Aynen öyle şuan tıp en iyi meslek atama sıkıntısı yok .Ay sormayın mesleğimi çok seviyorum ama ilerleyemiyorum yani çok büyük dert. Yüksek lisansa kabul edilmek çok zor, bir programa 100-200 kişi başvuruyor, aldıkları kişi sayısı 10. Hala kabul almak için uğraşıyorum. Pek kıymeti bilinmiyor bölümün yani, rekabet çoğaldığından beri. Hepimiz için aynı durum geçerli.
O gelmiyor sanırım bi bakiyim yine de olabilir benim için şuan iş imkanı olması önemli ne istediğim değil maalesefHarita mühendisliği tutuyorsa
Tapu kadastro da özel mühendislik bürolarında inşaat şirketlerinde belediyelerde iş imkanları mevcut
Senin yazdıklarına gore daha iyi bir bölüm arastır istersen
Birde veterinerlik guzel bi bölüm derim..
Soruyu eksik sordum :))) ftr hakkında fikirlerinizi merak ettim:)))))
Aynen öyle şuan tıp en iyi meslek atama sıkıntısı yok .
Ama ona da süper zekâ gerekiyor 15.000 ne demek yani ben80.000 için ne kadar çalıştım.
Yemeyip icmeyip çalışıyim mı yani
Ben de şuan en çok ona bakıyorum açıkçasıinsat mühendislipide uzak dur. piskoloji iyi sosyoloji soyal calısmacı mı oluyorlardirwk ona bak atama satıları nasıl ona bak
hepsinin total atamalarına bak. ben diyetisyenim cok zor atandım . atanamayan arkadaslar cok bide bizim meslegin ataması %5 ise bazı ögretmenlik branslarının %10-15 okul çnceai ögretmenlik yek kelimeyle muhtesem olur calısma hayatıda cok tahat is bulmasıdaO gelmiyor sanırım bi bakiyim yine de olabilir benim için şuan iş imkanı olması önemli ne istediğim değil maalesef(
Buraya yazmadan önce kesin tercih yapıcam artık diyordum şuan kazandığım bölümleri hiç bir işe yaramadığı kanısına vardım .Valla çalışabiliyorsanız çalışın isteğiniz varsa azmin elinden ne kurtulabilmiş ki? :)
Çok teşekkür ederim.:))Valla imkanım olsa okurum :) hem çalışma anlamında hem maddi kazanç anlamında getirileri çok,devlette cok kazanamaz ama özelde , harikalar yaratabilir :) ve kendini yenileyen bir meslek valla puanın yetiyorsa düşünme derim
Çok teşekkür ederim inşallah öğretmenlik bir bayan için en ideali ama maalesef artık atanmak çok sıkıntılı siz şanslı olanlar dansınızNe kadar karamsar oldum okurken...Ben öğretmenim.Esim asker cevremizde her meslekten arkadaş var..Ogretmen bir arkadas ve eşim haric herkes mutsuz..surekli yakinmalar vs..mutlaka her meslegin iyi ve zor taraflari var önemli olan ne kadarini tolere edebildiğimiz...
Gonlunuzden hangisi geciyorsa hakkinizda ne hayirliysa o olsun..
Merhaba kızlar, ikinci kez üniversite yolu gözüktü bana fakat tercih yapmakta çok zorlanıyorum . sayisalcıyım ve sıralamada seksen bin , bir kaç bölüm geliyor mesela hukuk %50 burslu özel üniversite , diyetisyen, sosyoloji ,psikoloji ,mimarlık ve inşaat mühendisliği sizlerden ricam yardımcı olmanız.
Tıp istiyordum fakat sıralamayla maalesef olmuyor . Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum, hala kafamda birşeyler oturtamadim. hata yapmaktan korkuyorum , mesleklerinizi kısaca artı ve eksilerinden bahseder misiniz rica etsem.
Bu iyididiyetisyenlikte issizlik cok obezite artıyor diye devlet 100 lerce kişi almıyor az sayıda alıyor heryerde zibil gibi diyetisyenlik var .issiz geziyorlar .
öğretmenliğin avantajı yıllaaaar öncesinde kaldı maalesef. şu an o sistem o kadar değişti ki, bence bundan sonra kimse öğretmenlik okuyup da sinir hastası olmasın... en çok üzüldüğüm bölümdür öğretmenlik.Çok teşekkür ederim inşallah öğretmenlik bir bayan için en ideali ama maalesef artık atanmak çok sıkıntılı siz şanslı olanlar dansınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?