- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
siz calisiyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yasinda ama akli 18lik sanki .ise gidiyor tabiki ama ben boyle yalan dolanla degilde rahat raht gorusmek istyrum allham en kisa zamnda merhamet wersn artk bende yapck bise bulamiyormEsiniz kac yasinda 20 falan mi?
Yani ayrilik doneminde olmus gitmis biseyi nasil bu kadar buyutebiliyor?
Olan sadece buysa cok cok sacma.
Ablanizin zor gunu,yaninda olun. Ise falan gitmiyor mu? O zmn gidin gorun.
Hic olmadi telefon edin.
Esinizin kalbinede allah merhamet versin.
War esiminde 2 tane yegeni var aynisini soyledm bana diyoki benm ablamda aynisini yapsa onada yapardm gorusmezdm cocuguda gormezdm diyi sanki kanli bicakli dusmanizda.ewet cocugu gormedm bu arada hamileliginide gormedm hicSizin esinizin yeğeni yokmu canim yeğenler çok sevilir benimde iki yegenim var kendi evlatlarimdan ayiramam yaa
Çok zor şöyle bakalım ona senin yeğenin hastanede yatsa ben sırf annesini sevmiyorum diye sana gormuceksin desem ne yaparsın
Esin hiç olgun biri değil yoksa yeni doğan yeğenini gormedinmi daha
Calismiyorum canm anaokul ogretmenligi okuyorm uniwersite.o ne yapar eder alirms benden herseyede cewabi war maşallahyani kendi ayaklarinizin ustunde duran bir bayanmisiniz bir kere bosandaniz mahkeme cocugu size verir calismayan hir bayan olsaniz bile cocukla dizi tehtit edemez
Ya o senin ablan farkındasın demi başlarım öyle kocaya o ne demek öyle beni hiçbişey durduramazdıBazen diyorumki cık git cocugu wermcm diye soyleniyo ama ona bakabilck gibi bi durumu yok nasl olsa werck diyo bi yanimda ya hic gostermezse yuzunu pisman olursan diyo ikilemde kaldm napicm ben allahm
Esinizin bu mantıkla sizinle evlenmemesi de gerekirdi. Adamla cikan sizsiniz ablaniz degil. Kilif ariyor gibi geldimBen esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyo
Ben ablami ezdirmedm ciktigimz zamnlar soyleniyodu ama bana ewlendigmzde ablanla gorusmycn falan demedi ben dogum yaptm ablam ewlendi bu sefer onun esinide sewmedi onu bahane etti ben artk anlam weremiyorm sadece o degil sanki baska bise warms gibi.zatennablamda silmstr beni ondanda emin deglmElin adamiyla cikan sensin ama senle evleniyo ancak ablana kinleniyo. Bu ne diye sorarlar adama.
Suc sende ablani ezdirmissin. Ben olsam seni silerdim bile. Hem iyiligin icin ugrassin hem de kotu yola suruklemis gibi dusmanca yaklasilsin.
Ben ablami ezdirmedm ciktigimz zamnlar soyleniyodu ama bana ewlendigmzde ablanla gorusmycn falan demedi ben dogum yaptm ablam ewlendi bu sefer onun esinide sewmedi onu bahane etti ben artk anlam weremiyorm sadece o degil sanki baska bise warms gibi.zatennablamda silmstr beni ondanda emin deglm![]()