• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

yani kendi ayaklarinizin ustunde duran bir bayanmisiniz bir kere bosandaniz mahkeme cocugu size verir calismayan hir bayan olsaniz bile cocukla dizi tehtit edemez

Esiniz kac yasinda 20 falan mi?
Yani ayrilik doneminde olmus gitmis biseyi nasil bu kadar buyutebiliyor?
Olan sadece buysa cok cok sacma.
Ablanizin zor gunu,yaninda olun. Ise falan gitmiyor mu? O zmn gidin gorun.
Hic olmadi telefon edin.
Esinizin kalbinede allah merhamet versin.
30 yasinda ama akli 18lik sanki .ise gidiyor tabiki ama ben boyle yalan dolanla degilde rahat raht gorusmek istyrum allham en kisa zamnda merhamet wersn artk bende yapck bise bulamiyorm

Zamanında ablanızla olan olayları nasıl lanse ettiniz ki, kendinde bu gücü buldu.
"Bu nasıl olur, nasıl yapar?" diye söylenmeye başladığında, ablanızı yeterince koruyup, seçimin sizin üstünüzde kalan kısmını üzerinize almamışsınız. Konuyu anlatırken bir hata yapılmış. Eğer bu konu açığa çıkarılacaksa zaten, anlatırken "Benim seçimimdi, ben tercih ettim. Ablamın konuyla hiç ilgisi yok.. Tek nedeni, erkek arkadaşının arkadaşı olması.." deyip, seçimin sorumluluğunu üzerinize alsaydınız, olaylar buraya gelmezdi. Çok saçma bir sebep. Ablanız sizi zorlamadı ya?
Hadi orada bir hata olmuş.. Nikahla başlayıp, Talakla bitebilecek, garantisi olmayan "El" için, kendi kanınızdan ve hiçbir sebeple tamamen ortadan kaldıramayacağınız bir bağı nasıl kıyaslatırsınız, bilemiyorum..
Benzer bir olayı ben yaşamış olsam, hadi insani içgüdü deyip mesafeli görüşürüm.. eşinizin yerinde olmaktan bahsediyorum.. Bu sıralar papağan gibi aynı şeyi yazıp bitiriyorum..
Evlilik karakterinizi yanlış kurmuşsunuz.. Pasif ve kaybetmekten korkar gördüm sizi. Böyle devam edeceksiniz, bence altından kalkamayacağınız kararlar almayın, ablaya gitmek gibi..

Sizin esinizin yeğeni yokmu canim yeğenler çok sevilir benimde iki yegenim var kendi evlatlarimdan ayiramam yaa
Çok zor şöyle bakalım ona senin yeğenin hastanede yatsa ben sırf annesini sevmiyorum diye sana gormuceksin desem ne yaparsın
Esin hiç olgun biri değil yoksa yeni doğan yeğenini gormedinmi daha
War esiminde 2 tane yegeni var aynisini soyledm bana diyoki benm ablamda aynisini yapsa onada yapardm gorusmezdm cocuguda gormezdm diyi sanki kanli bicakli dusmanizda.ewet cocugu gormedm bu arada hamileliginide gormedm hic

yani kendi ayaklarinizin ustunde duran bir bayanmisiniz bir kere bosandaniz mahkeme cocugu size verir calismayan hir bayan olsaniz bile cocukla dizi tehtit edemez
Calismiyorum canm anaokul ogretmenligi okuyorm uniwersite.o ne yapar eder alirms benden herseyede cewabi war maşallah

Herseyden once o minicik bi bebek ve senin ablan ki sana yanlis bisey yapmamis seni dusunmus o zamnda onceden silmemen gerekirmis ablani .
Gitmelisin bence o snn ailen sonucta ablanin sana ihtiyaci vardir al bebisini ben gidiyorum ve evime geri donucem de eger kabul etmezsede sen bilirsin de elbet tipis tipis gelip ozur dilicek sonucta senden..

eşin senin o zamanlar yalnızca eski sevgilinmiş ve eski sevgilinin lafındansa kendi doğrularıyla seni mutlu ediceğini düşündüğümdem başka biriyle tanıştırmış. eşin de seni salak biri gibi mi görüyomuş afedersin de ablan göz kulak olsunmuş? bu hikayede ablanın arkasındayım ben. koca lafına bakıp kardeşi yoksaymak hangi evrende güzel bi davranış olarak görülebilir ki. evladınla tehtid ediyo bi de utanmaz

Ablanıza ard arda çok ayıp etmişsiniz, bir türlü dengeyi kuramamışsınız. Eşinizin ailesiyle de gidip geliyorsunuzdur eminim ki tüm yaptıklarına rağmen. Benim kardeşim olsaydınız bir de üzerine en zor zamanımda yanımda olmasaydınız eşinizle arada kalmanıza gerek kalmazdı ben silerdim zaten sizi o saatten sonra. Çocuğu denkleme dahil edecek bir durum yok, o yaş çocuğunun velayeti babaya verilmez anne velayetten vazgeçmediği ya da yüz kızartıcı suç vs. işlemediği sürece.

Ben esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyo
Esinizin bu mantıkla sizinle evlenmemesi de gerekirdi. Adamla cikan sizsiniz ablaniz degil. Kilif ariyor gibi geldim
Davada ne diyecek ablasi dogum yapti ben gitme dedim o gitti çocuğun velayetini istiyorum mu?
Ablaniz yerinde olsam ilk sizi isterdim yanımda.

Ben olsam ablamı tercih ederdim ayrılırsa zaten velayet %90 anneye bırakılıyor. Abla sonuçta bu, senin canına bir şey olsa en çok yardım edecek kişi. Ayrıca onun yanında olman onu mutlu eder çünkü o durumdayken tartışmayı düşünemez bile.
Ayrıca eşinde blöf yapıyor bir yuva kolay kurulmuyor ki kolay dağıtılsın

Elin adamiyla cikan sensin ama senle evleniyo ancak ablana kinleniyo. Bu ne diye sorarlar adama.
Suc sende ablani ezdirmissin. Ben olsam seni silerdim bile. Hem iyiligin icin ugrassin hem de kotu yola suruklemis gibi dusmanca yaklasilsin.
Ben ablami ezdirmedm ciktigimz zamnlar soyleniyodu ama bana ewlendigmzde ablanla gorusmycn falan demedi ben dogum yaptm ablam ewlendi bu sefer onun esinide sewmedi onu bahane etti ben artk anlam weremiyorm sadece o degil sanki baska bise warms gibi.zatennablamda silmstr beni ondanda emin deglm :KK61:

Ben ablami ezdirmedm ciktigimz zamnlar soyleniyodu ama bana ewlendigmzde ablanla gorusmycn falan demedi ben dogum yaptm ablam ewlendi bu sefer onun esinide sewmedi onu bahane etti ben artk anlam weremiyorm sadece o degil sanki baska bise warms gibi.zatennablamda silmstr beni ondanda emin deglm :KK61:

Ya iyi de senin anan baban yok mu elin adami iki kardesi ayiriyo. Bi'bosansaniz yine ablan kosar oyuzden kocan evet elin adami. Kardes bu ya beraber buyudugun, ayni karinda yattigin insan. Bence seni saglam sindirmis. Sen de anana gicik oldum gozunun ustunde kasi var gorusemezsin de ozaman. Pasaya bak.

Madem yanına gidemiyosunuz arayın konusun internetten yegeninizin fotoğraflarını göndersin. Yani bir. Şekilde bağlantıyı koparmayin iletişim halinde olun. Bir taraftann da esinizi ikna etmeye calisirsiniz

Ablamla görüşmicem selam bile vermicem gel beraber gidelim minik bebeğin suçu ne ki? Birşey olsa vicdan yaparsın sen vicdanlı adamsın aşkım de :) ablamın suçunu bebekten çıkarmayalım ben teyzesiyim ablamdan banane muhattabım diil de.
Belki işe yarar

Gizli Saklı da olsa koşa koşa ablana git. Moral olur, süt olur ona.

Mis gibi yumuşacık taze kokulu yeğenini kokla öp. Sen anne yarısısın, bunu unutma.

Öğrenirse tartışsanız bile barışırsınız, yok çok kindarsa araya onun aile büyüklerinden aklı BAŞINDA Olanları ALIN gene barışırsınız. Bunca senelik evliliğiniz bı Yüzden bitmez korkmayın bence. Tabi eşiniz bunu bahane etmiyorsa...

Back
X