Terbiyesiz koca

biz kadinlar bunu cok gec anliyip senelerimizi heba etmis oluyoruz keske duzelsede bende heba etmis olmasam simdi

Biz kadınlar ne demek ya sen daha 23 yaşında üniversitesi çağında gencecik kadınsın benim gözümde, aynı yaştayız, 35 yaşında gibi konuşma allah aşkına. Bana sevgilim bu hakaretlerin onda birini etse bir daha yüzüne bakmam. Bu ne saygısızlık. Sen de gidip evlenmişsin hemen ne oldu başın göğe mi erdi bu yaşta evlenince. Birkaç yıl daha sabretseydin iyice tanısaydın. Biz 5 yıldır birlikteyiz sevgilimle hala evlilik için acaba diyorum, çünkü henüz yaşım küçük ve olgun olmayan bi karar vermek istemiyorum.

Sen gencecik yaşında bu kadar hakareti saygısızlığı çekmek zorunda değilsin, bu ayı adam hayatta düzelmez, yazık etme kendine. İyice düşün ve boşan. Korunun sakın çocuk yapmayın bu süreçte. Gerçi sana bu küfürleri eden adamla nasıl sevişeceksin ben onu da anlamıyorum ya..

Yok yok yok... küfür hiç banagöre bişey değil .etmem de birisi bana etse öfke kontrolüm Yok ...bir ömür küfürbaz adamla geçiremezdim ben

Ben size soruyorum o zaman..
Siz böyle bir hayatı hakediyor musunuz?
Bu adamı hakediyor musunuz?
Hakediyorsanız size küfür ve eziklikle, cahillikle dolu yıllar diliyorum.

Ayyy yani evlat olsa çekilmez. Bi kere arada saygı biter sonrada sevgi. Ben katlanamazdim.

Sorun ortada eşiniz saygısız, kendini bilmeyen biri belli ki. Bir insan kendi hatalarını kabul edip düzeltmeye çalışmazsa hiç kimse bir şey yapamaz. Bu yaştan sonra annesi de değilsiniz ki eğitebilesiniz. Yani herkes kendinden sorumludur.

Bu noktada peki siz kendi hayatınız ve kendiniz için nasıl bir aksiyon almayı planlıyorsunuz? Bu soruya yanıt bularak hareket edin.

İyi aksamlar hanimlar. Sizinle ciddi olarak beni uzen bi derdimi paylasicam soyle ki esim arkadaslariyla konusurken evde veya oyun oynarken falan surekli kufur ediyo bu gun yine saat gecirmek icin bi oyun oynuyodu inanin hayatimda duymadigim kufurleri ediyo yine ana avrat duz gitti oyuna bende su mubarek ramazan duzgun konus oruc sadece ac kalarak olmaz dedim bana kapa ceneni gerizekali dedi bende kirildim haliyle ve sustum iftardan sonra yanima yanasiyo bak seninle konusmam gerek dedim sen boyle kufurler ettiginde ben senden uzaklasiyorum lutfen beni seviyosan etme dedim bittimi dedi biraz sustu ve sonrasi bak ben senden bikmaya basladim beni egitmeye calisma pislik köpek senin agzina ederim bilmemne biton sey soyledi oyle bi bagiriyo ki anlatamam bagirmasin daha fazla insanlar duymasin diye sustum ciktim odadan bu duvara yumruk atiyo sen kimsin beni egitiyosun bok diyo ya Allah askina insan gibi derdimi anlatamicaksam napicam ben bana bi akil verin en ufacik biseyde deli gibi bagiriyo artik gercekten pskolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum beni mahvetti bi yol gosterin lutfen

boşa gitsin ya ne uğrassıyorsun adamı olur ondan

pislik diyecek köpek diyecek sonra yanaşacak
Boşanın ya

ayy pislik ya afedersiniz ama kocanız tam bi hayvan güzellikle söylemişsiniz verdiği tepkiye bakın :işsiz:
ağzına kürekle vurun :sinirli:

Eşinizin kafasına bi tıklatsanıza ya bakalım içinde beyin var mı ben olduğunu zannetmiyorum

Eşinizin aldığı kültür belli. Bu şekilde yetişmiş biri ne kadar değişir emin değilim. Aile böyleyse ona da söyledikleri normal geliyor tabiki. Çirkin hakaretlerini kabul etmek istemeyişinizi de eğitme çabası gibi algılayıp daha da çirkinleşerek karşılık vermiş. Saygı sınırlarından bihaber. Onun anladığım birşeyleri düzeltme gayreti de yok. Bunun sizi mutsuz ediyor olması bile umurunda değil. İyi düşünün . Bu böyle devam ederse bir süre sonra gerçekten sizin ona karşı hisleriniz tamamen ölecek. Hakaret ve aşağılamaları hazmedebilmeyi başarabilirseniz o ayrı tabi. Fakat ben karşımda gururlu bir kadın gördüm. Bunu başarabileceğinizi sanmam ayrıca hiç arzu etmem. Kimsenin sizi ezmesine müsade etmeyin.

Adam hatasını da kabul etmeyip yanlışına devam ediyor .zor görünüyor ya kabullenip devam edeceksin ya da bilemiyorum çözüm yok gibi geldi bana ...

İyi aksamlar hanimlar. Sizinle ciddi olarak beni uzen bi derdimi paylasicam soyle ki esim arkadaslariyla konusurken evde veya oyun oynarken falan surekli kufur ediyo bu gun yine saat gecirmek icin bi oyun oynuyodu inanin hayatimda duymadigim kufurleri ediyo yine ana avrat duz gitti oyuna bende su mubarek ramazan duzgun konus oruc sadece ac kalarak olmaz dedim bana kapa ceneni gerizekali dedi bende kirildim haliyle ve sustum iftardan sonra yanima yanasiyo bak seninle konusmam gerek dedim sen boyle kufurler ettiginde ben senden uzaklasiyorum lutfen beni seviyosan etme dedim bittimi dedi biraz sustu ve sonrasi bak ben senden bikmaya basladim beni egitmeye calisma pislik köpek senin agzina ederim bilmemne biton sey soyledi oyle bi bagiriyo ki anlatamam bagirmasin daha fazla insanlar duymasin diye sustum ciktim odadan bu duvara yumruk atiyo sen kimsin beni egitiyosun bok diyo ya Allah askina insan gibi derdimi anlatamicaksam napicam ben bana bi akil verin en ufacik biseyde deli gibi bagiriyo artik gercekten pskolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum beni mahvetti bi yol gosterin lutfen

Bence eşiniz hala ergenlikten çıkamamış. Bok nedir ? Kesinlikle psikolojik yardım almalı !

Psikolojik sorunları olduğunu düşünmekte geç bile kalmışsın bence. Onlar nasıl laflar öyle ufak çocuklar gibi b*k demeler falan . Allah sabır versin diycektim ama vazgeçtim neden sabredesin ki böyle bir mahluga? Ilk fırsatta daha açıp boşanabilecek şartlara sahipsindir umarım. Allah yardımcın olsun.

Ablamin eski eside boyleydi .. sonucmu? Fazla yurumedi 4 sene ardindan bosandilar.. bin sukur

sabırlı olup sakin davranınca çözülen sorunlara bir örnek rica ediyorum...

Kadın eşinin hakaretlerine susmuş, sakin zamanında da gayet uygun bir uyarıda bulunmuş, üstüne bir ton küfür daha yemiş... daha ne kadar sabretmesi gerekiyor, size göre?

404 Not Found :27:

yani sakinliği-sukuneti geçtim o kadar küfürün üstüne kafayı o herifin burnuna gömmeden yatmazdım ben, bu ne yahu bir de itidal çağrısı yapmış bazı üyeler.. ne yaşıyorsunuz abi siz, pes!

Back
X