Terk edemeyen sevgili

Hem siz takip ediyorsunuz mesaj atınca da ergen gibi engellediniz mi? Devam etmemeniz iyi olmuş zira hiç olgun değilsiniz

Yazılanları tekrat okursanız iyi olur ama ben yine tekrat edeyim hiç uğraşmayın

İstek atan o ve aylar önce yapıyor bunu ve bunu yaptığı hesap kendisinin adı sanı ile değil

Arkadaşlarım ablalarım kk insanları

Yıllar yıllar önceki erkek arkadaşım ile ailem yüzümden ayrılmıştım kaldıramadı o tabi ama asla zarar da vermedi ki vermez

Ben sosyal medya olarak bir tek twitter kullanırım oda seyrek karalamaca sadece arada

Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden kibarca özür dileyerek nasıl olduğumu sordu cevap dahi veremedim engelledim sadece

Bir erkek ırkı neden bunca zaman sonra hala yazar sorar hayatını mı kuramadı acaba neden derdi geri dön demeyin mantıksal değil ailem ki annem asla kabullenmez ama içimde cız etti ya ben biraz aslında baya kötü oldum 😭
Abartma bence arkadaşım için cız ettiyse niye ayrildin

Yazılanları tekrat okursanız iyi olur ama ben yine tekrat edeyim hiç uğraşmayın

İstek atan o ve aylar önce yapıyor bunu ve bunu yaptığı hesap kendisinin adı sanı ile değil

Ben yazılan her yorumu okumak mecburiyetinde değilim ama siz anlaşılmak adına kendinizi düzgün ifade etmek mecburiyetindesiniz. Nokta diye bir işaret var aralarda kullanırsanız daha açıklayıcı olur. Yazdığınız şu “Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden” Konunuzu güncelleyin, bu cümleyi okuyan her normal insan sizin onu takip ettiğinizi düşünüyor, öyle yazmışsınız.

çocuk bir mesaj atıp hal hatır sordu diye mi terk edemeyen oldu? sanırsınız sürekli arayıp ısrar edip barışalım demiş.

Yıllae sonra olunca evet ki yıllar bakın yıl değil yıl lar çoğaltma var ha daha da açayım 5 yıl vs belki fazla

Sadece bu ay exlerimden 2 tanesi tekrar iletişime geçmeye çalıştı.
Bunun artık özel bir şey olmadığını anlasanız.
Duymak istediğiniz “adam sana hala aşık bak kopamıyor” mu?

Benim de çok ileyişime geçen oldu bunun farkındayım yani dediğinizi; ama 5 yıl üstünde bir insanın gizliden takip etmesi üzerine yazması ve bu bağlamın dışında yaşanmışlıkların durumuna bakılınca hala bu durumda olması içimi cız ettirir üzer beni

Bence normal. Her insan eski sevgilisini merak eder. Beklentiye girmeyin.

Ailenizi dinleyin ailenizin istemedigi insanla asla evlenmeyin üzülen siz olursunuz errrkekler işte hep merak ederler oysaki iş sorumluluga gelınce zor gelir mantıklı düşünün cevp versenız zaten o da siizn ona karsı halen birşeylerhissettıgımnizi düşünürdü

Sevgili ve aile arasında kalmak cok zor birşey ama o size düşman olmamış nasılsın diye sormuş neden engellediniz ki belkide hayatında biri var ama o öylesinede yazmış olabilir

Nasilsin diye sormus , siz ne alaka bu kadar anlam yuklemissiniz onu anlayamadim

Adi ustunde eski sevgili.Eski sevgililerin birinci vazifesidir bu. O yuzden cok sasmamak lazim. Her katil olay mahline illa gelir. Ama bir ay sonra,ama bir yil sonra ama illa ki gelir

Benim de çok ileyişime geçen oldu bunun farkındayım yani dediğinizi; ama 5 yıl üstünde bir insanın gizliden takip etmesi üzerine yazması ve bu bağlamın dışında yaşanmışlıkların durumuna bakılınca hala bu durumda olması içimi cız ettirir üzer beni
Ee üzerse barışın ya da helallik isteyin engellemek neyin nesi? Ego kasmaya gerek yok bence

Yıllar yıllar önceki erkek arkadaşım ile ailem yüzümden ayrılmıştım kaldıramadı o tabi ama asla zarar da vermedi ki vermez

Ben sosyal medya olarak bir tek twitter kullanırım oda seyrek karalamaca sadece arada

Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden kibarca özür dileyerek nasıl olduğumu sordu cevap dahi veremedim engelledim sadece

Bir erkek ırkı neden bunca zaman sonra hala yazar sorar hayatını mı kuramadı acaba neden derdi geri dön demeyin mantıksal değil ailem ki annem asla kabullenmez ama içimde cız etti ya ben biraz aslında baya kötü oldum 😭
Hayatını kuramayan siz olmayasınız? Onun içinin cız ettiğini hiç sanmam ama sizinki etmiş. Belki o da aynen şunu diyordur. Hem istek attı hem de engelledi. Amacı ne şimdi?? Aynen bunu demiştir

Öyle bir yazmışsın ki sanki adam dört nala evlilik teklifiyle gelmişte ne yapacaginin derdine dusmussun.
Altı ustu nasılsın demiş.
Üstelik adamı da sen eklemissin.
Ona tarafından baktığında da sen onu unutamamis ve eklemissin.
Dert edinip üzülecek bir şey yok ortada
Drama queenlige bağlamayın.
Herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Geri dön demiyoruz zaten çocuğa yazık olur. Siz de böyle devam edin 👍🏻

Sevgili ve aile arasında kalmak cok zor birşey ama o size düşman olmamış nasılsın diye sormuş neden engellediniz ki belkide hayatında biri var ama o öylesinede yazmış olabilir

Bilmem konuşmak dahi istemedim o an

Back
X