bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 34.467 57.931 1.123 11 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #21 queenEb .!.: Yeminle tiksindim Genişletmek için tıkla... Kokoreç denemediysen yiyebilirsin ilk başta bende nasıl yerim diyordum ama çok güzel.
queenEb .!.: Yeminle tiksindim Genişletmek için tıkla... Kokoreç denemediysen yiyebilirsin ilk başta bende nasıl yerim diyordum ama çok güzel.
queenEb herkesin bir popisi var. Kayıtlı Üye 30 Ocak 2015 2.349 2.846 168 11 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Chess #22 bulca .!.: Kokoreç denemediysen yiyebilirsin ilk başta bende nasıl yerim diyordum ama çok güzel. Genişletmek için tıkla... Ya kokorece falan bayilirim ama burda herkes tiksinince otomatik olarak ben de tiksindim suru psikolojisi
bulca .!.: Kokoreç denemediysen yiyebilirsin ilk başta bende nasıl yerim diyordum ama çok güzel. Genişletmek için tıkla... Ya kokorece falan bayilirim ama burda herkes tiksinince otomatik olarak ben de tiksindim suru psikolojisi