- 19 Haziran 2025
- 682
- 1.141
- 28
- Konu Sahibi kivircik2005
Hep yatarım da olabilir gerçi o dsdsdh bilemedimO da iyiymiş kalan tombikliklerim için de öyle söyliyim bari bizimkilerepara kolay mı kazanılıyor canım bunlar hep yatırım dsdsdh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep yatarım da olabilir gerçi o dsdsdh bilemedimO da iyiymiş kalan tombikliklerim için de öyle söyliyim bari bizimkilerepara kolay mı kazanılıyor canım bunlar hep yatırım dsdsdh
Estağfurullah özürlük bir şey yok, yanlış anlamadım da zaten, ben de aynı sizin gibi bakın aile için de böyle bir bakış açısı olabiliyor bir de bu yönden değerlendirin demek için yazdımBen onu direkt sizin durumunuza hitaben yazmamıştım, öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Genel olarak aile yaklaşımı kapsamında yazmıştım.
Çok hadsiz bir yorum bu20 yaşında 85 olursan 25 yaşında 100ü geçersin 20 yaşında kızın zaten misafirlikte işi ne 2006lı kız kardeşim dövsen gitmez yani. Ben diğer konunda da dedim işe gir çalış para biriktir. Üniversitede güzel güzel kızları gördükçe daha da üzülürsün en kötü arkadaş bulamazsın ailenden şikayet ediyorsun onlar sence ne kadar rahat bırakacak ne kadar para verecek. 30 kilo fazlan var neredeyse ve tıkınmaya devam edersen 85te kalmazsın abla tavsiyesi. Yanıtlarını da iyi tanıyorum kız kardeşim kuzenlerim akraba çocukları arkadaşlarımın kardeşleri. Senin gibisi yok. Asıl bunu düşün. Köyde küçük çevrede rahatsın ama hayat daha farklı muhattap olacağın insanları düşün
Popona kadar eğilsem yeter ağzın orda çünkü . Ordan konuşuyorsun.Hadi kış kışşş. Ferhatlar ve köpekler giremezz
Spor uygulamari var benim göbeğim çok iğrenç duduyordu çoğu kişi alay ederdiBugun misafirliğe gittik. Yandaki kadın neneme beni göstererek "sisman" işareti yaptı. Dayım sürekli seni bi doktora götürelim kilo ver deyip duruyor. Dayıma göre ameliyat olmam gerekiyormuş. Kendi kıl dönmesinden ameliyat oldu essek kadar adam ağlaya ağlaya bi hal oldu. Bende tamam yarın ameliyat oluyorum paraları hazır et dedim. Herkes kafayı kiloma taktı. Bende takmaya başladım. 10 15 kilo fazlam var evet çok ama zayıflamaya çalışıyorum. 14 yaşındaki yeğenim birsey yesem sen böyle zayiflamazsin az ye falan deyip duruyor. Birsey yesem annem çok yiyorsun az ye zayifla bu bacaklar ne böyle falan demeye başlıyor. Ben sanki aynada kendimi görmüyorum. Arkadaşlarımdan da aynı tepkileri alıyorum. Arama mesafe koyuyorum ama insanların hadsizliğini aşamıyorum. Siz nasıl mücadele ediyorsunuz ? Sanki kilo versem millet dediği için verecek gibi hissediyorum buna da sinir oluyorum . İnsanların hayatta başka derdi yok mu anlamıyorum.
Sizinle alakali degil ki cozelim kuzum kisilerin ozguveni dusukse herkeste kusursuzluk arar, ya insandir kilodur alinir verilir demez kafayi takar laf eder ne haddineyseBugun misafirliğe gittik. Yandaki kadın neneme beni göstererek "sisman" işareti yaptı. Dayım sürekli seni bi doktora götürelim kilo ver deyip duruyor. Dayıma göre ameliyat olmam gerekiyormuş. Kendi kıl dönmesinden ameliyat oldu essek kadar adam ağlaya ağlaya bi hal oldu. Bende tamam yarın ameliyat oluyorum paraları hazır et dedim. Herkes kafayı kiloma taktı. Bende takmaya başladım. 10 15 kilo fazlam var evet çok ama zayıflamaya çalışıyorum. 14 yaşındaki yeğenim birsey yesem sen böyle zayiflamazsin az ye falan deyip duruyor. Birsey yesem annem çok yiyorsun az ye zayifla bu bacaklar ne böyle falan demeye başlıyor. Ben sanki aynada kendimi görmüyorum. Arkadaşlarımdan da aynı tepkileri alıyorum. Arama mesafe koyuyorum ama insanların hadsizliğini aşamıyorum. Siz nasıl mücadele ediyorsunuz ? Sanki kilo versem millet dediği için verecek gibi hissediyorum buna da sinir oluyorum . İnsanların hayatta başka derdi yok mu anlamıyorum.
Sen güldün ya güller açıldı penceremin demirlerindeSen mutlunun hemoroidli manitasına da çok güldün. Allah korusun![]()
Valla benim çevremde lisede üni başında 80 90 olan arkadaşlarım vardı 120 100 daha da kilo aldılar.Konuda yorumlar cok garip herkes sinirinimi cikariyor günlük anlamadim. Konu sahibi genc arkadasim daha yolun basindasin ve metobalizman cok hizli sen karsr verdigin an bir bir gider o kilolar. Yani sizin dediginiz kiloyu ayda 3 kilodan verirsen 4 5 aya bakar. Once rahatlayin sorununuzu düşünün ve hazir oldugunuzda hareketi gecin.
Sadece ondan değil konu sahibi tuhaf yani 19 20 yaşında bi kız gibi değil. Hayatıma sıfırdan başlayacağım diyor ama çabası yok neneyle akraba gezip anne babasıyla kavga etmek yerine bir işe girse parası olur zorluk görür yontunur. İnsanlarla ilişkileri gelişir. Poh poh yapamam valla. Kilo sağlıklı değil elbet üzülecek taş gibi incecik bi karış beli olan bakımlı süslü kızları gördükçe. Bir de çoğu aile kızlarını el üstünde tutuyor çok çok az bu devirde şımartılmamış ergen. Aileler çocukları için yaşıyor artık malum. Onları gördükçe daha da kötü olacak üzülecek. Sana ne sana ne ben mutluyum diyor ya o zaman görecek o mutluluğuÇok hadsiz bir yorum bu
"Üniversitede güzel güzel kızları gördükçe daha da üzülürsün en kötü arkadaş bulamazsın "
İnsanlar sırf kilosu var diye neden arkadaşlık etmesin ?
Neden diğer kızları görüp daha da üzülsün
Şu yorumlarınızi yaparken lütfen 10 kere düşünün çoğu kişi buraya yazarken bana yardımcı olur diye yazıyorlar
Yazmasaniz daha iyiydi
kızın aile hayatını pek bilmiyorum bazi kişilerin ailesi zorluyor benim ailemde öyle gidip çalışmama izin vermezler asla ve bir yere gittiğinde bizi de zorla götürüyorlar ailesi karışmıyor ise bu konuda haklısın doğru hep soru bir manasi yok yapmak önemli çalışmak varken neden çalışmıyor en azından kıyıda köşede parası olur spor yapabilir yada üniversite için çalışabilir günlük 30 dk sapor yapsa büyük bir etki bile görürValla benim çevremde lisede üni başında 80 90 olan arkadaşlarım vardı 120 100 daha da kilo aldılar.
Sadece ondan değil konu sahibi tuhaf yani 19 20 yaşında bi kız gibi değil. Hayatıma sıfırdan başlayacağım diyor ama çabası yok neneyle akraba gezip anne babasıyla kavga etmek yerine bir işe girse parası olur zorluk görür yontunur. İnsanlarla ilişkileri gelişir. Poh poh yapamam valla. Kilo sağlıklı değil elbet üzülecek taş gibi incecik bi karış beli olan bakımlı süslü kızları gördükçe. Bir de çoğu aile kızlarını el üstünde tutuyor çok çok az bu devirde şımartılmamış ergen. Aileler çocukları için yaşıyor artık malum. Onları gördükçe daha da kötü olacak üzülecek. Sana ne sana ne ben mutluyum diyor ya o zaman görecek o mutluluğu
Gisllaaa sana söylenecek çok şey var ama ban yememek için susuyorum. Ben kendi değerimin farkında bi insanım. Şu an da çevremde incecik kızlar var kimseye de gıptayla bakmıyorum emin ol. Şu yazdıklarından çok özgüvensiz ve kendi değerini bedeni üzerinde ölçen bi kadın gördüm. İster kabullen ister kabullenme . Ve acayip bir egon var. Kimseyi pohpohlayamam yok şöyle yok böyle kendi boş egonu doldurmak için yazmışsın da yazmışsın. Senden böyle birsey bekleyen de yok. Sivrisinek de çok ses çıkartır ama kulak tırmalar ya işte sen de oradaki sineksin. Konuma da birdaha yorum atma . Boş boş konuşuyorsun. Şu yukarıda bahsettiklerinin bir tanesi bile geçmiyor konumda . Burnun yüzünde güzel bebeğim her şeye de sokma . Hadi öptüm bayyysValla benim çevremde lisede üni başında 80 90 olan arkadaşlarım vardı 120 100 daha da kilo aldılar.
Sadece ondan değil konu sahibi tuhaf yani 19 20 yaşında bi kız gibi değil. Hayatıma sıfırdan başlayacağım diyor ama çabası yok neneyle akraba gezip anne babasıyla kavga etmek yerine bir işe girse parası olur zorluk görür yontunur. İnsanlarla ilişkileri gelişir. Poh poh yapamam valla. Kilo sağlıklı değil elbet üzülecek taş gibi incecik bi karış beli olan bakımlı süslü kızları gördükçe. Bir de çoğu aile kızlarını el üstünde tutuyor çok çok az bu devirde şımartılmamış ergen. Aileler çocukları için yaşıyor artık malum. Onları gördükçe daha da kötü olacak üzülecek. Sana ne sana ne ben mutluyum diyor ya o zaman görecek o mutluluğu