- 20 Ağustos 2018
- 21
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi dertlibayan0
-
Evettİkizler burcu mu?
Dayakbu erkekler ne istiyor ????
İşte doğru yerdesinizsevgisinden şüphe ettirici hareketler bu
Benim eşim de ikizler gördüğüm en dengeli insan ya da bilmiyorum ben aslan burcuyum iyi anlaşırlar derler. Bilemedimİkizler burcu dengesiz oldukça.
Kaç.
Tanıdığım tüm ikizler aşırı dengesiz çıktı. Hele eski sevgilim tövbeler olsun “ikizler” kelimesini nerde duysam kaçarım.Benim eşim de ikizler gördüğüm en dengeli insan ya da bilmiyorum ben aslan burcuyum iyi anlaşırlar derler. Bilemedim
Nasip bu işler. Yükselen de etkili oluyor derler. Onu bilmiyorum. Bir de sizin burcunuz da etkiliTanıdığım tüm ikizler aşırı dengesiz çıktı. Hele eski sevgilim tövbeler olsun “ikizler” kelimesini nerde duysam kaçarım.
Yüce rabbim ikiz bebek nasip etmez inş.
Ben tam bir yay burcuyumNasip bu işler. Yükselen de etkili oluyor derler. Onu bilmiyorum. Bir de sizin burcunuz da etkili
Ben de yaylarla hiç anlasamamBen tam bir yay burcuyum
ne gibi tuhaflığı mzi gördünüz yaBen de yaylarla hiç anlasamamya da bilemedim tanıdığım yay bizatihi tuhaftı belki de bilemedim
Belki sadece ona özgüydü bilemedim tövbe estağfurullah mal gibi bir şeydi diğer yayları tenzih ederimne gibi tuhaflığı mzi gördünüz ya
Onu yükseleni etkilemiştirBelki sadece ona özgüydü bilemedim tövbe estağfurullah mal gibi bir şeydi diğer yayları tenzih ederim
Belki de. Şahsi malligi diyelim zaten. O değil de bu gerizekalı beni terk etmişti yanarım yanarım tekmeyi ben basmadigima yanarım.Onu yükseleni etkilemiştir
Yay erkeği çapkın olurmuşBelki de. Şahsi malligi diyelim zaten. O değil de bu gerizekalı beni terk etmişti yanarım yanarım tekmeyi ben basmadigima yanarım.
Ay bilemem o kadarını ama benim de acemiligime denk geldi zaarYay erkeği çapkın olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?