Bende bazen sizin gibi düşünmeden edemiyorum ama çok yanlış bir düşünce aslında bizimkisiMerhabalar. Ben henuz ameliyat olmadim. Kismetse ayin yirmisinde olcagim. Eyluldede okulum aciliyor. Sorunlu bir burnum var. Deviasyonla beraber duzeltmede olacak.Malesefki ben insanlar ne der diye biraz kaygiliyim.keske boyle bir yapiya sahip olmasaydim ama oyleyim. Eminimki arkamdan ameliyat olmus bidi bidi diye dedikodu yapanlar, ya da yuzume elestirel konusanlar olacaktir. siz kotu tepkiler aldiniz mi
tevfik sözen ankara hacettpedeBende bazen sizin gibi düşünmeden edemiyorum ama çok yanlış bir düşünce aslında bizimkisikime olacaksınız ameliyat bi de deri tipiniz neymiş
Bende muhammet bey i düşünüyorum daha olmadım bendetevfik sözen ankara hacettpedederi tipimi bilmiyorum. siz oldunuz mu ?
Çok haklisiniz. Iki gun sonra ameliyatim var sonrasinda tabiki de resimlerle yardimci olmaya calisirim:)Henüz ameliyat olmadım ama sadece şunu söyleyebilirim size kimseyi duymayın, görmeyin onlar (elalem) sizden önemli değil. Dedikodu işi gücü olmayanın uğraşıdır.
Siz düştüğünüzde onlar mı sizi kaldıracak ? Ağladığınızda onlar mı sizi güldürecek ? Yardım istediğinizde onlar mı koşacak ? HA-YIR.
O yüzden takmayın, kendinizi düşünün.
Tevfik Sözen ile ilgili tecrübenizi paylaşır mısınız onu düşünüyorum da :)
Kime olacaksiniz:)Çok haklisiniz. Iki gun sonra ameliyatim var sonrasinda tabiki de resimlerle yardimci olmaya calisirim:)
tevfik sözenKime olacaksiniz:)
Teşekkürler. Nasıl oldunuz, iyisiniz inşallah ?Çok haklisiniz. Iki gun sonra ameliyatim var sonrasinda tabiki de resimlerle yardimci olmaya calisirim:)
Teşekkürler. Nasıl oldunuz, iyisiniz inşallah ?
Ameliyat nasıl geçti Tevfik bey isteduginiz burnu yaptı mı ?tevfik sözen
Ayni problemlerden dolayi bende ameliyat oldum ameliyati kimseye söylemedim sadece evde yasadigm ailem biliyo. Bu hafta insan icine ciktim nihayet ve herzaman gorustugm amcam yengem komsularmiz kimse ameliyat olduğumu anlamadi zayıflamissin dediler :) halbuki degisim de baya var bakmak istersen albumume ekledim ama tamamini gormek icin izlemen gerekiyo . Canim ne kadar konusursa konussunlar sonra unutulacak bublar ve eski halini bile hatirlamayacak kimse bence takma bunlari senin ne istedigin onemliMerhabalar. Ben henuz ameliyat olmadim. Kismetse ayin yirmisinde olcagim. Eyluldede okulum aciliyor. Sorunlu bir burnum var. Deviasyonla beraber duzeltmede olacak.Malesefki ben insanlar ne der diye biraz kaygiliyim.keske boyle bir yapiya sahip olmasaydim ama oyleyim. Eminimki arkamdan ameliyat olmus bidi bidi diye dedikodu yapanlar, ya da yuzume elestirel konusanlar olacaktir. siz kotu tepkiler aldiniz mi
Doktorun ellerine sağlık başarılı bir iş çıkarmış ortaya.Ayni problemlerden dolayi bende ameliyat oldum ameliyati kimseye söylemedim sadece evde yasadigm ailem biliyo. Bu hafta insan icine ciktim nihayet ve herzaman gorustugm amcam yengem komsularmiz kimse ameliyat olduğumu anlamadi zayıflamissin dediler :) halbuki degisim de baya var bakmak istersen albumume ekledim ama tamamini gormek icin izlemen gerekiyo . Canim ne kadar konusursa konussunlar sonra unutulacak bublar ve eski halini bile hatirlamayacak kimse bence takma bunlari senin ne istedigin onemli
Henüz ameliyat olmadım ama sadece şunu söyleyebilirim size kimseyi duymayın, görmeyin onlar (elalem) sizden önemli değil. Dedikodu işi gücü olmayanın uğraşıdır.
Siz düştüğünüzde onlar mı sizi kaldıracak ? Ağladığınızda onlar mı sizi güldürecek ? Yardım istediğinizde onlar mı koşacak ? HA-YIR.
O yüzden takmayın, kendinizi düşünün.
Tevfik Sözen ile ilgili tecrübenizi paylaşır mısınız onu düşünüyorum da :)
Ne kadara oldunuz peki öğrenebilir miyim? Ben de düşünüyorum da kafam karışıktevfik sözen ankara hacettpedederi tipimi bilmiyorum. siz oldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?