Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

18 Ekim dogumluyum, 27 yasinda evlendim. Benimde cevremde 3 bekar terazi burcu var 30'larindalar.

canım gec evlenıyor derken kac yas dıye duydun :D ahahah yanı cokta gec degıldır umarım ayreten :43::43::43::43:memur oluncada olmuyor :D 7 .yılıma gırıyorum memurıyette yasta29.1 :D :27::27::27:

Kizlar merhaba..konuyu actim hala bekarim. Nisan attim aylar oldu bu konuyu actigimdan beri yani.en son biri vardi oldu bitti ailemle tanismak istedi sonra sustu.artik reelde aradigimi bulamiycam hissine kapilmaya basladim.ben sevmeden kalbim azda olsa karsi taraf icin atmazsa evlenemem.tip takintimda yok bakimliyimda.teraZilera dengesiz derlrr degilim kabul etmiyorum.netten tanisanlar burda okuyorum cok fazla ama tereddut ediyorum.valla uzuluyorumda yas gidiyor her sey vaktinde guzel 31 oldum konuyu actigimda 26idim.

23ümde evlendim , yükselenm aslan ondan birz erken evlendim glba :34:

bunu ılk kez duydum eyvahhhh bende 30 yasındayım...gec derken kaca kadar acaba...dılerım bu sene olur artıkkk

Ben ve çevremdeki TERAZİ burcu insanlar üzerinde doğru. :27: Başkalarını bilemem!

Teraziler geçmi evlenir diye düşünürken açılmış olan topiğe bak :)

Yok yok kesinlikle sorun hala terazilerin karşısına çıkan dürzilerde.... Eğer doğru düzgün adam olsalardı bizim dengemize uysalardı bizde tarttıktan sonra onun için seve seve özgürlüğümüzü feda edebilirdik....

Back
X