- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne okudum böyle ya Sunlari da birakayim da ferhansi tanimayanlar kilo konusundaki yorumlarini bilsinsadece son birkac ay bunlar bir de.
Onu ben de anlamadımİyi hayırlı olsun diye bi cevap ilk kez gördüm.
Ben 130 kilo değilim 60 kiloyum.boyum da 1.70 e yakin.ayni durum mu sence? Bunun bir tık altı BKİ" inde sağlıksız çıkıyor yani.ama yine de dikkate alacağım.
Benim regl öncesi memelerim şişiyor.ondan öyle dediklerini düşünüyorum.erkekler de maşallah yani sürekli oramiza buramıza mı bakıyorsunuz arkadaş? SağolKilo her bedende ayni durmaz ayni boyda dahi olunsa. Spor yapmak, genetik vucut oranlari gorunuşte etkilidir.
Kilondan memnunsan sinirlenmeden haddini bildir gec kafaya takma.
Kilonun da yaşinda bir alakasi yok. Her 10 seneye 10 kilo alinsa herkes obez olurdu dunyada.
1.68 uzun değil mi ben kendimi uzun zannediyordumAy 170 bile olmadan mı “kısa kadınlar” koca buluyor diyordun
Ben de 175 falansın da beğenmiyorsun diyordum. 168le kendini uzun sanıyor![]()
Türkiye standartlarına göre uzun1.68 uzun değil mi ben kendimi uzun zannediyordum![]()
Dünyaya göre bile iyi.şu an en uzun boylu kadinların olduğu ülkede boy ortalası 1.67.bana laf atmak içn öyle söylüyor.araştirabilirsiniz.takmayın.Türkiye standartlarına göre uzun
Evet uzun değil ortalama boydasınız. Orta boy. Kısa da değil uzun da değil. Uzun olmak için standart 170in üstüdür.1.68 uzun değil mi ben kendimi uzun zannediyordum![]()
173 cm boyla 170 altını kısa buluyorum ve kusura bakma 180e 170 üstü yakışır diyorum hadi bakalımDünyaya göre bile iyi.şu an en uzun boylu kadinların olduğu ülkede boy ortalası 1.67.bana laf atmak içn öyle söylüyor.araştirabilirsiniz.takmayın.
Bir 1.80 adamın yanında 1.68 bir kadinin durmasi var bir de 1.55.arada dağlar kadar fark oluyor.
Ferhuş onu bunu boşver de boyuna laf atınca bile aslan kaplan kesilen sen adamın niye içinden geçemedinDünyaya göre bile iyi.şu an en uzun boylu kadinların olduğu ülkede boy ortalası 1.67.bana laf atmak içn öyle söylüyor.araştirabilirsiniz.takmayın.
Bir 1.80 adamın yanında 1.68 bir kadinin durmasi var bir de 1.55.arada dağlar kadar fark oluyor.