ua bir insan ya ister yada istrmez kalbin ciz ettise istiyorsun maden ailenle sikintiya gireceksin bos koy gitsin anne babanin sozuni dinleArkadaşlarım ablalarım kk insanları
Yıllar yıllar önceki erkek arkadaşım ile ailem yüzümden ayrılmıştım kaldıramadı o tabi ama asla zarar da vermedi ki vermez
Ben sosyal medya olarak bir tek twitter kullanırım oda seyrek karalamaca sadece arada
Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden kibarca özür dileyerek nasıl olduğumu sordu cevap dahi veremedim engelledim sadece
Bir erkek ırkı neden bunca zaman sonra hala yazar sorar hayatını mı kuramadı acaba neden derdi geri dön demeyin mantıksal değil ailem ki annem asla kabullenmez ama içimde cız etti ya ben biraz aslında baya kötü oldum
Yanlışlıkla da olsa takip etmişsin o da hal hatır sormuş. Aile lafıyla sırt dönmüşsün onca yıllık sevgiline. İnsanlık edip nasılsın demesinin altında niyet arama.
Taşananlar ağırdı o dönem ki kötü bir şey yokdu ve en güzel o sevmişti nasip okay de iştebiz kadınlar ne kadar duygusalız
nasılsın demiş içi cız etmiş
etmesin arkadaş arkanı dön işine bak
Anne sözü ile ayrıldım zatenua bir insan ya ister yada istrmez kalbin ciz ettise istiyorsun maden ailenle sikintiya gireceksin bos koy gitsin anne babanin sozuni dinle
tamam iste devam etAnne sözü ile ayrıldım zaten
Takip isteği atan o aylar önce kabul etmişim ve yeni yazıyor bana ilk edişimde de yaza bilirdi ve hesabında kendi adı sanı yoknasıl abartmışsın öyle.takip etmişsin o da insanlık yapmış görünce/sen olduğunu fark edince nasılsın diye hal hatır sormuş burdan hala bana aşık, hayatına devam edemedi bilmem ne diye nasıl anlam çıkartıyorsunuz?bu hikayede aşamayan biri varsa o da sizsiniz belli ki.ikinci ayıbı yapmışsınız.erkek ırkıyla alakası yok sizde var ne varsa.
O anlamda demek istemesim hayatına kimseyi mi alamadı yoluna mı bakamadıAilesinin sözlerine bakarak beni terk eden bi eski sevgiliye sahip olduğum için hayatını kuramadı mi hala tarzı acır sekilde bir cümle kurmaniza biraz sinirlendim. Hayat kuramamakla alakasi yok sadece sizi çok sevmiş siz de ekleyince iyi olup olmadığınızı sormak istemiş . Cevap yazmamaniz iyi olmuş.
Gören de sanır ki adam ulaştı ilk. Kendini pas vermiş olmussunuz isteyerek ya da istemeyerek.ayrıca bi hal hatır sormayı çok abartmiyor musunuz
Ahh şekle öyle kolay olsaydı herşeyAblacim senin yaptigininaynisini bir erkek yapsa burda dengesiz erkek modeli, ana kuzusu vb laflari yerdi de yerdi
Hem ailene sebep terk etmissin
Hem karsi tarafin yok yere ahini almissin
Simdi ne pesinde diyorsun...ne pesindeyse ne pesinde bosver yahu, madem bu kadar merak ediyorsun terk etmeseydin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?