• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Terazi Erkeklerine Nasıl Davranmalı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5offf off sorma başımın tatlı belası...:oklava:

uyuz oluyorum ona çok seviyorummmmmmmmmmm:utangac:

benim nişanlımda terazi bende koçum ikimizde tam inatız bazen sürtüşüyoruz:) ama iyiki terazi iyiki benim:)

Ne çok koç+terazi çifti varmış.Ben koçum eşim de terazi.Çoook seviyorum onuu hayatım canımıniçio benim.Hem sevgili, hem anlayışlı yardımsever bir dost.Ben biraz inatım küserim o bir dakika dayanamaz küslüğe.Haksız olan ben bile olsam o gelir konuşur.Çok duygusal canım kocam.Ben de dayanamam ona hiç.Üzgün bir bakışı benim bütün sinirimi yok eder birden.Çocuk gibi de sevinir hemen.Bir şey istediğimde önce bişeyler dese de sonra yapar her dediğimi.Kıyamaz.Canım aşkım iyiki var.

biz de koç-teraziyizz, ama benim terazim çok ilgisizz senağlama artık sevgisinden şüphe eder oldum senağlama

Üzme kendini.Bilemiyorum nedemek gerek ama belki başka şeyler vardır kafasına takılan.Umarım geçer bu durum.

benim sevgilimde terazi
hatta onunla doğum tarihimiz aynı. gün/ ay/ yıl :asigim:

terazi erkeğine kaçan kovalan yapıcan yoksao lmaz teraziler kolay elde ettiği şeylerden hemen vazgeçer

çok asabi ve kıskanç. :mymeka:
bununla başa çıkmanın yolu yok mu???

terazi erkeğine kaçan kovalan yapıcan yoksao lmaz teraziler kolay elde ettiği şeylerden hemen vazgeçer

tamamen katılıyorum

bu kesın tamamen terazının dengesı gıbıler
bır tarafında fazla koydun mu dengelerı bozuluyor :kedi:

o yuzden kacıcan hep kovalıycak en guzelı
hep kaç arada yakalanır gıbı yap yani. walla zor ama böyle yapabılene terazı ödül oluyor.
zemuszemus

Bnm askımda terazi burcu . Saflıktan çok hoşlanıyoo . Saflık ve Masumiyetten . daha doğrusu masum insanlarıı çok sever. Kendisine sesimi yükseltmemden hiç hoşlanmaz..Birtek ben diil herkes için geçerli. ama çok kinlidir. biri onu sırtından vurmuşsa intikamını muhakkak alır.

valla kıskanç değildi benım terazi erkeği gayet relaxx yanı ben anlayamadım bende teraziyim ama anlaşamadık ben kıskanılmayı severım o kıskanmıyor böyle rahat tavırlar, bide çok dırdır etmıcen, çok baskı yapıp irdelemıcen nerdeydın ne yaptın kımlesın dıye fena sinir oluyolar.. ilgisizlıgı yüzünden ayrıldım demekki 2 terazi herzaman anlaşamıyormuş =)) ama bu burda bitmeyecek hehe

terazi erkeği çok tuhaf bi burç sevip sevmediğini anlamazsınız kıskanır ama belli etmez bazen ilgiliymiş gibi gözüksede ilgisizdir genelde çok konuşur sadece kendi önemlidir onunla konuşurken hep kendini haklı çıkartır asla başa çıkamazsınız onunla yani terazi erkeği hem çok şefkatli ama bi o kadarda üzer o yüzden onlara yaklaşmamak lazım aniden ilişkiyi bitirebilirde uzatır bazende ne olduğunu anlamazsınız.

Bende terazi burcuyum eşimde
Dengesiz dengesiz yuvarlanıp gidiyoruz..

benim sevgilim de terazi,ölürüm ona ben,resmen karşı taraftakı büyülüyorlar,kendimden biliyorum,kavgadan tartışmadan hiç hoşlanmıyor,sessiz kalıyor böyle durumlarda,oysa ki ben onla kavga etmeyi bile seviyorum kaydirigubbakcemile4 sözünden çıkılmasına tahammülü yok bahane kabul etmiyor asla,ama bunlar beni zorluyor,hoşuma gidiyor yani,seni çoooook seviyorumm:asigim:

çok asabi ve kıskanç. :mymeka:
bununla başa çıkmanın yolu yok mu???

aynen çok kıskannç bende rahatına düşkün biri olaraktan biraz zorlanıyoruz bide kesinlikle sözünden çıkılmasına tahammülü yok ağırlığı hep kendisinde olmasını isteyen bi tip ama yinede anlaşıyoruz işte :asigim:

benim sevgilim de terazi ben de aslan burcuyum
birbirimizden vazgeçemediğimiz tutkulu bir ilişkimiz olduğu doğru
ama gerçekten çok dengesiz aklı bir gider bir gelir
oyle her verdiği sözü de tutmaz hatta cogunu unutur bile
sadık olduğu doğru kavgadan gürültüden erkeksi tavırlardan da gerçekten hoşlanmıyor ama evlenilecek biri mi bilmiyorum

Back
X