şimdi toparlanma zamanı

belkide kafasi karisik nasil bir tepki vermesi gerektigini bilmiyodur, eger biseye nasil tepki verecegimi bilmiyosam hicbisi yapmam kendi kendine yoluna girer zaten hersey diye dusunuyodur

e sen aklina koyduysan hayatndan cikarmaya koy gozune rahvan ya, ne guzel iste ugrastirmiyo seni, unut gitsin

tepki vermeyince üzerine gittim ve kavga ettik ama pişman değilim çünkü bana aşık olduğu cümle aleme duyurmuş face..ten falan ama söz konusu reddedilme korkusu ve egoları olunca söylemiyordu da tam olarak bırakmıyordu da tuhaf sorunlu bir insandı yani çok detay var aslında ama işte kızlar olan bu

birlikte degilsiniz, sen onu hayatindan cikarmak istiyorsun ve ona söylemissin e daha ne?
tepki vermezse vermesin cok mu önemli madem istemiyosun ne tepki bekliyosun ?
birde üzerine gitmissin tepki vermedi diye cok sacma yani kendini kücük düsürmüsün
insan önemsedigi kisiden tepki vs bekler
madem hayatindan cikarmak istiyosun hic bir sekilde önemsememen gerekir.

onu yanlış yazmışım bu konuyu ilk açtığımda öyleydi ama sonra kendiliğinden tepki vermişti ama kötü niyetli bir insana ben hiçbir şey olmamış gibi davranamam ne yazık ki sonra ondan cesaret bularak bir süre sonra tekrar aynı şeye devam edecekti yani hayatımdan tamamen çıkardığımı bilmesi gerekiyordu tabi ki önemsiyordum ben önemsemiyordum demiyorum ki belki seviyordum ama psikolojim daha önemli oldu artık

Son düzenleme:
sevip sevmedigini bilmiyorsun daha onu hayatında istemiyorsun sen hayatından çıkartmak istiyormuşsun ve başarılı olmuşsun.sessiz kalması neyapması gerektigini bilmemesinden.neyse bitmiş gitmiş artık.hayırlısı cnm

Son düzenleme:

tepki vermeynce üzerne gttm:))),

işte kızlarn hep yaptığı aynı hataaa!!

sen hem kendini karşındaknden dolayı rahatsız hhsedp ayrl yada bişeklde ondan uzaklaş..hemde tepki vermeynce ..

olay burda işte canm.. onlar tepki vermezz..gerçekten sevmedkçe susarlar..yok reddlme korkusu yok ego eee??onun gururunu sölüyosunda..sendeki gurur değlmi???karşndakine göre besbelli öyle değlmş..

öyle faceten ordan burdan reklamla olay yürümeez..

o seni haketmemş olay bu..sen ise bizlerle durumu paylaşcak kdr önemsemşsn..sennde olayn bu

sana böyle davranan biri seni haketmeyi brak,yanından geçemez..demen lazm

canım ben üzerine gitmedim kendiliğinden itiraz etti zaten onu yanlış yazmışım konuyu beklemeden açmışım ben üzerine gitmeden aradı kendi

arkadaşlar kimseye konuşamadım bu konuyu buraya yazmamın sebebi de biraz bu. konuyu tam anlatamadım o halimle ama yorum yapıp da vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…