• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tepkiniz ne olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıss beliş niye halbuki o kadar güzel anlatıyordun ki ilişkinizi...:bbo:

nasip değilmiş be gönülyarası.. demekki okadarda güzel değilmiş demekki onlalar göz boyamaymışş mühim olan gerçekçi olmak mühim olan sevgisinin peşinden gitmek mühim olan 3. şahısları araya sokup onların lafıyla hareket etmemekmiş​

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya erkeklerden bahs ediyoruz kizlar...erkeklerin yüzde 90da bu var.

Beraber oldugu kadini benimser...namusu bilir, sahiplenir...baska erkeklerden sakinir...bu isgüdüsel birsey....bazi alman erkekleri bile ki burda avrupada cok af edersiniz popon acik dolasan bile kimse dönüp bakmaz...kiz arkadaslarinin eslerinin giyimine karisir...acik sacik giyinmesini istemez...:delphin:

Kendine öyle bir kiz bulsaydi diyoruz...evet dogru...ama sevgi ve ask kime gider kime konar belli olmuyor iste degilmi?

Yani normalde iyi anlasiyorsan, bir sorunun yoksa...bu tarz seyler yüzünden bence güzel giden iliskini bitirme....6 sene az uz bir zaman degil...:delphin:

Ha bu arada...cok acik sacik giyinin kizlara bende bakarim...Coskunla hic bir akrabaligim yok:jeyyar::jeyyar:

kıss zampuş puhahaha ne demek öyle vermişsin repe..sana yakıştıramadım dalga geçmeni..:olmaz:

bilmiyorum da cok fazla mudahale ettirmem beni boyle begendiyse boylede almak zorunda o zaman daha kapalısını begenseydin derim

ya okadarda saldım bayıra mewlam kayıra olmasın yaa, tabiki azcık müdaheleye hakkı war yaniyerimseniben zaten öle abartı bi giyim tarzım yoktur ama bazen takar işte özellikle göğüs çatalı gözükmesin der yazları:olmaz:
bazen dışarda bakıorumda hatunlar öle bi giyinmişki annaammmm :1shok: böle oluomm ben bile, yanlarındada ellerinden sıkısıkı tutumuş bi erkeklülülülülülü ya diorum ben erkek olsam bukadarınada müsade etmezdim:umursamaz:

Eğer kıyafet yüzünden ayrılmayı bile düşünebiliyorsanız
ayrılın gitsin..opuyorumnanaktan

Zira seven insan için kıyafet pehh :delphin:

malesef a.s​

sakın diyorum örnek var karşında bak benim yazdıklarımı yine oku...opuyorumnanaktan​

ay gerçekten mi ? üzüldüm ya aslında ii gidiodu ufak tefek aksilikler haricinde sanırsam.. çokta seviyordunuz siz değil mi yanlış hatırlamıyorsam.. canım noldu size? özel değilse tabiki?

bence hiç açmayalım konuyu bu konu yeri değil canım... eğer iyi olmamı istiyorsanız lütfen sormayın yeni yeni toparlanıyorum gerçekten ...

ilişkinin başında bütün erkekler biraz karışırlar.önce kadın erkeğini dinlermiş gibi yapar,biraz dikkat eder.sonrasında zaten kadın ikna eder ve giyeceğini giyer

evli değilsem eğer karışmak gibi bi hakkı elinde bulunduramaz zaten...bu kadar sıkı bi adamla da evli olmak istemem..benim eşimde müdehale eder ama bikini giyerim kısa etek giyerim okadar değil yani..

once bır ayna karsısına gecerım bır abeslık varmı bakarım esımın boyle dusunmesını gerektıren gıysıme bakarım ama bı acayıplık yoksa gıyerım.ılk evlendıgmız aylar onu gıyme rukus oldun bılmem ne oldun der dururdu.esım bu konuda anlayıslıdır hatta ıse gıderken kendı kombıne ede gıyeceklerımı.

Konu erkek arkadaşsa kusura bakmasın orda dursun...

Evli bir bayan olarak her zaman nerde ne giyeceğimi bildim. Eşimin karıştığı konularda oldu tabiiki :)
onlar mı bizmi bilemem ama bu konuda bazen aynı taraftan bakamıyoruz "her zaman bir erkeğin gözüyle bak sen erkek olsan bi kadın bunu giyse ve sen yanında eşi dahi olsa baksan yanındaki eşinin durumunu düşünmezmiydin" der işin içinden çık çıkabilirsien ozaman :))))))))
vesselam kocamdır karfışır :)))))

ben nerde ne giyileceğini gayet iyi bilirim
sınırımı da gayet iyi bilirim, rahatsız olacağım şeyleri rahatsız olacağım yerlerde giymem
ben bilmiyormuşum gibi öğretmeye kalkışana da hududunu haddini bildiririm...

abartıya kaçan bir giyim tarzım olmadığı için karışmaz + karışamaz
neyi nerde nasıl giyeceğimi bilebilen bir insanımzemuszemus
uyarıya ihtiyacım yok:1closedeyes:

eğer erkeklerin düşündüğüne bakıpta giyinmeye kalkarsam oldukça kapalı giyinemm gerekiyor çünkü etrafta pis düşünceli insanlar çok fazla ama o zamanda benim içimde kalıcak bi giyemedim şöyle diyeceğim etrafımdakilerden çok duyuyorum bi giyemedim böyle felan diye o yüzden içimde kalmasın herşeyi yapıyım diyorum ama ben evlendikten sonra da karışmasını istemiyorum evet o da haklı yanındaken bakılmasından hoşlanmaz ama onlar bakıyor diye ben istediğimi giyemeyecek miim=(

Back
X