• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terbiyesiz personel

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15.151
Puanlar
248
Merhaba.bu sabah çok sinri bozucu bir olay yaşadım.şimdi ben hastane eczanesinde çalışıyorum.ilaçlarımızı getirem daha çok temizlik işleriyle ilgilenen bir (abimiz demeye dilim varmıyor artik) adam var.neyse sabah ilaçları getirmiş kilo almışsın dedi.eee başta bir bozuldum tabi.cevap vermedim geçiştirmeye çalıştım falan.ama bir baktım susmuyor bir türlü.arka arkaya kilo almışsın allah kilo almışsın.artık iyicene sinirlendiğimi belli ettim iyi hayirlı olsun falan dedim onun üstüne de sana hayırlı olsun sen almışsın dedi.yok ondan da anlamıyor.en az 15 defa bağıra bağıra söylemiştir.sinirlerim öyle bir zıpladı sabah sabah.elim ayağım titredi.yani ben bu kişiye benim hakkimda bir daha yorum yapmamasi gerektiğini anlatan uzun bir mesaj mı yazayım yoksa yüzyüze mi derdimi anlatayım.bu ne saygısızlıktır ya.ben böyle birşey yaşamak zorunda mıyım? Bütün günüm etkilenecek bu durumdan.6 senedir de aynı kilodayim bu arada.50 den 60 a çıktım.maşllah nasıl bir travma yaşamışlarsa 6 senedir yeni kiloma alışamadı millet.20 yaşında biriyle 32 yaşında biriinin aynı kiloda olmasını bekliyorlar.o zamanlar çocuktum çocuk.hiç mi hayat tecrübeniz yok arkadaş?

Son düzenleme:
Benim çalıştığım yerde bi kadın da bana Bi kere böyle bisey demişti kantinde herkes içinde. Bi de gülerek filan söyledi sanki kankammis gibi. Ben sadece 'seninle bu şekilde konuşabileceğin kadar samimi değiliz, mesafene dikkat edersen sevinirim' derim hiç yüz ifademi bozmadan. Gülüşü yüzünde soldu... Çok muhatap olmadan kibarca haddini bildirmek lazım ve açık sözlü olmak lazım. Sen 'hayırlı olsun' diyerek nasıl sinirlendiğini belli ettin anlamadım da bence bi erkek hele hiç anlamamıştır. Dümdüz açık acik 'benimle böyle konuşamazsın, yerini haddini bilirsen sevinirim' de geç...

Merhaba.bu sabah çok sinri bozucu bir olay yaşadım.şimdi ben hastane eczanesinde çalışıyorum.ilaçlarımızı getirem daha çok temizlik işleriyle ilgilenen bir (abimiz demeye dilim varmıyor artik) adam var.neyse sabah ilaçları getirmiş kilo almışsın dedi.eee başta bir bozuldum tabi.cevap vermedim geçiştirmeye çalıştım falan.ama bir baktım susmuyor bir türlü.arka arkaya kilo almışsın allah kilo almışsın.artık iyicene sinirlendiğimi belli ettim iyi hayirlı olsun falan dedim onun üstüne de sana hayırlı olsun sen almışsın dedi.yok ondan da anlamıyor.en az 15 defa bağıra bağıra söylemiştir.sinirlerim öyle bir zıpladı sabah sabah.elim ayağım titredi.yani ben bu kişiye benim hakkimda bir daha yorum yapmamasi gerektiğini anlatan uzun bir mesaj mı yazayım yoksa yüzyüze mi derdimi anlatayım.bu ne saygısızlıktır ya.ben böyle birşey yaşamak zorunda mıyım? Bütün günüm etkilenecek bu durumdan.6 senedir de aynı kilodayim bu arada.50 den 60 a çıktım.maşllah nasıl bir travma yaşamışlarsa 6 senedir yeni kiloma alışamadı millet.20 yaşında biriyle 32 yaşında biriinin aynı kiloda olmasını bekliyorlar.o zamanlar çocuktum çocuk.hiç mi hayat tecrübeniz yok arkadaş?

Ferhans bana da yıllardır herkes çok zayifsin diyor ama onların düşüncesi beni bağlamıyor. Gayet normal kilodayım. Şimdi sen bunu yazdım diye bana da sinirlenirsin.

Senin genel olarak bir sinir problemin var bunu mu cozsen? Malum evlilere, çocuk sahibi olanlara, özel hastaneye gidenlere, calismayanlara, sevgilisi olanlara ve daha saymaya usendigim onlarca şeye sinirlisin.

Tam terbiyesiz saygısız şikayet etseydin keşke. Mesaj atma daha çok sinirini bozar böyle tipler

Her kadın kilo almişsin lafına sinirlenir.eee o da var tabi.ama kilo neredeyse her kadinin hassas noktasi.

İnsan kilo da alır verir de kendinle barışık olsan hiç sallamazsin. He he der geçersin. Benim hiç hassas noktam değil valla.

sen git işinle ilgilensene oturup akşama kadar benim kilomu konuşacak kadar işsiz kaldıysan başka bi iş daha bak
Deyiverin (:

Erkek birisi sizin vücudunuzla ,kilonuzla ilgili yorum yapıyor ve cevap veremiyor musunuz gerçekten? Mesaj yazmak yerine ''sanane senin ne haddine yorum yapmak'' deyin geçin.
+ imza kaşe mühür

Ben böyle durumlarda çok soğuk bir ses tonuyla 'aynen' diyorum. Açıklamaya, uzun mesaja ne gerek var.

Kızz belki hamilesindir sonuçta muradına ermişsindir. Öyle düşün

Back
X