Başlarda 1-2 ay soğuktum hatta bir kaç kere engellemiştim. Sonrasında sıcaktım hep.Bu beş altı ayda karşı taraf ikna çabaları içindeyken siz ona nasıl davranıyordunuz, hemen affettiniz mi soğuk mu durdunuz
AminOlaya tercih edilen ya da edilmeyen olarak bakmayın. Aklı hala başka kızlarda olan ergenustan kurtulmak olarak düşünün. Hayatta en çekilmeyen insan tipi başkalarının lafına göre hareket eden ve sürekli karşı cinsle mıç mıç olanlardır. Ve siz bu adamdan kurtulmuşsunuz daha ne olsun. Allah daha iyileriyle karşılaştırsın
Bunlar neden böyle ya, acaba gerçekten değişir mi insan bilemedimBaşlarda 1-2 ay soğuktum hatta bir kaç kere engellemiştim. Sonrasında sıcaktım hep.
Yok kimse değişmiyor. Aylarca kanıtlamaya çalıştı kendi ve arkadaşlarıyla sonuç olarak yine aynı şekilde terk edildimBunlar neden böyle ya, acaba gerçekten değişir mi insan bilemedim
Önünüze bakın. Sizin değerinizi ölçen kişiler onlar değil. Zamanla o değersizlik hissi de geçecek. O hissin oluşmaması için de hak eden insanlara değer vermek gerek.
Saçmalıkmış gerçekten denenmişi denemek. Ama işte insanın aklında hep bir ya mutlu olursak bu sefer oluyor.Eski sevgiliyle ilişkiye tekrar baslamak bana göre saçmalık. Ayrıca üzülecek bir şey yok kurtulmussunuz işte. Terk edilen değil kurtulansınız
Öyleyimdir umarım. Ama sevdiği kuluysam keske daha doğru kişiler çıksa karsıma artıkAllah'ın sevdiği kuluymussun
Dua et bir duan belayı önlemiştir belki ...çıkar inşallahÖyleyimdir umarım. Ama sevdiği kuluysam keske daha doğru kişiler çıksa karsıma artık
İnşallahDua et bir duan belayı önlemiştir belki ...çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?