Bu sorunun cevabını verebilmek için sorunun ne olduğunu bilmemiz gerekiyor bu ne bulmaca gibi konu olmuş
Siz yaş meselesi ile ilgili konu açan üye degil misiniz, 25-30 yaş büyük biriyle evlilik nasıl olur diyen?
2 hafta önce ayrıldınız ama sevgilinizle birlikteyken o amcayla da acaba evlilik olur mu diye geçiriyordunuz içinizden, anlayamadım ilişki yaşayış seklinizi.
Eğer dediğiniz gibi saçma bir şeyse sizin onun gönlünü almaya çalışmanız gerekiyor şu durumda. Bi şeyler yazıp sildigine göre zaten tam olarak bitirmemis. Yumusamasi bekleyip özür dileyin bence bu konuda naz yapılacak bi durum yok gereksiz yere kavga cikarmissiniz
Hayır altlarda kalmıştır zaten konuşma 2 haftadır yazismiyorsaniz. Bence gurur yapıp silmiş. Ben niye adım atayım ben haklıyım diye düşünmüştürYani mesajı üstten okudum ben uçak indi yazıyodu ama 20 dakka sonra baktığımda silinmişti herhalde 2 hafta yazmadığı birine yalnış yazamaz dimi
Hayır altlarda kalmıştır zaten konuşma 2 haftadır yazismiyorsaniz. Bence gurur yapıp silmiş. Ben niye adım atayım ben haklıyım diye düşünmüştür
Ne yazmıştın diye yazabilirsiniz belkiAynen bende öyle düşündüm şimdi ben mi yazmalıyım ki ne yazılır böyle bişeye
Ne yazmıştın diye yazabilirsiniz belki
Kendisi bi adım atmış sonuçta ama siz bilirsiniz tabi.Hemen atlamış gibi olmaz mı az daha taktik yapıp bir daha yazmasını mı beklesem
Ben olsam sadece soru işareti koyardım ? =)Aynen bende öyle düşündüm şimdi ben mi yazmalıyım ki ne yazılır böyle bişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?