Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

Bende de dogru ozaman :))

Gülümse sadece
:)

Teraziler geçmi evlenir diye düşünürken açılmış olan topiğe bak :)

Yok yok kesinlikle sorun hala terazilerin karşısına çıkan dürzilerde.... Eğer doğru düzgün adam olsalardı bizim dengemize uysalardı bizde tarttıktan sonra onun için seve seve özgürlüğümüzü feda edebilirdik....

Belki de...

İzmir'de yaşayan sendin değil mi?
Dün konuştuğumuz. :34:

Sanki az biraz gerçeklik payı var gibi, nedeni de bence çoook zor karar veriyor olmamız. Mesela bazen ben düşünüyorum, cidden karşıma evlenebileceğim birisi çıksa, kendimi evli hayal etmek çok zor :10: Korkmak değil ama biraz garip geliyor. Bazen yüzük takınca ters çeviriyorum, düz tarafını hani sanki alyansmış gibi düşünüyorum, Allah'ım çok korkunç geliyor :52: Çok zor karar vermek yahuuu.... :32::32:

Sanki az biraz gerçeklik payı var gibi, nedeni de bence çoook zor karar veriyor olmamız. Mesela bazen ben düşünüyorum, cidden karşıma evlenebileceğim birisi çıksa, kendimi evli hayal etmek çok zor :10: Korkmak değil ama biraz garip geliyor. Bazen yüzük takınca ters çeviriyorum, düz tarafını hani sanki alyansmış gibi düşünüyorum, Allah'ım çok korkunç geliyor :52: Çok zor karar vermek yahuuu.... :32::32:
Memnun oldum. Sen de mi TERAZİ burcusun? :)

Yazdıklarını ben yazmışım gibi okudum. Bu kadar mı olur?
Hele 30+ olunca...
Tamam aşık olmak sevmek bunlar güzel de evlilik aşamaları ev sorumluluğu vs. zor!!! :52:

Çocuksu Bir Dişi

Terazi kadını oldukça flörtçüdür. Bu, çok eşli bir kadın olduğu anlamına gelmez. Hayranlık uyandırmayı sever, beğenilmeyi, peşinde koşulmasını ister. Karşısındaki erkeğin tüm ilgisini üzerinde hissettiğinde, karşı taraf için oyun henüz yeni başlamışken, onun için oyun çoktan bitmiştir. Doğuştan güçlü bir çekim alanına sahip Terazi kadını, peşinde geniş bir hayran kitlesiyle dolaşmaya bayılır. İnsanların beyinlerine giden en kısa yolun gözleri olduğunu düşündüklerinden, göze hitap etmek onlar için çok önemlidir. Her zaman bakımlı, alımlı olmayı başarır. Evinde tek başınayken bile kıyafeti düzgündür. Saçı dağınık, ağzında sigarayla ev süpüren bir Terazi kadınına rastlamak zordur.:21::21::21:

Hele 30+ olunca...
Tamam aşık olmak sevmek bunlar güzel de evlilik aşamaları ev sorumluluğu vs. zor!!! :52:

Evet yaşasın terazi burçları :16: 30 olmadan bu kararsızlığı atarım inşallah, 2 yılcık kalmış ona da :8: Ya ben karar veremiyorum, yani o adımı atmak çoook zor geliyor. Yoksa sorumluluktan korkmuyorum, ama birisine bağlanma fikri çok korkutucu geliyor şimdilik, belki de o hissi verecek kişi çıkmadı karşıma :9:

Benimm cook sevdigim arkadasim terazi 3 yildir evli 25 yasinda ve bi tane bebisi var :)

Ayni yastayiz ama ben bekarim bence yay'lar gec evleniyor :)))

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

homşumuzun kızı daha 21 yaşında tipik bir terazi. severek evleniyor. 10 gün sonra düğünü var. böyle genelleme yapıp canınızı sıkmayın kızlar.

Benimm cook sevdigim arkadasim terazi 3 yildir evli 25 yasinda ve bi tane bebisi var :)

Ayni yastayiz ama ben bekarim bence yay'lar gec evleniyor :)))

Ah o yaylar, yay burcu bence de eeeeeeen zor evlenen burç, neden korkuyorsunuz evlilikten bu kadar ? Hayır sizi esir almayacak ki evlilik, insan sevdiceği ile bir ömür geçirmek istemez mi :31:

Evet yaşasın terazi burçları :16: 30 olmadan bu kararsızlığı atarım inşallah, 2 yılcık kalmış ona da :8: Ya ben karar veremiyorum, yani o adımı atmak çoook zor geliyor. Yoksa sorumluluktan korkmuyorum, ama birisine bağlanma fikri çok korkutucu geliyor şimdilik, belki de o hissi verecek kişi çıkmadı karşıma :9:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=612413&page=107

Buraya gelsene :)
Sohbet konumuz orası :)

Bu arada neden korkuyoruz evlenmekten biliyor musun?
Ne kadar uysal gözüksek de özgürlüğümüze düşkünüz de ondan. :1:

Ah o yaylar, yay burcu bence de eeeeeeen zor evlenen burç, neden korkuyorsunuz evlilikten bu kadar ? Hayır sizi esir almayacak ki evlilik, insan sevdiceği ile bir ömür geçirmek istemez mi :31:

Yook yahu :) korktugumdan degil kismet iste Allah ne zaman kismet ederse o zaman olucak :))

Teraziler disinda yaylar daha ozgur didim sadece :)

Yook yahu :) korktugumdan degil kismet iste Allah ne zaman kismet ederse o zaman olucak :))

Teraziler disinda yaylar daha ozgur didim sadece :)

Erkek yaylar korkuyor o zaman :9: Ama şu gerçek özgürlüklerine cidden düşkün yaylar, seviyorum ama ben yayları, deli dolusunuz, neşelisiniz, konuşmayı seviyorsunuz, eğlenceli insanlar yaylar :31:

Erkek yaylar korkuyor o zaman :9: Ama şu gerçek özgürlüklerine cidden düşkün yaylar, seviyorum ama ben yayları, deli dolusunuz, neşelisiniz, konuşmayı seviyorsunuz, eğlenceli insanlar yaylar :31:

Tabikii eglenceliyizz yay'im diye demiyorum :p
Mesela bende zamaninda ben evlenmem hayatimi yasayacagim gezicem diyordum ama nereye kadar :) sevdigimle yasayip cocuklarim olsun isterim ama yay erkekleri 30una kadar bekliyor oda bi gercek cok ozgurlukculer zor baglanirlar ama baglanincada birakmazlar :)

Tabikii eglenceliyizz yay'im diye demiyorum :p
Mesela bende zamaninda ben evlenmem hayatimi yasayacagim gezicem diyordum ama nereye kadar :) sevdigimle yasayip cocuklarim olsun isterim ama yay erkekleri 30una kadar bekliyor oda bi gercek cok ozgurlukculer zor baglanirlar ama baglanincada birakmazlar :)

İşte bir yay insanı, hayatımı yaşayacağım, gezeceğim kimse bana karışmasın, ama bak ne güzel sen doğruyu görmüşsün, herşey zamanında güzel. Bir yay erkeği var başımda, ben bu kadar evlilik korkusu olan insan görmedim, hiçbir şeyden korkmuyor evlilikten korktuğu kadar, kocaman adam bir de 30 yaşını geçmiş, hadi küçük olsa neyse :9: Allah senin de karşına gönlündeki gibi birisini çıkarır inşallah, zaten nasip olunca korku filan hepsi geçer...

İşte bir yay insanı, hayatımı yaşayacağım, gezeceğim kimse bana karışmasın, ama bak ne güzel sen doğruyu görmüşsün, herşey zamanında güzel. Bir yay erkeği var başımda, ben bu kadar evlilik korkusu olan insan görmedim, hiçbir şeyden korkmuyor evlilikten korktuğu kadar, kocaman adam bir de 30 yaşını geçmiş, hadi küçük olsa neyse :9: Allah senin de karşına gönlündeki gibi birisini çıkarır inşallah, zaten nasip olunca korku filan hepsi geçer...

O da evlenir dogru kisiyi bekliyordur gezsin tozsun :)
Allah herkese herseyin hayirlisini versin.
Sonra bizlerde evli,mutlu,cocuklu oluruz :))

Dostum bendensin :))

Gülümse sadece

Hele 30+ olunca...

Sizinle tanistigima memnun oldum benim soyleyemediklerimi soylemisiniz :))

Gülümse sadece

Back
X