N nuynuy Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2008 3 0 286 İstanbul 27 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nuynuy #1 Arkadaşlar kocası yada sevgilisi tarafından terk edilenlere bir sorum olacak. eşiniz yada sevgiliniz pişman olup döndümü ve affettiniz mi?
Arkadaşlar kocası yada sevgilisi tarafından terk edilenlere bir sorum olacak. eşiniz yada sevgiliniz pişman olup döndümü ve affettiniz mi?
zeko umut €tm€k h€rş€yd1r..... Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 1.077 0 116 İstanbul 27 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nuynuy #2 benim eşim pişman olup dönmüştü....onu seviyordum acaba mı diye düşünmemek için son bi şans daha verdim...ailemde aynı fikirdeydi...o şansı verdiğime hiç pişman ettirmedi dilerim hiç ettirmez....
benim eşim pişman olup dönmüştü....onu seviyordum acaba mı diye düşünmemek için son bi şans daha verdim...ailemde aynı fikirdeydi...o şansı verdiğime hiç pişman ettirmedi dilerim hiç ettirmez....
N nuynuy Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2008 3 0 286 İstanbul 27 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi nuynuy #3 sevgili zeko eşinle tam olarak ne kadar ayrı kalmıştınız ve kendini affettirmek için ne söylemişti veya yapmıştı?
sevgili zeko eşinle tam olarak ne kadar ayrı kalmıştınız ve kendini affettirmek için ne söylemişti veya yapmıştı?
esra510 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 437 6 96 Diğer 21 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nuynuy #4 hem terk ettim hem terk edildim ikisindede eşim geldi özür dilemeler vsöz vermeler hatta ağlamalar .zor kadınımdır vesselam:1closedeyes:
hem terk ettim hem terk edildim ikisindede eşim geldi özür dilemeler vsöz vermeler hatta ağlamalar .zor kadınımdır vesselam:1closedeyes:
D deren23 Ziyaretçi 21 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi nuynuy #5 terk ettim...aslada pisman olmadım o çooook yalvardı ama avcunu yalar dönmedim dönmicemde....