- Emoji Skoru
- 15.151
- Puanlar
- 248
Merhaba.bu sabah çok sinri bozucu bir olay yaşadım.şimdi ben hastane eczanesinde çalışıyorum.ilaçlarımızı getirem daha çok temizlik işleriyle ilgilenen bir (abimiz demeye dilim varmıyor artik) adam var.neyse sabah ilaçları getirmiş kilo almışsın dedi.eee başta bir bozuldum tabi.cevap vermedim geçiştirmeye çalıştım falan.ama bir baktım susmuyor bir türlü.arka arkaya kilo almışsın allah kilo almışsın.artık iyicene sinirlendiğimi belli ettim iyi hayirlı olsun falan dedim onun üstüne de sana hayırlı olsun sen almışsın dedi.yok ondan da anlamıyor.en az 15 defa bağıra bağıra söylemiştir.sinirlerim öyle bir zıpladı sabah sabah.elim ayağım titredi.yani ben bu kişiye benim hakkimda bir daha yorum yapmamasi gerektiğini anlatan uzun bir mesaj mı yazayım yoksa yüzyüze mi derdimi anlatayım.bu ne saygısızlıktır ya.ben böyle birşey yaşamak zorunda mıyım? Bütün günüm etkilenecek bu durumdan.6 senedir de aynı kilodayim bu arada.50 den 60 a çıktım.maşllah nasıl bir travma yaşamışlarsa 6 senedir yeni kiloma alışamadı millet.20 yaşında biriyle 32 yaşında biriinin aynı kiloda olmasını bekliyorlar.o zamanlar çocuktum çocuk.hiç mi hayat tecrübeniz yok arkadaş?
Son düzenleme: