Avukatım, artıları:çevren çok genişse babanın da sana güzel bi ofis açacak durumu varsa kazanmaya başlarsın.eskisinden daha az da olsa bi saygınlığı var halâ halk arasında.avmlere ve diğer üst aranan yerlere kartını gösterip aranmadan gecebilirsin

eksileri: çevren yoksa baban seni memur maaşıyla okuttuysa vay haline.stajyerken parasız ayak işi yapan bir kölesin,1 yıl boyunca her türlü hizmeti etmeye yorulmaya ve karsiligini alamamaya hazır ol.staj bitince kimse sana gel benimle çalış demez.bagli avukat olarak calisirsan eğer çok sansliysan en fazla alacağın maaş 2000.öyle heyecanlı ve bol savunmalı mahkemeler düşünme.3 dk süren duruşmalar daha sonra 839494 saat süren icra dairelerinde dosya aramalarla karsilasacaksin.icra memurları seni adam yerine koymayacak çıldırıp kavga edeceksin ama sonra artık alisacaksin.kendi ofisini açarsan çevren yoksa elektriğini suyunu ofis ihtiyaçlarını odeyemedigin için 1 sene sonra kapatirsin.
Ben idealistim dersen buyur gel ama bırak idealistligi bu yolda insanın yaşama enerjisi kalmıyor bil.