• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ter kokusu..

Gece temiz tenine sürsün iyice eline ayağına koltukaltına.sabah yıkasın. Ertesi gece de yapsın.kesilmezse 3.gece de yapsın ilk kez de. 1 ay idare ediyor beni . Ki aşırı ötesi terlerim. Kim bunu çıkardıysa Allah razı olsun valla.hem de çok uygun fiyatı 35 tl civarı bayaa gidiyor.hemen dene.yazık adama inan onu anlıyorum.çok zor
Çok teşekkür ederim. Valla fiyatı gayet iyi. Ben ordada ise yarar diye düşünüyorum muhakkak almalıyım :)

Gunde bes kere de dus alsan eger koltuk altin icin etkili bir sey kullanmiyorsan kokuyorsun malesef. Temizlikle alakasi yok yani bunun. Ben ameliyatlik falan bi sey oldugunu dusunmuyorum. Etkili bi sey kullanmasini saglamak lazim, ama kirmadan nasil olur bilemedim

Ben sevgilime terli terli sarildim.. hava cok sicakti.. ama kokmuyodu.. terleyipte kokanlarda var kokmayanlarda.. tedavi gorsun bu rahatsizliktan dolayi.. ter kokmayi kimse istemez.. bide titiz diyorsun.. demekki bu bi rahatsizlik.. karbonat sursun koltuk altlarina, koltuk alti bakimi cok onemli.. limon kullanabilir, kolonya kokuyu giderir .. yani cozumleri cok fazla..

Selam arkadaşlar iyi akşamlar.
Sizlere bir konu da danışmak istiyorum. Uzun zamandır dert etmemeye çalıştığım ama canımı sıkan birr durum var. .nişanlımın ter kokması. Ama yanlış anlaşılmasın kirli fln değil. Tam tersi çok titiz. Ama vücuduyla ilgili bir durum sanırım. Yanına gittiğim de takmamaya fln çalışıyorum ama biraz yürüsek fln felaket terliyor, ellerinden fln akıyor resmen. Ben de kokulara karşı çok hassasim hemen rahatsız olurum. Onunda moralini bozmak istemiyorum ama bazen sarılmak bile istemiyorum. Hani baya baya etkiliyor bu durum davranışlarımi. Normalde eleştiririm koku yüzünden sorun yapanları fln çünkü burda da görüyoruz işte vajinal koku yüzünden ilişki yaşayamıyoruz diyenleri fln afedersiniz. Ama başa gelmeden bilinmiyor. Bu aralar bunu baya dert ettim çünkü evliliğimi de düşünüyorum off ter kokusundan dolayı ondan soğumaktan korkuyorum. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ya da tedavisi fln. .en azından düzgün bir şekilde izah ederim..
Bence onu kirmadan ona.guzel bir supriz yapin yani parfum alin deodorant vs gibi seyler alip bi sepetin icine koyup tulle paketleyebilirsiniz en azindan belki biraz anlar hem kirmamis olursunuz hemde hediye aldigi icin cok sevinir daha cok sikmak ister

Arkadas varya bu kokular evlilikte problem
hatta insan sarilmak opmek istemez
ara ara bizimde stresten kokar agzimiz hem ben hem esim tiksiniriz
durum stabil olunca sorun yok
ya hep devam etse ne olur.
bilmem ama gidisatini iyi gornedim
olmassa sartlari zorlama

İbrahim saraçoğlunu bilirsiniz profesör. Ter kokusuyla ilgili bir lavanta tarifi vermişti. Tam hatırlayamıyorum ama lavanta çayını soğutup sabah akşam koltuk altına fıs fıs diye sıkın bakın evelallah bişey kalmaz diyodu. Hocanın tariflerine güvenirim internetten bir bakıp bunu da deneyebilirsiniz isterseniz. Alternatif bitkisel çözüm

Genel anestezi altında yapılan yaklaşık 30 dk süren bir operasyon
İki koltuk altından 7 mm kadar delik açılır bu deliklerden küçük bir kamera ile görüntüleyip sempatik sinirlerde terleme artmasına sebep olan acıklığı klipsle normal düzeye getirirler
3 4 dikiş oluyor her iki koltuk altındada
Ameliyat sonrasında dikişler kuruyana kadar kolları havada tutmak zorunda en zor kısmı bu bence
Onun dışında basit bir operasyon

Hangi doktora gidiliyor ?
Cildiye mi Genel Cerrahi mi ?

Doktora gidin klipsli ets ameliyatı ile bu sorundan kurtulabilir

ben de çok terleyen biriyim tamam havalar sıcak falan ama benim kadar terleyeni görmedim etrafımda. ben de çok rahatsızım, bu bahsettiğiniz ameliyat kokmasını mı önlüyor yoksa tamamen terlemeyi mi durduruyor?

ben de çok terleyen biriyim tamam havalar sıcak falan ama benim kadar terleyeni görmedim etrafımda. ben de çok rahatsızım, bu bahsettiğiniz ameliyat kokmasını mı önlüyor yoksa tamamen terlemeyi mi durduruyor?
Terlemeyi normal düzeye getiriyor

Benim eşimde çok terler dr kireç eksikliği demiş yanlış hatırlamıyorsam ;) soda ve musluk suyu içmesini önermiş ama eşim kokmaz düzenli stick ve deo kullanır her günde duş alır.
Ama bence nişanlın kokmuyor 2 yürümeye kimse kokmaz rolonda kullanıyorsa sen çok hassas olabilirmisin ;) bide rolon yerine rexona stick öneriyorum siyah beyaz olan biz çok memnunuz ailecek kullanmasanda 2 gün koku olmuyor

Gunde bes kere de dus alsan eger koltuk altin icin etkili bir sey kullanmiyorsan kokuyorsun malesef. Temizlikle alakasi yok yani bunun. Ben ameliyatlik falan bi sey oldugunu dusunmuyorum. Etkili bi sey kullanmasini saglamak lazim, ama kirmadan nasil olur bilemedim
Hediye alayım diyorum böyle yanında parfüm fln o zaman kırılmaz heralde :)

Ben sevgilime terli terli sarildim.. hava cok sicakti.. ama kokmuyodu.. terleyipte kokanlarda var kokmayanlarda.. tedavi gorsun bu rahatsizliktan dolayi.. ter kokmayi kimse istemez.. bide titiz diyorsun.. demekki bu bi rahatsizlik.. karbonat sursun koltuk altlarina, koltuk alti bakimi cok onemli.. limon kullanabilir, kolonya kokuyu giderir .. yani cozumleri cok fazla..
Bakcaz işte artık buradakileri harmanlayıp bir yol bulmalıyım. Çünkü benim için kabus gibi oluyor elini fln tutmak istemiyorum :(

Arkadas varya bu kokular evlilikte problem
hatta insan sarilmak opmek istemez
ara ara bizimde stresten kokar agzimiz hem ben hem esim tiksiniriz
durum stabil olunca sorun yok
ya hep devam etse ne olur.
bilmem ama gidisatini iyi gornedim
olmassa sartlari zorlama
Aynen pis olsa direkt sert bir şekilde diyecem belki ama bu durum farklı. Yani vücuduyla alakalı birsey olunca ona da üzülüyorum. Burdaki yolların ise yarayacağına düşünüyorum muhtemelen o hiçbirini denemedi

Benim eşimde çok terler dr kireç eksikliği demiş yanlış hatırlamıyorsam :KK66: soda ve musluk suyu içmesini önermiş ama eşim kokmaz düzenli stick ve deo kullanır her günde duş alır.
Ama bence nişanlın kokmuyor 2 yürümeye kimse kokmaz rolonda kullanıyorsa sen çok hassas olabilirmisin :KK66: bide rolon yerine rexona stick öneriyorum siyah beyaz olan biz çok memnunuz ailecek kullanmasanda 2 gün koku olmuyor
Evet aslında çok yoğun bir koku yok.. Yani ben çocuğu sırılsıklam görünce psikolojik olarak öyle hissediyorum sanırım. Stick kullanmadı sanırım alabilirim aslında

El terlemesi ile ilgili operasyonlar var kurtulabilir, ama gerçekten bu kadar yapış yapış olması beni de rahatsız ederdi.
Ter kokusu insanların yedikleri ile çok alakalı baharatlı şeyler yiyorsa özellikle, güzellikle söylerseniz dikkat edebilir nede olsa müstakbel eşisiniz.

Back
X