- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Acaba sadece sızın yanınızda mı terlıyor bunu sordunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ya genel olarak çok terleyen bir insan..Acaba sadece sızın yanınızda mı terlıyor bunu sordunuz mu
Alıyor. . Zaten yanıma geldiğinde temiz oluyor. Ama azıcık yürüyelim fln hemen terliyorHergün duş almıyor mu ki ?
Doktora gidebilir. .
Aslında çok yoğun bir koku değil. Islaklığı olusunca ben hemen rahatsız olduğum için kokuyor diye hissediyorum sanırım.Terlemek ve kokmak farklı aslında.. Aşırı islaklik olup hiç kokmayan da var.. titiz olduğuna emin misiniz.. sık duş alıp rollon vs kullanıp yanınızda iken çok kokmasi zor biraz sanki.. koku hormonal bi sorun da olabilir.. ablam tedavi görmüştü ailecek nefes almıştık:)
Dikkat ediyor bana çaktırmamaya çalışsa da ben farkediyorum.benım de ellerım cok terler, ama kokar mı bılemedım.
sızın nısanlınız da bu durumdan rahatsız olup, sureklı dus vs alıyorsa kısısel bakımına dıkkat etmeye calısıyorsa problem yok.
ancak tersı bır durum varsa bır durun dusunun derım..
Bir hastalık belirtisi olabilir. .Alıyor. . Zaten yanıma geldiğinde temiz oluyor. Ama azıcık yürüyelim fln hemen terliyor