Tepkiniz Ne Olurdu?Merak Ediyorum Doğrusu

altF4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
139
1
96
İstanbul
Selam kızlar.Eşimle yaşadığımız bir durumu anlatacağım ama merak ettiğim ben mi sorunluyum da bunu problem yaptım,yoksa bütün kadınlar mı aynı tepkiyi verir yardımlarınızı bekliyorum.
Şöyle düşünün ki; okumuşsunuz,çalışıyorsunuz ama bir ev hanımı kadar mutfakta iyisiniz.Herkes sizden tarifler alır,mutfakta iyi olduğunuzu 7 den 70 e her tanıdığınız söyler.Bayramda baklavanızı,sonbaharda turşularınızı,reçellerinizi,su böreklerinizi,özel günlerde kaburga dolmalarınızı,içli köftelerinizi,mantılarınızı,tatillerde köy usulü ekmeklerinizi,hatta bozanızı,peynirinizi,yoğurdunuzu,milföy hamurlarınızı bile kendiniz evde yapıyorsunuz.
Bir akşam arkadaşlarınız sizi yemeğe çağırıyor ve gidiyorsunuz.Neyse yemek yeniyor,yemekleri yapan ev sahibi bayan sofrayı toplarken eşiniz aynen şöyle diyor:
''Yaa ben şimdiye kadar en iyi yemek yapan benim eşim sanırdım.Meğer daha iyileri de varmış''
Bozulur musunuz?Yani arkadaşın ellerine sağlık gerçekten güzel yapmıştı ama eşime bunu dedirtecek kadar değildi.Bir de bu konuda benim çok hassas olduğumu biliyor.
Kendine kırıldığımı söylediğimde de şöyle dedi:'' Ben ona jest olsun diye,gönlü hoş olsun diye söyledim.'' dedi.Ama beni de yerin dibine sokmuş oldu.bilmiyorumkismile

Sizi karıştırmasına pek gerek yokmuş aslında, ama karıştırmış işte. Biraz kırılmakta haklısınız.

Sizi karıştırmasına pek gerek yokmuş aslında, ama karıştırmış işte. Biraz kırılmakta haklısınız.

zaten ben de benimle kıyaslamasına üzüldüm.Hatta arkadaşı da dediki'' yengeye haksızlık etme,onun da neler yaptıklarını gördük'' dedi.

arkadaşa jest yapacağım derken sizi mahcup duruma düşürmüş bence
anlaytmanıza bakılırsa maaşallah epey beceriklisiniz
ben olsam çok alınırıdım
bu kadar becerikli olsam yani kaydirigubbakcemile3

arkadaşa jest yapacağım derken sizi mahcup duruma düşürmüş bence
anlaytmanıza bakılırsa maaşallah epey beceriklisiniz
ben olsam çok alınırıdım
bu kadar becerikli olsam yani kaydirigubbakcemile3

Estağfurullah eminim siz de beceriklisinizdir.Ama küçüklüğümden beri mutfakta annemden,halamdan,babaannemden çok şey öğrendim ve hevesliydim de.Ama inanın hiç kıymeti olmuyor.Ben eşime ne sofralar düzerdim ama şimdi hiç içimden gelmiyor.

bende kırılırdım sanırım milletin karısına jest yapmasına gerek yok eline saglık guzel olmus demesi yeterli

maşallah canım ne beceriklisin öylee
valla sendeki özelliklerin onda biri bende yok ama ben bile çok bozulurdum
kaprisliyim birazcıcık daaa
yani ben de tepki verirdim

bende kırılırdım sanırım milletin karısına jest yapmasına gerek yok eline saglık guzel olmus demesi yeterli

Eşim bir de diyor ki ''kadınların çoğunun senin gibi düşünmeyeceğini adım gibi biliyorum.''
Ben olsam eşimin yaptığı şeyi herkesin yaptığından üstün görürüm ama hata ediyormuşum.

maşallah canım ne beceriklisin öylee
valla sendeki özelliklerin onda biri bende yok ama ben bile çok bozulurdum
kaprisliyim birazcıcık daaa
yani ben de tepki verirdim
inanın kendimi övmek değil maksadım
zaten beni ne tanıorsunuz ne biliyorsunuz
haksızlığa uğradığımı anlatmak için yaptıklarımı yazma gereği duydum

bence sizi kullanarak bu şekilde jest yapmamalıydı bu erkeklerin bazıları nankör oluyor sanki..

valla arkadasim acikcasi ben de esinin anlattigi gibi algiladim olayi.. senin yemek yapma yetenegin bu kadar bilinen bir gercekken bu sekilde bir iltifat sadece jest olabilir bence de.. sana laf etmek icin soyledigini hic dusunmuyorum..

valla arkadasim acikcasi ben de esinin anlattigi gibi algiladim olayi.. senin yemek yapma yetenegin bu kadar bilinen bir gercekken bu sekilde bir iltifat sadece jest olabilir bence de.. sana laf etmek icin soyledigini hic dusunmuyorum..

inşallah ben yanılıyorumdur ama keşke başka şekilde jest yapsaydı işte ben ona kızıyorum niye beni işin içine sokuyor
zaten ben de o arkadaşa çok iltifatlar etmiştim ben de kendisi gibi düşünmüştüm dile de getirdim zaten
ama bi baktım eşim benle kıyas yapıyor

düsünmeden soylemistır bunda bişey yokki:D bence art niyet yok:D

benim eşim her seferinde soyler senın pilavın yenilmez ben hıc kırılmam:D

aman ölümlü dünya dert etmeyin:D

bence sizi kullanarak bu şekilde jest yapmamalıydı bu erkeklerin bazıları nankör oluyor sanki..

canım gece yarısı canı poğaça ister kalkar yaparım.Bir yılbaşı sofrası hazırlarım özenle.
tabakları süslerim,sebzelerden meyvelerden şekil yaparım göze de hitap etsin diye ama dediğin gibi nankörler bunlar işte.Şimdi bi makarna yapmak istemiyo canım

inşallah ben yanılıyorumdur ama keşke başka şekilde jest yapsaydı işte ben ona kızıyorum niye beni işin içine sokuyor
zaten ben de o arkadaşa çok iltifatlar etmiştim ben de kendisi gibi düşünmüştüm dile de getirdim zaten
ama bi baktım eşim benle kıyas yapıyor

canim bence kiyas degil bu ya.. yani nasil desem hic kiyas degil sadece iltifat hakikaten..
hani derler ya boyle altin gibi kizsin felan.. onun gibi birsey sanki..
yani sen o derece iyisin ki ona da ne guzel yapmissin der gibi olmus..degilse senin yemek becerine erisebilecegini sanmiyorum zaten.. esin de sanmadigi icin bu rahatlikla demistir bana gore...
gayet espirili bir jest bu bence.. sen de kizma derim..

Siz belki de ünvanınızı korumak istiyorsunuz.En iyi yemek yapan kadın ünvanı.sempatiksalakcinni Eşinize hanımefendinin yemekleri lezzetli gelmiş olabilir.Güzel yemek yapabiliyor ki övgü almış.
Bozulacak birşey yok gibi.Ama belli ki siz biraz kıskanmışsınız.

düsünmeden soylemistır bunda bişey yokki:D bence art niyet yok:D

benim eşim her seferinde soyler senın pilavın yenilmez ben hıc kırılmam:D

aman ölümlü dünya dert etmeyin:D

haklısınız ama insanoğluyuz takıyoruz
istiyoruz ki karşımızdaki bizim gibi dikkat etsin sözlerine ama olmuyor olmayacak da..:olmaz:

Siz belki de ünvanınızı korumak istiyorsunuz.En iyi yemek yapan kadın ünvanı.sempatiksalakcinni Eşinize hanımefendinin yemekleri lezzetli gelmiş olabilir.Güzel yemek yapabiliyor ki övgü almış.
Bozulacak birşey yok gibi.Ama belli ki siz biraz kıskanmışsınız.
yok ünvanı ne yapayım tatlım.ben yaptıklarım boşa gitmiş diye üzüldüm
ayrıca bükemediğm bileği öperim de.evet eşime de bana lezzetli geldi yemekler ne yalan söyleyeyim ama nankörlüğe kızdım.eşimden daha iyileri de varmış demesine.

Back
X