Tercihiniz ne olurdu ?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Merhabalar bisey soracagim siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz ? 1.Tercih : Aileler karsi olan bir sevgili. Birlikte kacmamizi istiyor ve ailesinin ona aldigi evde yasamak isteyen birisi. Ama ailesi beni istemiyor ve bi ev ailesine yakin. Benim o eci istemiyor yinede o ev benim evim diyor.
2. Tercih: Ailenizi tercih etmek. Kacmamak ve o kisiyle ayrilmak. Simdiden tesekürler

Merhabalar bisey soracagim siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz ? 1.Tercih : Aileler karsi olan bir sevgili. Birlikte kacmamizi istiyor ve ailesinin ona aldigi evde yasamak isteyen birisi. Ama ailesi beni istemiyor ve bi ev ailesine yakin. Benim o eci istemiyor yinede o ev benim evim diyor.
2. Tercih: Ailenizi tercih etmek. Kacmamak ve o kisiyle ayrilmak. Simdiden tesekürler
Tabi ki 2
:KK66:

İlk ilişkim de böyle bir tercih yapmak zorunda kalmıştım ve ailemi tercih ettim. Zaman zaman beni bir daha o kadar seven birini bulamayacağım galiba diye pişman oluyorum ama ailemi karşıma alıp bir yanım buruk olarak evlenmiş olsaydım, o kişiyle daha sonrasında mutlu olamazdım bundan da eminim. O yüzden 2.

kaçmamı isteyip ailemi yıkmayı geçmeyi bana seçenek olarak sunan kişi benim hayatımın yakınından dahi geçemez şimdi aşıksınız her şey toz pembe ama kendinize gelin ailem sevmiyor kabul etmiyorr diye bir şey yok çabalarsanız her şey zamanla olur ama böyle sizin ailenize kendini sevdirip çabalıyıp uğraşmak yerine kolaya kaçan insanları kırmaktan çekinmeyen biriyle ömür geçmez aşk sevgi inanın unutuluyor ama siz kaçtınız diye anne babanıza üzüntüden bir şey olursa o vicdan azabı unutulmaz her her an her şey gelebilir sevdikleriizin başına anne babanızı böyle şeyler için kırmayın

Tabii ki de aile, ailenin yerini hiç bir erkek dolduramaz. İki günlük bir erkeğei 20/25/30 senelik ailelerine tercih edenleri anlamıyorum (yanlış anlaşılmasın lafım size değil konu sahibi)

Sevgilinin aileni bir sekilde ikna etmesi gerek. Senin de dik durman, kararli olman.

Ayni yollardan gectim. Kacmak cozum degil cozumsuzlugun ta kendisi.

Nisanlim bir senedir her gun ugrasti. Annemi ikna etti babam karsi geldi, babam ikna oldu annen karsi geldi. Nisanimda babam yoktu. Dugunumde annem olmayacak. Haftaya nikahim var ona da gelmez annem mesela.

Kacmadim. Dik durdum. Nisanlim da cok çabaladi. Her hafta kendini kanitlamak icin cirpindi. Kimsenin arkamdan konusmasina izin vermedim. Bak mesela dun annem evde kalan bir oda dolusu ceyizimi cope attigini soyleyen bir mesaj atti. Blof yapacak biri degildir. Evden kovali da 45 gun oldu. Bak dugunume 40 gun kaldi tam. Yine yapacagim her seyimi.

Nisanlimin babasiyla catir catir kavga ettim. Etmedigim hakaret kalmadi. Onun da bana. Aileler girdi araya. Benim ailem onlara, onlar bana hak verdi. Nisanlima babasi slim mi ben mi dedi, slim dedi. Ben de ayni cevabi verdim.

Sonra ne oldu. Yildilar. Onun ailesi komple, benimde annem haric komple destek oldu.

Bu kadar seye ragmen ben kacmadiysam sen hic kacma. Ikna edin ailenizi. Ayrilmaya gerek yok.

X