Sevgilinin aileni bir sekilde ikna etmesi gerek. Senin de dik durman, kararli olman.
Ayni yollardan gectim. Kacmak cozum degil cozumsuzlugun ta kendisi.
Nisanlim bir senedir her gun ugrasti. Annemi ikna etti babam karsi geldi, babam ikna oldu annen karsi geldi. Nisanimda babam yoktu. Dugunumde annem olmayacak. Haftaya nikahim var ona da gelmez annem mesela.
Kacmadim. Dik durdum. Nisanlim da cok çabaladi. Her hafta kendini kanitlamak icin cirpindi. Kimsenin arkamdan konusmasina izin vermedim. Bak mesela dun annem evde kalan bir oda dolusu ceyizimi cope attigini soyleyen bir mesaj atti. Blof yapacak biri degildir. Evden kovali da 45 gun oldu. Bak dugunume 40 gun kaldi tam. Yine yapacagim her seyimi.
Nisanlimin babasiyla catir catir kavga ettim. Etmedigim hakaret kalmadi. Onun da bana. Aileler girdi araya. Benim ailem onlara, onlar bana hak verdi. Nisanlima babasi slim mi ben mi dedi, slim dedi. Ben de ayni cevabi verdim.
Sonra ne oldu. Yildilar. Onun ailesi komple, benimde annem haric komple destek oldu.
Bu kadar seye ragmen ben kacmadiysam sen hic kacma. Ikna edin ailenizi. Ayrilmaya gerek yok.