Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler Geç Evlenir Diyorlar.. Sizce ?

Teraziler geç evlenir diye duymamıştım hiç ama katılmıyorum..
Ben de terazi kadınları tek evlilikle kalmaz, 2-3 evlilik yapar diye çok duydum
Not: ben de teraziyim tabi :sinifsinif:

terazi kadını olarak bende 20 yaşında evlendim .....nasip kısmet işi birazda

Son düzenleme:
Boğa erkeği ile müthiş bir uyum söz konusu dipnot olarak aklınızda bulunsun arkadaşlar:)[/B][/QUOTE]

çok doğru canım benim eşimde boğa burcu 12 yıldır çok mutluyuzopuyorumnanaktan

cok sevındım kızlar erkenden evlenelerde var ee kısmet ısı tabıkı ben duydum sızlerle paylastım sadece 27 dıme gırıcem ayrıldım yanı yalnızım

Bence kısmen doğru bir tespit.
Terazi kadınları inanılmaz seçici ve zor beğenen tiplerdir..
kendimden biliyorum:)
İnce eleyip sık dokuruz,kaliteli,ender ve güzellik dolu mefhumlar bizi çok etkiler..
Olağan,sıradan oluşumlar dikkatimizi çekmez ,hamurumuzda estetik ve mükemmeliyetçilik var ama asla bunu kibir ve kendini beğenmişlikle karıştırmayalım lütfen..
Enaniyet başka bir olay.
Demek istediğim,en güzeli en doğruyu arzularız her zaman ve bu nispette yaşamaya çalışırız..
öyle değil mi?

işte bu yüzden,geç evlenenlerimiz olabilir,hatta ben de kendim hakkında öyle düşünüyordum,lakin nasipmiş ki planladığımdan daha evvel evlendim,iyi ki de evlenmişim diyorum..

Boğa erkeği ile müthiş bir uyum söz konusu dipnot olarak aklınızda bulunsun arkadaşlar:)

kesinlikle katılıyorum ve ne tesadüftürki benimde eşim boğa burcu :)))

valla bende eşimde teraziyiz evet ikimizde geç evlendik :)))) ama birkaç evlilik yapar fikrine katılmıyorum.

bende teraziyim.25 yaşındayım 1 ekimde 26 olucam...daha önce bende bi yerde duymuştum teraziler geç evlenirler diye...bakalım herşey nasip kısmet...sewgilim amerikada evlilikten bahsediyor ama bakalım ...ben önce iş diyorum :)))

kızkardeşim terazı..
yaş 27..
bu aralar taktı sozlenecegım dıye...
ufff ya ufff.

bir nebze dogru olabilir terazi kadın cok fazla eleyen tiplerden kendimden biliom ukalalık olasun die değil inanın 26 yasındayım hala bekarımnaniknanik

doğru söylemişler 6 yıl flört döneminden sonra evlendim 25 yaşımda bana bıraksalar daha çokkkkk beklerdim niye evleneyin canım bekarlık sultanlıktır......

kızlar cogunluk gec evlenıyor fıkrıne katılıyor desenıze )) valla 2 gun sonra 7 ekım ve ben 27 yasıma gırıyorum bekarım ))

ben 7 ekim 24 yaşında evlendim
yengem aynı 7 ekim 20 yaşında evlendi
abim 6 ekim 24 yaşımda
kayın validem 10 ekim 16 yaşında
bi tek teyzem 15 ekim 40 yaşında evlenmiş CADIARZU

Back
X